|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 3/10/2009, 09:35 | |
| | Ithara je napisao/la: | | Spidermonkey je napisao/la: | Mogu li u Plaži otvoriti nekakvu temu s temom studija?
Zanima me što članovi foruma studiraju:) (od onih koji studiraju) |
Eh,ja sam došla na ideju da otvorim temu o Srednjoj školi,najme za one koji su tek sad krenuli u 1.razrede,za one koji maturiraju nagodinu - za mlađe. |
Da i ja sam sad to mislila predložit. |
|
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 3/10/2009, 10:12 | |
| Mogle bi otvoriti, ali o čemu bi tu mogli raspravljati? Već imamo školske probleme, zanima nas koliko bi se te dvije teme razlikovale? _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 3/10/2009, 12:58 | |
| | Lady Moonlight je napisao/la: | | Mogle bi otvoriti, ali o čemu bi tu mogli raspravljati? Već imamo školske probleme, zanima nas koliko bi se te dvije teme razlikovale? |
Pa npr. koja srednja škola je dobra, koja nije. Oni koji se još nisu upisali mogli bi se ispitivati o njima, a oni koji jesu (ili su bili) mogli bi reći svoje dojmove, mogli bi stavljati stranice nekih škola da ostali mogu pogledati. Ovo su moji argumenti, a vi ako mislite da nisu dovoljni, onda u redu.  |
|
 | |
Ithara stanovnik Forksa

Broj postova: 1305 Lokacija: Fairyland B Knjiga: Slika Doriana Greya - O.Wilde Lik: Damon & Eric
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 3/10/2009, 13:49 | |
| | Lena Pattinson je napisao/la: | | Lady Moonlight je napisao/la: | | Mogle bi otvoriti, ali o čemu bi tu mogli raspravljati? Već imamo školske probleme, zanima nas koliko bi se te dvije teme razlikovale? |
Pa npr. koja srednja škola je dobra, koja nije. Oni koji se još nisu upisali mogli bi se ispitivati o njima, a oni koji jesu (ili su bili) mogli bi reći svoje dojmove, mogli bi stavljati stranice nekih škola da ostali mogu pogledati. Ovo su moji argumenti, a vi ako mislite da nisu dovoljni, onda u redu.  |
Slažem se, jer ionako je otvorena tema za sutdente,pa zašto nebi otvorili i za ove mlađe. |
|
 | |
Pandora Kay´B Sae stanovnik Forksa

Broj postova: 1131 Lokacija: OneManga. Lik: Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 3/10/2009, 13:59 | |
| | Lena Pattinson je napisao/la: | | Lady Moonlight je napisao/la: | | Mogle bi otvoriti, ali o čemu bi tu mogli raspravljati? Već imamo školske probleme, zanima nas koliko bi se te dvije teme razlikovale? |
Mislim da je to dobra ideja. Tako bi oni koju idu u istu srednju školu mogli rapravljati o profesorima i time stvarima, a oni koji se tek upisuju bi mogli saznati mnoge stvari. Meni bi to bilo super pošto vas većina ide u gimnaziju u koju ću i ja krenuti za dvije godine. |
|
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 3/10/2009, 16:28 | |
| Otvorite.  _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Vivienna stanovnik Forksa

Broj postova: 591 Lokacija: Dalmacija Knjiga: Mladi mjesec, Da me barem možeš vidjeti, Eragon Lik: Blair Waldorf i Chuck Bass :D
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/10/2009, 20:46 | |
| ja bi baš htjela da otvorim o aparatiću za zube. Ja ga dobivam za nekih mjesec dana pa bi baš bilo lijepo da možemo o tome pričati. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/10/2009, 20:48 | |
| | Princess Serenity je napisao/la: | | ja bi baš htjela da otvorim o aparatiću za zube. Ja ga dobivam za nekih mjesec dana pa bi baš bilo lijepo da možemo o tome pričati. |
Možeš u temi "Zdravlje"._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 26/10/2009, 16:25 | |
| Mene zanima postoji li tema gdje se mogu postaviti pitanja? ...npr....kako se quotira...kako se quotira vise osoba...kako se radi spoiler... i slicna pitanja vezana za snalazenje ili koristenje foruma...  |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova: 2252 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 26/10/2009, 16:28 | |
| _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | |
 | |
Vivienna stanovnik Forksa

Broj postova: 591 Lokacija: Dalmacija Knjiga: Mladi mjesec, Da me barem možeš vidjeti, Eragon Lik: Blair Waldorf i Chuck Bass :D
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 28/10/2009, 12:40 | |
| zanima me jeli se može otključati onaj interliber ili da se napravi nova tema? jer sad je uskoro interliber pa...  |
|
 | |
Spidermonkey stanovnik Forksa

Broj postova: 308 Lokacija: Hogwarts Knjiga: HP, Desperation, Watchers, Faust, Saga o vampiru kad bude gotova :) Lik: Damon, Snape, Damian, Gandalf, pas Einstein, Fawkes, Aslan, Draco
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 15/12/2009, 18:50 | |
| Ponukana primitivnim facebook-raspravama s temom muške odbojnosti i 'mržnje' prema Edwardu (i Twilightu općenito) otvorila bih negdje temu 'Jesu li muškarci ljubomorni na Edwarda?' ili (bez sugestija ) 'Zašto muškarci toliko mrze Edwarda?'
Gdje bi ova tema pasala, ako se slažete da ju otvorimo? |
|
 | |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa

Broj postova: 1611 Lokacija: Tudor England Knjiga: HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik: Sirius, Magnus, Miles
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 15/12/2009, 19:01 | |
| Pa imamo temu Dečki i Sumrak, ali možda bi za ovo trebala nova... |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 16/12/2009, 11:41 | |
| | Mia Peyton Scott je napisao/la: | | Pa imamo temu Dečki i Sumrak, ali možda bi za ovo trebala nova... |
Meni se čini da bi se o tome moglo raspravljati u temi Dečki i Sumrak. |
|
 | |
|