| | Druga/treća godišnjica foruma | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Afrodita Twilight expert

Broj postova: 493 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik: Edward
 | |
 | |
Rozenwyn stanovnik Forksa

Broj postova: 459 Lokacija: Zagreb Knjiga: Lavovi Al-rassana, Tigana, Harry Potter Lik: Ammar, Kim
 | |
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2090 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 12:45 | |
| Čestitam od srca svima - i ekipi koja vodi forum i odlično se brine za njega i članovima koji se brinu za tu ekipu  Hvala vam svima.  _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
Matea Black stanovnik Forksa

Broj postova: 847 Lokacija: Zagreb Knjiga: The Mortal Instruments, Percy Jackson serijal, Čokolada, Kradljivica knjiga Lik: Artemida
 | |
 | |
Tenchy Cullen stanovnik Forksa

Broj postova: 1505 Lokacija: British Library Knjiga: HP, Bartimejeva trilogija, Kradljivica knjiga, VA Lik: Dean, Sam, Cas, Damon, Eric, Sheldon, Leonard, Sirius, Dimitri, Adrian....
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 12:51 | |
| Sretan Rođendan Forksić!!!A ostalima želim Sretno Valentinovo!!! |
|
 | |
Gretchen Dežurna papiga

Broj postova: 1635 Lokacija: Mystic Falls Knjiga: Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik: Jacob, Seth
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 13:44 | |
| |
|
 | |
Foxy stanovnik Forksa

Broj postova: 961 Lokacija: Samobor Knjiga: Oliver Twist Lik: Severus Snape,Jasper Hale
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 13:57 | |
| |
|
 | |
Stomićka stanovnik Forksa

Broj postova: 1332 Lokacija: Zadar/Požega
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 14:14 | |
| Dragi admini i moderatori, po ne znam koji put čestitam Vam na vođenju ovog foruma, ove naše obitelji..hvala Vam za svaku minutu provedenu sa nama u ove 2 godine, a najviše Vam naravno hvala na osnivanju samog foruma..  Hvala Vam na svim organiziranim druženjima kojih će naravno biti još Dragim članovima ove obitelji zbog kojih i jesam tu toliko dugo i svakodnevno, od srca želim sretnu godišnjicu i da se još dugo družimo u temama koje su nas prvotno povezale, ali i u onim temama u kojima se sad većinom družimo, jer smo nebrojeno puta rekli o Sagi sve što mislimo, a tu smo ostali zbog drugih, zbog obitelji, zbog prijateljstva, zbog NAS! Tu sam stekla nova prijateljstva, koja su se realizirala u stvarnosti i to je ono što je srce svega ovoga!! Velika pusa svima!!  |
|
 | |
Cherry stanovnik Forksa

Broj postova: 1096 Lokacija: London Lik: Severus Snape
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 14:43 | |
| Hvala Vam na svim lijepim trenucima i prijateljima koje sam upoznala na ovom prekrasnom forumu. Najljepše čestitke  |
|
 | |
Tilia cordata stanovnik Forksa

Broj postova: 1770 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik: Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 15:41 | |
| Sretan rođendan dragom Forksu Kao prvo željela bih se zahvaliti Rhianni i Lani što su stvorila ovaj forum, što ga tako pažljivo čuvaju i uređuju, zatim svim moderatorima koji se brinu da za teme i za cijeli forum. Hvala vam!
Od dana kada sam se učlanila na ovaj forum pa do sada, dogodile su mi se brojne lijepe stvari, vjerujem da sam na ovom forumu kao i ostali članovi upoznali prijatelje za cijeli život. Jer i ako su mnoga prijateljstva započela virtualno nastavila su se u stvarnom životu. Ovdje sam upoznala stvarno divne i dobre ljude, ovaj je forum kao i članovi su bili prvi kojima sam povjeravala svoje probleme, sa kojim sam dijelila lijepe ali i ružne stvari. Hvala vam svima na tome.!
I za kraj zbilja sam ponosna što sam dio ove velike obitelji, i želim svima nama još puno godina druženja... jer i kada ovaj forum nestane, ostat će nešto mnogo trajnije a to su sjećanja na divne sate provedene na ovom forumu, druženja, okupljanja ali ostati će i ono trajnije a to su prijateljstva.
Sretan rođendan još jednom!
|
|
 | |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa

Broj postova: 1611 Lokacija: Tudor England Knjiga: HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik: Sirius, Magnus, Miles
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 14/2/2010, 18:07 | |
| Sretan rođendan najdražem forumu! Želim vam svima još puno novih članova, zanimljivih rasprava, veselih čavrljanja i susreta!  |
|
 | |
** Alice Cullen ** stanovnik Forksa

Broj postova: 213 Knjiga: Grička vještica, Gordana, Mladi mjesec, Ponos i predrasude Lik: Jacob Black, Eric Northman
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 15/2/2010, 02:10 | |
| Sretna godišnjica uz maleno zakašnjenje!  |
|
 | |
Fossil stanovnik Forksa

Broj postova: 189 Lokacija: Schönbrunn, Austrija Knjiga: Lovac u žitu Lik: Holden Kolfild
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 15/2/2010, 13:45 | |
| Forum je divan,administratori su sjajni kao i clanovi. Obozavam ovaj forum i jeste da nemam mnogo postova,ali verujte mi svakodnevno pratim sve teme i dogadjanja. Zelim vam da dozivite jos milion godina i da ostanete najbolji  Srecno Valentinovo svima,sa zakasnjenjem,ali od srca  |
|
 | |
Lu stanovnik Forksa

Broj postova: 139 Lokacija: Škola vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts Knjiga: Sumrak saga, Ptice umiru pjevajući 1. i 2., Harry Potter Lik: Edward, Dumbledore, Svjedoci...
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 15/2/2010, 14:05 | |
| SRETAN ROENDAN NAJDRAŽEM FORUMU!
bez obzira što ne pišem često svakodnevno dolazim na forum i čitam kaj pišete... odlični ste mi!!! hvala vam kaj ste mi pomogli da shvatim Sumrak sagu!!! |
|
 | |
Pandora Faith Twilight expert

Broj postova: 840 Knjiga: Harry Potter i Darovi Smrti Lik: Loki
 | Naslov: Re: Druga/treća godišnjica foruma 15/2/2010, 15:35 | |
| |
|
 | |
| | Druga/treća godišnjica foruma | |
|