|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Reklamiranje na forumu 11/3/2010, 19:13 | |
| Za svako reklamiranje foruma, blogova, privatnih web stranica, tj. otvoreno ostavljanje/slanje/proslijeđivanje reklama potrebno je tražiti dopuštenje admina (Lana Elisabeth Johnson PM ; Rhianna PM).
Svako nedopušteno reklamiranje i slanje masovnih poruka je strogo zabranjeno!
Također, apeliramo na članove foruma da svako masovno i neželjeno reklamiranje prijave! Prijave možete napisati u nastavku teme (molimo da prvo provjerite jesu li korisnici koje prijavljujete već prijavljeni). _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir]
Zadnja promjena: Rhianna; 11/3/2010, 19:18; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
 | |
Fossil stanovnik Forksa

Broj postova: 189 Lokacija: Schönbrunn, Austrija Knjiga: Lovac u žitu Lik: Holden Kolfild
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 11/3/2010, 19:16 | |
| L.A.M.B i Andrea Lautner. Ista reklama je u pitanju. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
zauvijek zajedno stanovnik Forksa

Broj postova: 975 Lokacija: Zemlja čudesa
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 11/3/2010, 22:15 | |
| Trutj (bez smjlića sa one dvije gornje strelice) |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |
Joanna Twilight expert

Broj postova: 1246 Lokacija: Hidden village of the Sand Lik: Murtag
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 12:06 | |
| 21.2. Trutj  |
|
 | |
Marina Twilight expert

Broj postova: 1826 Lik: Castiel, Jane, Amy Pond
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 13:20 | |
| |
|
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | |
 | |
Marina Twilight expert

Broj postova: 1826 Lik: Castiel, Jane, Amy Pond
 | |
 | |
Sophie Twilight expert

Broj postova: 886 Lik: Ichigo!
 | |
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 15:46 | |
| Dovoljna nam je jedna prijava. Čitajte prethodne postove. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1070 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 17:15 | |
| Meni je malo bed ovako javno prijaviti, osjećam se ko cinkaroš  |
|
 | |
principessa stanovnik Forksa

Broj postova: 586 Lokacija: Zadar
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 17:29 | |
| | Sara Bella je napisao/la: | Meni je malo bed ovako javno prijaviti, osjećam se ko cinkaroš  |
bi li prijavila privatno? mislim, u svakom slučaju ako prijaviš trebaš stati iza toga, pa onda možeš i javno, nije neka razlika.. uostalom, nije da cinkaš nekog tko ti je značajan u životu(jer osobu još nisi stigla ni upoznati, uglavnom se samo registriraju i pošalju reklamu), već osobu koja je pokazala nepoštovanje prema samom ovom forumu i svim članovima svjesno ignorirajući pravila. osoba koja pošalje takvu poruku i piše o tome kako joj je jako važno da se negdje registriraš (a to pišu svi), a istovremeno pokazuje iznimno malo razumijevanja za članove ovog foruma i osobito admine i modove koji se trude da tu sve funkcionira, zbilja ne zaslužuje da se osjećaš kao cinkaroš..  |
|
 | |
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1070 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 17:32 | |
| Do sada sam mislila da ne bi ni privatno. Ali kad malo bolje razmislim nakon ovog što si napisala, imaš pravo. Thanks  |
|
 | |
Tinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 837 Lokacija: Zg Knjiga: Hp, Mortal instruments trilogija..
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 19/3/2010, 21:13 | |
| Upravo mi je stigla poruka:| meia94 je napisao/la: | molim te procitaj do kraja ovako ovo je 1 moj 4um i mnogi reklamiraju svoje 4ume ovako ali zbog sebe ja to radim zbog svih nas koji smo tamo aktivni i dolazimo a i zelim da dokazem da 4um ne mora bit neuspjesan ako je originalan i nama bas dobro ide ali meni svaki novi clan znaci poooono zato te molim da nam se pridruzis ovdje <333
http://music4ewer.darkbb.com/ http://music4ewer.darkbb.com/ http://music4ewer.darkbb.com/ http://music4ewer.darkbb.com/ |
 |
|
 | |
|