|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Simone stanovnik Forksa

Broj postova: 603 Lokacija: Grmeči :-) Knjiga: ... Lik: ...
 | Naslov: Re: Vježba ~ booombar 9/10/2008, 07:26 | |
| Boomby very, very nice mi lajki  |
|
 | |
Sapfa stanovnik Forksa

Broj postova: 42 Lokacija: Zagreb Lik: Alice
 | Naslov: Re: Vježba ~ booombar 7/11/2008, 12:32 | |
| Edwardova bol je tu, onakva kakva treba biti. Pravopisne greške se uvijek isprave, a i na greškama se uči, tako da... Sviđa mi se koncept, osjećajnost, a usporedba s pucanjem paukove niti je meni predivna. Znam da su paukove niti čvrste, al uredno pucaju kada ih ja pometem s metlom, tako da mislim da ta usporedba ovdje stoji . Sve u svemu, sviđa mi se i samo tako nastavi.  |
|
 | |
Antonia.zgb stanovnik Forksa

Broj postova: 108 Knjiga: SUMRAk i PRASKOZORJE Lik: Edward Cullen,Seth,Emmett,Leah
 | Naslov: Re: Vježba ~ booombar 7/11/2008, 20:57 | |
| sviđa mi se.super je priča. |
|
 | |
lovebellaandedward stanovnik Forksa

Broj postova: 482 Lokacija: in Edward`s naughty place....;) Knjiga: *sumrak saga* <3 Lik: <3 Edward <3 Alice <3 Bella <3
 | Naslov: Re: Vježba ~ booombar 8/11/2008, 00:01 | |
| ajmeee, preeeekrasno!!!! ja nisam primjetila nekakve gramatičke greške, ali stvarno nisu ni bitne kad je tako predobro!!! uopće nisam ni mislila na greške nego samo na priču...prelijepo....skoro sam se rasplakala što misliš da napišeš knjigu??? ja bi ju prva pročitala...  |
|
 | |
booombar stanovnik Forksa

Broj postova: 467 Lokacija: zagreb
 | Naslov: Re: Vježba ~ booombar 15/11/2008, 10:17 | |
| heheh...hvala again  drago mi je da se nekom sviđa...iako je crnjak priča... btw. Sapfa...hehe..možda tebi pucaju s metlom...al ja kad napadam paučinu i možebit njene stanovnike, nije tako jednostavno. Prvo se sva zabarkadiram i navučem skafander..a onda sa saugerom krećem u boj..zanimljiva scena...hmm...da |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2090 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Vježba ~ booombar 18/3/2009, 16:21 | |
| Kako lijepo napisano! Odlična mi je usporedba s paukom (bez obzira na to koliko njegova paučina bila čvrsta ili ne)! Jedina zamjerka je par gramatičkih pogrešaka, no tu će uvijek biti lektori, ako, naravno, nastaviš s ovim.  _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
hea19 stanovnik Forksa

Broj postova: 213 Lokacija: ~Međimurje~ Knjiga: Anđeoska ljubav, Sumrak saga Lik: ~Edward, Tanya, Alice~
 | Naslov: Re: Vježba ~ booombar 18/3/2009, 21:14 | |
| Jako, jako mi se sviđa. Mogu osjetiti Edwardovu bol koja je predobro opisana, kao što su i svi prije rekli i meni se najviše sviđa usporedba sa paukom (bez obzira na jačinu niti, nit ipak u jednom trenutku pukne).. sviđa mi se i onaj dio u kojem razmišlja o svojoj obitelji i o tome da nazove Alice. I naravno završetak... usporedba sa sumrakom... kraj... sve u svemu prekrasno... (a gramatičke greške nisam ni primijetila)  |
|
 | |
Alma stanovnik Forksa

Broj postova: 51 Lokacija: Bosna i Hercegovina Knjiga: Pomracenje ,Harry Potter and goblet of fire Lik: Rosalie,Jasper,Karlajl i Sirius Black
 | Naslov: Re: Vježba ~ booombar 11/1/2010, 13:14 | |
| super,hoces li mozda nastaviti pisati?? |
|
 | |
|