| | Druga/treća godišnjica foruma | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 00:25 | |
| ~Druga/treća godišnjica foruma~  Dragi forumaši, sretna sam što vam mogu čestitati još jednu godišnjicu našeg Forks Foruma i zaželjeti nam svima još mnogo njih!Od početka Foruma kroz njegove stranice i teme prošlo je mnogo ljudi, neki su se zadržali, neki nisu, ali bitno je ono da su rijetki bili ti koji se nisu našli u nekom njegovom dijelu. Iza nas su mnoge rasprave, mnoga čavrljanja, mnoga zajednička iščekivanja i podijeljene radosti. Čak su se i brojne postave ekipa promijenile na Forumu (onu koja je ostala od samog početka do današnjih dana posebno pozdravljam) i s tim shvaćanjem dolazi još nešto: shvaćanje i priznanje da je Forks odavno prestao biti Rhiannin ili moj, ma koliko ga mi ljubomorno čuvale. On je vaš. Točnije, on je naš. Mi smo ga stvorile i predale vama, a vi ste ga izgradili. Hvala vam na tome.Hvala vam što ste još uvijek tu, što aktivno pratite sva događanja na forumu, što još uvijek potpirujete žar prema Twilight sagi i sudjelujete u raspravama o njoj i njezinim likovima, iako smo knjige gotovo svi odavno pročitali. Hvala vam što nas podržavate u našim odlukama i izborima, što nam svojim komentarima i kritikom dajete povratne reakcije i tako zajedno pokušavamo učiniti forum još boljim za sve nas. Tako smo se prošle godine (uh, kako to davno zvuči, ali uistinu nije bilo, zar ne?) ponovo imali priliku susresti i provesti zajedničke trenutke uživajući u forumskoj projekciji Pomrčine. Hvala vam i na tome - svima onima koji su došli i uveličali te trenutke, ali i onima koji su sa forumskih stranica pridonosili sveopćoj histeriji i iščekivanju odbrojavajući dane do tog događaja.Kako nam se godišnjica foruma, naime, zgodno poklapa s Valentinovom, danom zaljubljenih i ljubavi, želim vam da volite i budete voljeni, a ako čitate ovaj post, onda znajte da zasigurno jeste barem u ovom našem malom, zajedničkom, virtualnom kutku svemira  Sretnu 3. godišnjicu foruma žele vam vašiAdmin & Mods. |
|
 | |
kristina stanovnik Forksa

Broj postova: 382 Lokacija: Zagreb Lik: Edward
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 00:34 | |
| |
|
 | |
unseen star stanovnik Forksa

Broj postova: 64 Knjiga: Praskozorje,Mi djeca s kolodvora Zoo Lik: Edward,Alice i Charlie
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 00:38 | |
| |
|
 | |
~tanja~ stanovnik Forksa

Broj postova: 1044 Lokacija: ~somewhere only we know~ Knjiga: Gabriel's inferno Lik: Gabriel, Margot
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 00:50 | |
|  puse svim forumašima  čestitam nam drugu godisnjicu i zelim nam jos punoo susreta sluzbenih i nesluzbenih adminima i modsima posebno hvala na trudu kojeg uvijek ulazu  |
|
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | |
 | |
Zaida stanovnik Forksa

Broj postova: 1202 Knjiga: HP
 | |
 | |
Midnight dreamer stanovnik Forksa

Broj postova: 266 Lokacija: In dreams (with my Magic spell diary) Knjiga: Twilight saga, kurtovi dnevnici :) Lik: Bella, Edward
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 01:06 | |
| |
|
 | |
Marina Twilight expert

Broj postova: 1826 Lik: Castiel, Jane, Amy Pond
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 10:00 | |
|  Sretna 2. godišnjica i sretno Valentinovo svim članovima, modovima i adminima!  Nadam se da ćemo imati još puno prilika za bolje upoznavanje.
|
|
 | |
Blue Twilight expert

Broj postova: 2572 Lokacija: Cape Verde Knjiga: The Return: Nightfall, Midnight Sun Lik: Dorian Gray, Kyle, Anton
 | |
 | |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa

Broj postova: 3445
 | |
 | |
Alice.. stanovnik Forksa

Broj postova: 3265 Lokacija: 7th floor, behind the Portrait of the FatLady Knjiga: HP6&7 Lik: Hermione, Snape
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 11:57 | |
| Život mi je upotpunjeniji odkad sam član ovog foruma.  još jednom, hvala Dragani koja me uputila nadam se da ćemo još rasti brojem članova ( sa današnjih 1726 - do Eclipse mora biti 2000  !) , da ćemo i nakon sljedeća 3 filma ostati aktivni, pa makar u Plaži, iako znam da će biti onih koji će pratiti daljnji napredak naših junaka u glumačkom svijetu. a možda doživimo i to, da se S.Meyer u snu pretvori u Edwarda, pa odluči napisati i objaviti Midnight sun. i time bi započela nova era Twilighta hvala moderatorima i administratorima na uloženom trudu i odličnom vodstvu! čestitam njima i svim članovima 2.rođendan FFa, a svim zaljubljenima Sretno Valentinovo!  |
|
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 12:04 | |
| |
|
 | |
martina stanovnik Forksa

Broj postova: 1066 Lokacija: Zagreb Knjiga: Ana Karenjina, Cecelia Ahern saga, The Notebook Lik: Edward Cullen
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 12:19 | |
| Moja 2 godišnjica (u 8. mjesecu će biti 2 godine kako sam tu) i opet predivni uvodni post u kojem je lijepa čestitka. Mislim da nema smisla ponovo govoriti kako je ovo divan i predivan forum jer su svi prije mene (a i vjerojatno će i oni poslije mene) to rekli. Ali, mogu reći da želim da ostanete ovakvi, ako ne i još bolji, u svim organizacijama, donošenju novosti, osvježavanju izgleda foruma i provođenju pravila! Definitivno jedan od rijetkih foruma gdje se točno zna o čemu se priča u kojoj temi, da nema mjesta nepotrebnim offtopicima koji se vjerujem većini penju navrh glave kad naiđu na njih! Volim ovaj forum i definitivno su mi neki članovi prirasli srcu iako ih nisam sve upoznala! Ostanite divni i krasni kao i dosad i SRETAN VAM ROĐENDAN I GODIŠNJICA!!!!! Uz to, želim svima sretno Valentinovo i sretan imendan svim Valentinama i Valentinima i svima onima koji ste tako osjećaju!  |
|
 | |
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 12:20 | |
|
Zadnja promjena: Valentinchy; 14/2/2010, 12:24; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
ness-os stanovnik Forksa

Broj postova: 1919 Lokacija: Velika Britanija Knjiga: Praskozorje; Ponos i predrasude Lik: Edward ,Esme ; mr.Darcy,Elisabeth
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 12:21 | |
| |
|
 | |
| | Druga/treća godišnjica foruma | |
|