Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Problemi s domenom 25/6/2011, 22:20 | |
| Ako se netko uspio probiti na forum, vjerojatno je svjestan trenutnog problema. Naime, domena nam je istekla. Predan je zahtjev za obnovom, a u međuvremenu se forumu može pristupiti preko njegove izvorne adrese:
http://www.forksforum.net/ _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
andriana0 stanovnik Forksa

Broj postova: 2166 Lokacija: zg Knjiga: Sumrak saga.. Lik: Bella..
 | Naslov: Re: Problemi s domenom 25/6/2011, 22:24 | |
| yes, to je link iz moje ''povijesti'' Mislila sam da je domena u pitanju jer ima više stranica sa tim nazivom, nadmeću se. |
|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Problemi s domenom 26/6/2011, 20:25 | |
| |
|
andriana0 stanovnik Forksa

Broj postova: 2166 Lokacija: zg Knjiga: Sumrak saga.. Lik: Bella..
 | Naslov: Re: Problemi s domenom 26/6/2011, 20:44 | |
| | Rhianna je napisao/la: | [c A nije do nadmetanja nego do onih godinu dana koliko domena traje, već smo ju dva put produživali, evo treći put na žalost malo kasnimo... Toliko nam se urezala u pamćenje "forksforum" adresa, da smo zaboravili da nije stalna [/color] |
Pa zato što je istekla domena, druge stranice uzimaju prostor to sam mislila. U svakom slučaju imamo privremeno riješenje. *supika* |
|
Alice.. stanovnik Forksa

Broj postova: 3270 Lokacija: 7th floor, behind the Portrait of the FatLady Knjiga: HP6&7 Lik: Hermione, Snape
 | Naslov: Re: Problemi s domenom 26/6/2011, 22:00 | |
| ajde,već sam se uplašila di nam nestao forks |
|
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Problemi s domenom 27/6/2011, 19:02 | |
|
Evo, pa onda valjda svakog časa..._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|