|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Josie stanovnik Forksa

Broj postova: 2193 Lokacija: In a melancholy town where we never smile. Knjiga: A Song of Ice and Fire, HP, LOTR. Lik: Arya.
 | |
 | |
ness-os stanovnik Forksa

Broj postova: 1922 Lokacija: Velika Britanija Knjiga: Praskozorje; Ponos i predrasude Lik: Edward ,Esme ; mr.Darcy,Elisabeth
 | |
 | |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa

Broj postova: 1630 Lokacija: Tudor England Knjiga: HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik: Sirius, Magnus, Miles
 | |
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Cherry stanovnik Forksa

Broj postova: 1096 Lokacija: London Lik: Severus Snape
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 11:19 | |
| |
|
 | |
Kaliopi Twilight expert

Broj postova: 1671 Lokacija: Forks Knjiga: Rune Lik: edward cullen, carlise cullen
 | |
 | |
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1074 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 11:22 | |
| Pročitaj prethodni post.  |
|
 | |
Cherry stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 11:23 | |
| Hahahaha ovo je super! Svi su Cherry  |
|
 | |
Kaliopi Twilight expert

Broj postova: 1671 Lokacija: Forks Knjiga: Rune Lik: edward cullen, carlise cullen
 | |
 | |
Cherry stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 11:25 | |
| Ajoj da, da. Kako bolesno. Izgleda da mi mozak stvarno ne radi ujutro Isprika na OT  |
|
 | |
Tenchy Cullen stanovnik Forksa

Broj postova: 1505 Lokacija: British Library Knjiga: HP, Bartimejeva trilogija, Kradljivica knjiga, VA Lik: Dean, Sam, Cas, Damon, Eric, Sheldon, Leonard, Sirius, Dimitri, Adrian....
 | |
 | |
Tilia cordata stanovnik Forksa

Broj postova: 1771 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik: Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
 | |
 | |
Marina Twilight expert

Broj postova: 1831 Lik: Castiel, Jane, Amy Pond
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 12:30 | |
| Meni je ovo genijalno: "Mi nismo kao DRUGE...mi smo DRUGACIJE...Jace,zanimljivije,pametnije..." |
|
 | |
Vivienna stanovnik Forksa

Broj postova: 591 Lokacija: Dalmacija Knjiga: Mladi mjesec, Da me barem možeš vidjeti, Eragon Lik: Blair Waldorf i Chuck Bass :D
 | |
 | |
Sophie Twilight expert

Broj postova: 886 Lik: Ichigo!
 | Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 17:31 | |
| | Tilia cordata je napisao/la: | | Gagi je napisao/la: | Sophie treba mi pomoc... Moj forum treba sakupiti 500 clanova... ako mozes da se registrujes ZNAM DA JE OVO ZABRANJENO ali zelim da sto vise devojaka sazna za forum... www.girls-corner.org http://girls-corner.org Mi nismo kao DRUGE...mi smo DRUGACIJE...Jace,zanimljivije,pametnije... ako se registrujes bicu ti JAKO zahvalna!!! Ako ti nesto zatreba, javi mi se na tom forumu i unapred STA GOD da odlucis HVALA TI! |
|
Ajme ja već protrnula kad pročitala Sophie Ali ja to nisam dobila... fulano ime? edit: lol, sad sam skužila XDDD |
|
 | |
|