| | Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
|
|
| Želite li 28.11. doći na promociju knjige "U sebi" (The Host) | | Da, želim, i doći ću! | | 18% | [ 19 ] | | Da, želim i potrudit ću se doći! | | 34% | [ 36 ] | | Ne želim. | | 5% | [ 6 ] | | Ne mogu iako bih htio/htjela | | 41% | [ 43 ] |
| | Ukupno glasova : 104 | | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
pat_position stanovnik Forksa

Broj postova: 211 Lokacija: Zagreb, Ježdovec Knjiga: Sumrak četverologija, 100 poteza četkom prije spavanja, Harry Potter, Judni poljubac, Mansfield park Lik: Laurent, Bellatrix LeStrange, Jasper, Jane Volturi
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 22:45 | |
| |
|
 | |
Amortentia stanovnik Forksa

Broj postova: 882 Lokacija: Zapadni toranj Knjiga: HP saga, Ljupke kosti. Lik: Hermione, Bellatrix.
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 23:05 | |
| Htjela bih doći,ali ne znam hoće li me pustiti tak brzo nakon premijere,a i nema se baš para ,tako da-vidjet ćemo |
|
 | |
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1070 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 03:41 | |
| Ja bih vrlo rado dosla ali potrosila skoro sve pare na interliberu P.S.Malo cu biti off topic pa reci koji idiotski prijevod naslova |
|
 | |
Simone stanovnik Forksa

Broj postova: 603 Lokacija: Grmeči :-) Knjiga: ... Lik: ...
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 09:15 | |
| konacno da meni pase neki termin da, dolazim; imala sma namjeru kupiti knjigu cim izadje a ova ideja o popustu i da konacno vidim forumase je superica  |
|
 | |
Jane Rose Forumsko piskaralo

Broj postova: 325 Knjiga: The Host, The Picture of Dorian Gray Lik: Emmett, Rosalie
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 09:23 | |
| Ne mogu, iako bi htjela... Knjigu već imam, tako da je ne bih ni uzela, al bi susret s forumašima na promociji bio dovoljan razlog da dođem da mogu... |
|
 | |
Eowyn stanovnik Forksa

Broj postova: 843 Lokacija: ..::željeznički kolodvor ::..
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 10:06 | |
| iskreno, ne znam jesam li baš toliko entuzijastična oko ove knjige da bi išla na promociju. Tako da sam glasala da neću doć. |
|
 | |
Marisol Moderatorica

Broj postova: 1797 Knjiga: Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik: alice cullen & jacob black
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 11:37 | |
| Glasala za dolazim, naravno. |
|
 | |
Lena Reve stanovnik Forksa

Broj postova: 1062 Lokacija: Palazzo di Crepusculo Knjiga: Sumrak saga,UALZ,VA series,TMI, The host,Fallen.. Lik: Ian,Rose, Edward,Jace, Jem,Magnus, Damian,Luce,Daniel
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 12:04 | |
| Glasala sam za 'Da, želim i potrudit ću se doći.'Valjda ću do onda skupit pare za put.. |
|
 | |
Lady Kira stanovnik Forksa

Broj postova: 185 Lokacija: Zagreb Knjiga: Praskozorje Lik: Edward, Jacob, Seth, Renesmee
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 16:03 | |
| Glasala sam za Da, želim i potrudit ću se doći. Još nisam pročitala knjigu, htjela sam, ali natjerali su me da čekam prijevod  |
|
 | |
Mary stanovnik Forksa

Broj postova: 724 Lokacija: Zagreb Knjiga: Twilight saga, HP, The Other Boleyn Girl, Kći lotršćaka...
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 16:13 | |
| | Sara Bella je napisao/la: |
P.S.Malo cu biti off topic pa reci koji idiotski prijevod naslova |
Potpis..  |
|
 | |
MIRELLA stanovnik Forksa

Broj postova: 29 Knjiga: SUMRAK Lik: EDWARD
 | Naslov: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 16:40 | |
| Da dolazim obavezno,super baš se veselim a i ponestalo mi je dobre literature za čitanje , samo javi u koliko sati! |
|
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 16:44 | |
| | MIRELLA je napisao/la: | | Da dolazim obavezno,super baš se veselim a i ponestalo mi je dobre literature za čitanje , samo javi u koliko sati! |
Još nije sigurno ni hoće li se održati. Sve ovisi o broju zainteresiranih. A uzmite u obzir da smo u prošloj suradnji s Algoritmom okupili 300 ljudi za promociju Praskozorja. _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Chantal Wilson stanovnik Forksa

Broj postova: 162 Lokacija: Zagreb Lik: Emmett
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 20:58 | |
| mislim da je prijevod naslova skorz okej.
moglo je biti jako jako loše **Domaćica**. ovo je neko kompromisno rjesenje. Posebno ako ce biti nastavaka, kako je Štefka najavila |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 21:00 | |
| Tema? _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
mind reader stanovnik Forksa

Broj postova: 132 Lokacija: in Jacobs warm arms Knjiga: praskozorje, maurina igra, harry potter7 Lik: emmett, alice, jacob
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 19/11/2009, 14:37 | |
| i'm in   jedva sam cekala da ju preveduu  |
|
 | |
| | Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
|