|
|
| Premijera Praskozorja | | Doći ću ako bude u Zagrebu. | | 57% | [ 31 ] | | Doći ću ako bude u Osijeku. | | 24% | [ 13 ] | | Neću doći. | | 18% | [ 10 ] |
| | Ukupno glasova : 54 | | |
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
~tanja~ stanovnik Forksa

Broj postova: 1055 Lokacija: ~somewhere only we know~ Knjiga: Gabriel's inferno Lik: Gabriel, Margot
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 24/10/2011, 18:29 | |
| |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 24/10/2011, 18:42 | |
| |
|
 | |
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1074 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 24/10/2011, 18:58 | |
| Ako bude u Osijeku, onda ništa od Forks premijere za mene ove godine.  Do kraja bi me financijski iscrpilo. |
|
 | |
~tanja~ stanovnik Forksa

Broj postova: 1055 Lokacija: ~somewhere only we know~ Knjiga: Gabriel's inferno Lik: Gabriel, Margot
 | |
 | |
Tilia cordata stanovnik Forksa

Broj postova: 1771 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik: Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 24/10/2011, 19:54 | |
| Ja isto nažalost neću moći ove godine.. što zbog faksa a što zbog financijskog razloga.. Jedino bi mi pasalo ako bude u Zagrebu : D |
|
 | |
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1074 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 24/10/2011, 21:29 | |
| |
|
 | |
Kaliopi Twilight expert

Broj postova: 1671 Lokacija: Forks Knjiga: Rune Lik: edward cullen, carlise cullen
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 24/10/2011, 22:12 | |
| Ja bi drage volje došla u Osijek...ali kao što neki od vas znaju, imam dvije male djevojčice koje ne mogu toliko ostavit... (( Nažalost, moći ću doći samo ako premijera bude u Zagrebu. |
|
 | |
Alice.. stanovnik Forksa

Broj postova: 3271 Lokacija: 7th floor, behind the Portrait of the FatLady Knjiga: HP6&7 Lik: Hermione, Snape
 | |
 | |
Gretchen Dežurna papiga

Broj postova: 1635 Lokacija: Mystic Falls Knjiga: Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik: Jacob, Seth
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 25/10/2011, 01:16 | |
| Ja mogu doći u Osijek, a u Zagrebu živim (tako da bih na to ionako došla, jel'), stoga glasah za obje opcije  |
|
 | |
Starbuck stanovnik Forksa

Broj postova: 405 Lokacija: Osijek
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 25/10/2011, 08:01 | |
| | Gretchen je napisao/la: | Ja mogu doći u Osijek, a u Zagrebu živim (tako da bih na to ionako došla, jel'), stoga glasah za obje opcije  |
Također sam glasala za obje (iz Osijeka sam, ali ako će nas više biti u Zg, glasam za Zg) |
|
 | |
Tonx stanovnik Forksa

Broj postova: 417 Lokacija: Na krovu kuće. Lik: Jasper, Jenny, Bellatrix
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 25/10/2011, 08:11 | |
| Glasala za Zagreb, to mi više odgovara. Za Osijek baš i nisam sigurna.  |
|
 | |
Zafrina stanovnik Forksa

Broj postova: 1009 Lokacija: Čakovec
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 25/10/2011, 09:28 | |
| glas za Zagreb, makar nije da baš ne bi mogla doći do Osijeka, samo bi mi trebalo više logistike i vremena a to je ono što u ovom periodu nemam, tako da... ne vjerujem da ću doći u Osijek. |
|
 | |
~tanja~ stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Premijera praskozorja 25/10/2011, 10:27 | |
| |
|
 | |
Amortentia stanovnik Forksa

Broj postova: 882 Lokacija: Zapadni toranj Knjiga: HP saga, Ljupke kosti. Lik: Hermione, Bellatrix.
 | Naslov: Re: Premijera praskozorja 25/10/2011, 11:03 | |
| Ja u Osijek ne mogu nikako, ni financijski, niti bi mi dopustili samoj. Definitivno sam za Zagreb ako bude dosta ljudi (u čemu je uopće problem što se zainteresiranosti tiče ove godine?). |
|
 | |
|