|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Marina Twilight expert

Broj postova: 1826 Lik: Castiel, Jane, Amy Pond
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 19/3/2010, 21:20 | |
| | Tinchy je napisao/la: | Upravo mi je stigla poruka:
| meia94 je napisao/la: | molim te procitaj do kraja ovako ovo je 1 moj 4um i mnogi reklamiraju svoje 4ume ovako ali zbog sebe ja to radim zbog svih nas koji smo tamo aktivni i dolazimo a i zelim da dokazem da 4um ne mora bit neuspjesan ako je originalan i nama bas dobro ide ali meni svaki novi clan znaci poooono zato te molim da nam se pridruzis ovdje <333
http://music4ewer.darkbb.com/ http://music4ewer.darkbb.com/ http://music4ewer.darkbb.com/ http://music4ewer.darkbb.com/ |
 |
I meni. |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
barca stanovnik Forksa

Broj postova: 54 Lokacija: Zagreb Knjiga: Persuasion, HP, LOTR, Kiklop, Zločin i kazna Lik: Gandalf, Alice Cullen
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 31/3/2010, 09:13 | |
| mrzim bit cinkaroš, al mi sad ovo već ide na živce:
Hey, sta se radi Znam da te sad smaram sto ti saljem ovo, ali samo bih te zamolila da odvojis par minuta da procitas do kraja i ako hoces da mi ucinis jednu malu uslugu koja ce tebi oduzeti par sekundi a meni jako puno znaci! Pre par meseci sam napravila sa drugaricom svoj prvi forum i jako sam se trudila oko njega, ali moja drugarica je posle nekog vremena odustala i rekla je da se vise nece vracati. Posle nekog vremena ona se vratila, kada je 4um opet postao uspesan i obrisala ga a da nikog nije nista ni pitala. Napravili smo novi 4um i jako se trudili za njega, ali aktivnost je opet pala zato mi svaki novi clan jako znaci
www.poet-world.com
To je forum o knjigama i pisanju, i razumem ako te to ne zanima kao i vecinu ljudi, nazalost, ali registruj se, pls, bar zbog broja clanova, to ti je samo par sekundi!
Izvini sto sam te smarala, nadam se da ces mi uciniti jer jako volim ovaj 4um i ne mogu da ga gledam kako propada mogu se i ja tebi reg na neki, naravno tnx unapred poZzzz
to šalje neka nancy.has.no.feelings |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 31/3/2010, 10:34 | |
| | barca je napisao/la: | mrzim bit cinkaroš, al mi sad ovo već ide na živce:
Izvini sto sam te smarala, nadam se da ces mi uciniti jer jako volim ovaj 4um i ne mogu da ga gledam kako propada mogu se i ja tebi reg na neki, naravno tnx unapred poZzzz
to šalje neka nancy.has.no.feelings |
A neće joj propadat ako tamo piše da ima 200 članova a tri su aktivna (morala sam) _________________ There are no wrong turnings, only paths we had not known we were meant to walk.
|
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Shea stanovnik Forksa

Broj postova: 246 Lokacija: Zagreb :) Knjiga: Harry Potter sve, Twilight saga Lik: Snape, Temperance Brennan, dr. House
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 31/3/2010, 16:06 | |
| Nancy.Has.No.Feelings - reklamira svoj forum iskreno, stvarno mi je dosta tih reklamiranja. od sad, tko god mi pošalje nešto slično, bit će prijavljen ODMAH! |
|
 | |
Tea Moderatorica

Broj postova: 803 Lokacija: Bihać, BiH Knjiga: Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana Lik: Mersault, Cécile
 | |
 | |
Shea stanovnik Forksa

Broj postova: 246 Lokacija: Zagreb :) Knjiga: Harry Potter sve, Twilight saga Lik: Snape, Temperance Brennan, dr. House
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 31/3/2010, 16:16 | |
| joooj, ja ne mogu vjerovati da to nisam vidjela. ne znam što mi je danas.  |
|
 | |
Afrodita Twilight expert

Broj postova: 493 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik: Edward
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/4/2010, 18:32 | |
| Death is here
Reklamira svoj forum |
|
 | |
wh00p Moderatorica

| |
 | |
Afrodita Twilight expert

Broj postova: 493 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik: Edward
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 3/4/2010, 16:17 | |
| Opet. -.-' xXTaylor LautnerXx Reklamira tamo neki fashion Forum.  |
|
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 3/4/2010, 16:30 | |
| | Afrodita je napisao/la: | Opet. -.-'
xXTaylor LautnerXx Reklamira tamo neki fashion Forum.  |
Takodjer -.-'' |
|
 | |
Sophie Twilight expert

Broj postova: 886 Lik: Ichigo!
 | |
 | |
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 3/4/2010, 17:10 | |
| | Sophie je napisao/la: | | Dalia Erreway je napisao/la: | | Afrodita je napisao/la: | Opet. -.-'
xXTaylor LautnerXx Reklamira tamo neki fashion Forum.  |
Takodjer -.-'' | Također  |
I kod mene također. -.-
| Spoiler: | | | Mo0olim te!
Zelim da te pitam da se registrujes da Girly Forum! Samo za nas FASHION devojke!Forum je izasao u BRVAO u kategoriji Forumasxenje, postoji samo dva meeca i prilicno je uspesan xXTaylor LautnerXx mozxesx li nam pomoci da postnnemo josx bolji? http://girls-corner.forumotion.net POGLEDAJ
|
_________________ Life is all about dreams. When you run out of dreams, you might drop dead as well.
[last.fm][Shelfari][tumblr] |
|
 | |
|