|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 23/11/2010, 16:27 | |
| Ne dolazim. Ne mogu, nažalost. _________________ Life is all about dreams. When you run out of dreams, you might drop dead as well.
[last.fm][Shelfari][tumblr] |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Tilia cordata stanovnik Forksa

Broj postova: 1771 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik: Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 24/11/2010, 17:52 | |
| Jel se karte moraju kupiti nekoliko dana unaprijed ili se mogu na licu mjesta? Hvala. |
|
 | |
Kaliopi Twilight expert

Broj postova: 1671 Lokacija: Forks Knjiga: Rune Lik: edward cullen, carlise cullen
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 24/11/2010, 17:53 | |
| Mogu se na licu mjesta, a možeš ih i rezervirat pa podić poloa sata prije filma. To sam ja napravila.  |
|
 | |
Tilia cordata stanovnik Forksa

Broj postova: 1771 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik: Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
 | |
 | |
loki stanovnik Forksa

Broj postova: 728 Lokacija: in the beauty of my mind Knjiga: The Mortal Instruments, HP Lik: Rosalie
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 24/11/2010, 19:24 | |
| Ja cu probat doc, ali nisam siguran dal cu imat vremena... a i moram na rođendan taj dan... |
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 24/11/2010, 21:04 | |
|
Ja nažalost ne mogu ovaj vikend, Rhin i ja smo idući =(
Skroz mi je žao, ali naći ćemo mi još poneki razlog za nekakvu forumsku "kavicu", primjerice: godišnjica foruma, zašto ne?
Uživajte svi i za mene  |
|
 | |
The Fallen Angel stanovnik Forksa

Broj postova: 396 Lokacija: London. Knjiga: Kradljivica knjiga, Igra Prijestolja, Pali Anđeo, Zauvijek Lik: Arya, Tyrion
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 26/11/2010, 14:56 | |
| |
|
 | |
moo^^ Twilight expert

Broj postova: 799 Knjiga: Razgovor s vampirom
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 26/11/2010, 20:48 | |
| Weee, ipak mogu doći  (i to mi je otprilike jedina svjetla točka vikenda, ali ja se ne žalim)  |
|
 | |
Little Miss Alice stanovnik Forksa

Broj postova: 2784 Lokacija: Alone and lost in paradise
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 26/11/2010, 22:15 | |
| Ja na žalost ne mogu doći.
Zabavite se :3 |
|
 | |
Evenstar stanovnik Forksa

Broj postova: 298 Lokacija: a možda su u šumi... Knjiga: je od papira. Lik: ja :D
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 27/11/2010, 10:54 | |
| Proklet bio gospodin Prehlada.
NE dolazim, 'bemti i temperaturu, i grlo, i čaj s medom, i NEgledanje desetogodišnje opsesije!
Umjesto Pottera, gledat ću Majstora i gospu Smith. U društvu najdražeg mi Gripića. Oh, jej.
Nisam živčana, samo sam nadrkana. 
Zabavite se, i naričite na Lončaru i u moje ime. |
|
 | |
Gretchen Dežurna papiga

Broj postova: 1635 Lokacija: Mystic Falls Knjiga: Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik: Jacob, Seth
 | Naslov: Re: Neformalno okupljanje 28/11/2010, 15:27 | |
| Sve cure koje niste iz Zagreba, nadam se da ste sretno stigle kući i - javite se! Meni bijaše jako lijepo te se radujem idućem okupljanju (uz nadu da će doći još dragih forumaša, koji jučer na žalost nisu mogli  ) |
|
 | |
|