| | Međuforumski projekt - najava | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Međuforumski projekt - najava 31/3/2010, 16:49 | |
| Đizs, samo na najavu ste se ovako raspametili. Što li će tek biti kad saznate o čemu je riječ. _________________ Life is all about dreams. When you run out of dreams, you might drop dead as well.
[last.fm][Shelfari][tumblr] |
|
 | |
Ines Twilight expert

Broj postova: 960 Lokacija: Zagreb Knjiga: HP, Naslijeđe, LOTR Lik: Severus Snape
 | |
 | |
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | |
 | |
Ines Twilight expert

Broj postova: 960 Lokacija: Zagreb Knjiga: HP, Naslijeđe, LOTR Lik: Severus Snape
 | Naslov: Re: Međuforumski projekt - najava 31/3/2010, 17:01 | |
| |
|
 | |
Sophie Twilight expert

Broj postova: 886 Lik: Ichigo!
 | Naslov: Re: Međuforumski projekt - najava 31/3/2010, 17:13 | |
| Godammit, prošla sam i srbiju i balkan, kaj baš svi morate skrivat o čemu je rijeć?!?! |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | Naslov: Re: Međuforumski projekt - najava 31/3/2010, 17:18 | |
| | Sophie je napisao/la: | | Godammit, prošla sam i srbiju i balkan, kaj baš svi morate skrivat o čemu je rijeć?!?! |
A ja te na prvu zamislila kak se pjeniš za volanom spačeka dok šibaš vrletima balkana/srbije uzduž i poprijeko ... |
|
 | |
Sophie Twilight expert

Broj postova: 886 Lik: Ichigo!
 | |
 | |
Tella stanovnik Forksa

Broj postova: 1515 Lokacija: Novosibirsk Lik: Jake, Jasper, Alice
 | |
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | Naslov: Re: Međuforumski projekt - najava 31/3/2010, 17:37 | |
| Ništa u projektu nije napravljeno s ciljem mučenja/mrcvarenja/paćenja svekolikog članstva. Fora je u tome što projekt ove veličine zahtjeva vrijeme za tehničke detalje o kojima vi u konačnici ništa ne znate, niti ste dužni znati uostalom - ALI to ne mijenja činjenicu da nije moguće sprovesti neke stvari preko noći.
Najava nečega nema smisla od danas do sutra, jer prije nego samu najavu većina članstva vidjet će pravu stvar u tom slučaju puno prije. Ovako, velika većina članstva imala je vremena saznati da će se nešto uskoro objaviti - a to je poanta, a ne da danas sutra netko zacmolji od kud sad to ? šta je sad to ? (ma znam da će ionako biti toga, ali pokušavamo takve slučajeve svesti na minimum).
To što ste zabrijali na kojekakve teorije...e, pa vaše su. |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova: 2252 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Međuforumski projekt - najava 31/3/2010, 19:19 | |
| Čovječe koja zbrka... nadam se da će i poslije biti ovako dobar odaziv. _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|
 | |
Alice.. stanovnik Forksa

Broj postova: 3265 Lokacija: 7th floor, behind the Portrait of the FatLady Knjiga: HP6&7 Lik: Hermione, Snape
 | Naslov: Re: Međuforumski projekt - najava 31/3/2010, 22:29 | |
| sad mi već i padaju svakakve crne misli na pamet samo nemojte slučajno pasti na ideju da spojite sve forume skupa  |
|
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | |
 | |
Little Miss Alice stanovnik Forksa

Broj postova: 2784 Lokacija: Alone and lost in paradise
 | |
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane