| | Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
|
|
| Želite li 28.11. doći na promociju knjige "U sebi" (The Host) | | Da, želim, i doći ću! | | 18% | [ 19 ] | | Da, želim i potrudit ću se doći! | | 34% | [ 36 ] | | Ne želim. | | 5% | [ 6 ] | | Ne mogu iako bih htio/htjela | | 41% | [ 43 ] |
| | Ukupno glasova : 104 | | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Kaliopi Twilight expert

Broj postova: 1669 Lokacija: Forks Knjiga: Rune Lik: edward cullen, carlise cullen
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 19/11/2009, 18:57 | |
| Glasala sam za "Da, htjela bi i potrudit ću se doći". I super što ćemo se dvaput okupit u samo 7 dana.
|
|
 | |
Amyca stanovnik Forksa

Broj postova: 2236 Lokacija: Between heaven and hell.. Knjiga: Kradljivica knjiga, Vodoriga, The other Boleyn girl Lik: Annamaria Boleyn
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 20/11/2009, 12:29 | |
| Glasala sam za Da, potrudit ću se. Znači vjerojatno dolazim. Samo me zanima kakav je taj popustić i koliko knjiga inače košta? |
|
 | |
Joanna Twilight expert

Broj postova: 1246 Lokacija: Hidden village of the Sand Lik: Murtag
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 20/11/2009, 13:35 | |
| |
|
 | |
Raven Shelley stanovnik Forksa

Broj postova: 436 Lokacija: in my field of paper flowers... Knjiga: Vampire kisses, Vampire diaries Lik: Jasper, Alice
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 13:56 | |
| da li netko zna koliko od prilike dode knjiga? |
|
 | |
Jane Rose Forumsko piskaralo

Broj postova: 325 Knjiga: The Host, The Picture of Dorian Gray Lik: Emmett, Rosalie
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 14:12 | |
| | Raven Shelley je napisao/la: | | da li netko zna koliko od prilike dode knjiga? |
110 kn ti je englesko izdanje, hrvatsko će biti više, pretpostavljam oko 149 kn kao i Praskozorje... |
|
 | |
marija stanovnik Forksa

Broj postova: 19 Knjiga: hm...new moon, bijeli klaun, junak našeg doba... Lik: bella!
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 14:56 | |
| ja bi stvarno htjela ali nezz baš hoću moći..ali me zanima zašto prije nije bilo prijevoda na hrv?? |
|
 | |

Broj postova: 325 Knjiga: The Host, The Picture of Dorian Gray Lik: Emmett, Rosalie
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 15:05 | |
| Jer je Algoritam to odgađao tj. nije ranije preveo ili krenuo s izdavanjem... koliko je meni poznato..
|
|
 | |
The Fallen Angel stanovnik Forksa

Broj postova: 396 Lokacija: London. Knjiga: Kradljivica knjiga, Igra Prijestolja, Pali Anđeo, Zauvijek Lik: Arya, Tyrion
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 16:28 | |
| Potrudit ću se doći, jer su mi starci rekli da ćemo ić u Zg, ponovo tjedan dana nakon premijere... Možda čak uspijem doći... Nadam se!!!  |
|
 | |
Raven Shelley stanovnik Forksa

Broj postova: 436 Lokacija: in my field of paper flowers... Knjiga: Vampire kisses, Vampire diaries Lik: Jasper, Alice
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 17:08 | |
| meni je uvijek dobro originalno englesko izdanje |
|
 | |

| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 18:16 | |
| | Raven Shelley je napisao/la: | | meni je uvijek dobro originalno englesko izdanje |
S tim se 100%-no slažem...
Zadnja promjena: Jane Rose; 22/11/2009, 18:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Starbuck stanovnik Forksa

Broj postova: 405 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 18:16 | |
| Stvarno bih htjela doći,najviše zbog toga da opet vidim forumaše.Ali iz Osijeka sam pa teško mguće da ću dva tjedna zaredom moći doći u Zagreb  |
|
 | |
nikolina.fundelic stanovnik Forksa

Broj postova: 11 Lokacija: his golden eyes Knjiga: eclipse Lik: Edward
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 19:25 | |
| Da, želim doći.I doći ću obavezno.Nema šanse da to propustim. |
|
 | |
wird-lulu stanovnik Forksa

Broj postova: 1018 Lokacija: Zagreb Lik: Selene, Jack Sparrow, Poison Ivy & Harley
 | |
 | |
hermiona novorođeni

Broj postova: 5 Lokacija: moj kvart Lik: alice
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 23/11/2009, 11:29 | |
| a kada će to točno biti? u koliko sati... |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova: 2254 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 23/11/2009, 11:32 | |
| Ne znamo još, jer nije još ni sigurno hoće je biti. Ako bude, bićete obavješteni  _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|
 | |
| | Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
|