|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Zafrina stanovnik Forksa

Broj postova: 1009 Lokacija: Čakovec
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? sri 26 kol - 11:32 | |
| | wh00p je napisao/la: | | A dal bi vam ta tema bila više o vašem doživljaju vjenčanja, vjenčanice i ostalog nakon pročitanog u knjigama, ili bi više bila predviđanja za ekranizaciju toga? |
hm... pa mislim da to jedno drugo ne može i ne mora isključiti. jer ako raspravljmo o tome kako će izgledati ekranizacija vjenčanje, naravno da ćemo dati svoje prijedloge i dojmove iz knjige. |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Cherry stanovnik Forksa

Broj postova: 1096 Lokacija: London Lik: Severus Snape
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? sri 26 kol - 11:33 | |
| Ja bi iskreno da ta tema bude više o našim doživljajima vjenčanica. Za Bellinu se uvijek ima di komentirati. Iako nas je dosta još tinejđerica, i mi imamo maštanja pa ako nam je dozvoljeno Ali pošto na forumu također ima i starijih djevojaka tipa Zafrina koja se uskoro udaje, mislim da bi to bila idealna tema za nju jer bi tamo mogla postati slike svoje buduće vjenčanice. To je samo moje mišljenje  |
|
 | |
Zafrina stanovnik Forksa

| |
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? sri 26 kol - 11:36 | |
| | Zafrina je napisao/la: | | a naziv?? Vjenčanje Bella&Edward? ili? |
Može i samo Vjenčanje, al u prvom postu onda samo skreni pozornost na to da je zapravo o njihovom vjenčanju, u slučaju da netko pobrka nešto.
@Cherry - o tako nečemu se može u Modi možda, jelda? _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
Cherry stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Postoji li tema...? sri 26 kol - 11:39 | |
| Pa, može se imaš pravo  |
|
 | |
Zafrina stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Postoji li tema...? sri 26 kol - 11:40 | |
| |
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? sri 26 kol - 15:20 | |
| | Zafrina je napisao/la: | mislim da bi to onda više išlo u plažu, a može se progurati i u Modu?? a i to su onda sasvim dvije drugačije teme.... |
Da i - da. To bi onda išlo u plažu i da, to se može progurati u Modu.  |
|
 | |
Cherry stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 13 ruj - 15:32 | |
| Postoji li tema isključivo o glazbi? Što mislimo o njoj, što preferiramo što ne? Zašto uopće slušamo glazbu, koju vrstu...? Mislim ako nije potrebno nema problema, ali čini mi se da bi bilo oke tamo raspravljati i čuti svačija mišljenja? |
|
 | |
wh00p Moderatorica

| Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 13 ruj - 15:53 | |
| Postojala je Što slušate? pa smo ju s vremenom spojili s najdražim pjesmama. U principu bi to mogla tamo govoriti, ili ćemo sve preimenovati u Što slušate? pa da pjesme pojedinačno budu tako, usputne. _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
Cherry stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 13 ruj - 15:56 | |
| Meni odgovara  |
|
 | |
Spidermonkey stanovnik Forksa

Broj postova: 308 Lokacija: Hogwarts Knjiga: HP, Desperation, Watchers, Faust, Saga o vampiru kad bude gotova :) Lik: Damon, Snape, Damian, Gandalf, pas Einstein, Fawkes, Aslan, Draco
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? pon 28 ruj - 19:45 | |
| Mogu li u Plaži otvoriti nekakvu temu s temom studija? Zanima me što članovi foruma studiraju:) (od onih koji studiraju) |
|
 | |
Kaelyn stanovnik Forksa

Broj postova: 1308 Lokacija: Split Knjiga: Lovely bones, LOTR triology, The Mortal Instruments, Time traveler's wife
 | |
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? pon 28 ruj - 21:00 | |
| | Spidermonkey je napisao/la: | Mogu li u Plaži otvoriti nekakvu temu s temom studija?
Zanima me što članovi foruma studiraju:) (od onih koji studiraju) |
Možeš. _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Ithara stanovnik Forksa

Broj postova: 1308 Lokacija: Fairyland B Knjiga: Slika Doriana Greya - O.Wilde Lik: Damon & Eric
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? pet 2 lis - 12:41 | |
| | Spidermonkey je napisao/la: | Mogu li u Plaži otvoriti nekakvu temu s temom studija?
Zanima me što članovi foruma studiraju:) (od onih koji studiraju) |
Eh,ja sam došla na ideju da otvorim temu o Srednjoj školi,najme za one koji su tek sad krenuli u 1.razrede,za one koji maturiraju nagodinu - za mlađe. |
|
 | |
|