|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 7/5/2010, 22:54 | |
| Sređena ketie. _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
Zafrina stanovnik Forksa

Broj postova: 981 Lokacija: Čakovec
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 8/5/2010, 08:20 | |
| pa dobro kad će više to prestat!?! već mi je pun inbox tih glupih reklama! što im uopće to znači ako se i bi učlanili na te njihove forume??  |
|
 | |
NINNA stanovnik Forksa

Broj postova: 314 Lokacija: u snovima
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/5/2010, 20:14 | |
| |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/5/2010, 20:21 | |
| | NINNA je napisao/la: | | ketie i Trutj |
Možeš molim te napisati datum kad su poruke poslane?_________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 10/6/2010, 18:16 | |
| | mimii je napisao/la: | | AKO VOLIS TWILIGHT REGUJ SE I DOĐI NA ŽURKU, BITI CE TURBO ZABAVNO! |
Upravo  |
|
 | |
Bonnie Blue Twilight expert

Broj postova: 1861
 | |
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | |
 | |
Bonnie Blue Twilight expert

Broj postova: 1861
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 10/6/2010, 18:26 | |
|
Zadnja promjena: Swells; 10/6/2010, 20:06; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Čini se da moja gramatika strši s onom-) |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Tella stanovnik Forksa

Broj postova: 1515 Lokacija: Novosibirsk Lik: Jake, Jasper, Alice
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 13/7/2010, 17:04 | |
| Od Gossip Girl
| Citat: | http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Bit foruma je zbližavanje i upoznavanje ljudi koji su obožavatelji Sumraka, Mladog Mjeseca, Pomrčine i Praskozorja. A svi ostali, koji još ne znaju o čemu se radi, a znatiželjni su i u potrazi za informacijama, ...su dobrodošli.
|
|
|
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 13/7/2010, 17:55 | |
| | Tella je napisao/la: | Od Gossip Girl
Bit foruma je zbližavanje i upoznavanje ljudi koji su obožavatelji Sumraka, Mladog Mjeseca, Pomrčine i Praskozorja. A svi ostali, koji još ne znaju o čemu se radi, a znatiželjni su i u potrazi za informacijama, ...su dobrodošli.
|
|
Ovaj tekst mi je suviše poznat. A znam i zašto.
Forksova facebook stranica - opis stranice pod 'Informacije':
| Citat: | | Bit foruma je zbližavanje i upoznavanje ljudi koji su obožavatelji Sumraka, Mladog Mjeseca, Pomrčine i Praskozorja. A svi ostali, koji još ne znaju o čemu se radi, a znatiželjni su i u potrazi za informacijama, su dobrodošli. |
_________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden]
Zadnja promjena: Lady Moonlight; 13/7/2010, 18:47; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
wh00p Moderatorica

| |
 | |
~tanja~ stanovnik Forksa

Broj postova: 1044 Lokacija: ~somewhere only we know~ Knjiga: Gabriel's inferno Lik: Gabriel, Margot
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 13/7/2010, 18:52 | |
| | Lady Moonlight je napisao/la: | | Tella je napisao/la: | Od Gossip Girl
|
|
Ovaj tekst mi je suviše poznat. A znam i zašto.
Forksova facebook stranica - opis stranice pod 'Informacije':
| Citat: | | Bit foruma je zbližavanje i upoznavanje ljudi koji su obožavatelji Sumraka, Mladog Mjeseca, Pomrčine i Praskozorja. A svi ostali, koji još ne znaju o čemu se radi, a znatiželjni su i u potrazi za informacijama, su dobrodošli. |
|
hahah kak jadno! da nisu mogli smisliti svoju rečenicu o svom forumu... specijalci. bas sam se fino nasmijala  |
|
 | |
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1070 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 22/7/2010, 02:33 | |
|  Ne mogu vjerovati! Idu reklamirati Twilight forum na hrvatskom službenom Twilight forumu!  |
|
 | |
Tilia cordata stanovnik Forksa

Broj postova: 1770 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik: Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 28/7/2010, 23:35 | |
| | Gagi je napisao/la: | Gost treba mi pomoc... Moj forum treba sakupiti 500 clanova... ako mozes da se registrujes ZNAM DA JE OVO ZABRANJENO ali zelim da sto vise devojaka sazna za forum... www.girls-corner.org http://girls-corner.org Mi nismo kao DRUGE...mi smo DRUGACIJE...Jace,zanimljivije,pametnije... ako se registrujes bicu ti JAKO zahvalna!!! Ako ti nesto zatreba, javi mi se na tom forumu i unapred STA GOD da odlucis HVALA TI! |
|
|
 | |
|