|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Vivienna stanovnik Forksa

Broj postova: 591 Lokacija: Dalmacija Knjiga: Mladi mjesec, Da me barem možeš vidjeti, Eragon Lik: Blair Waldorf i Chuck Bass :D
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 21/12/2009, 23:29 | |
| kako mi se čini da ima puno zaljubljenika u gossip girl, bismo li mogli otvoriti temu u vezi toga? |
|
 | |
Tea Moderatorica

Broj postova: 803 Lokacija: Bihać, BiH Knjiga: Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana Lik: Mersault, Cécile
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/12/2009, 00:18 | |
| Oh God, please, don't. Ovo je forum za knjige, nećemo o UES-u. Moje skromno mišljenje. Ali osjećam se dužnom nadodati da gledam GG  _________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. (:
|
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/12/2009, 08:15 | |
| | Princess Serenity je napisao/la: | | kako mi se čini da ima puno zaljubljenika u gossip girl, bismo li mogli otvoriti temu u vezi toga? |
Ako je to neka serija o njoj se može raspravljati ovdje. |
|
 | |
Tella stanovnik Forksa

Broj postova: 1515 Lokacija: Novosibirsk Lik: Jake, Jasper, Alice
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/12/2009, 14:14 | |
| Postoje Gossip girl knjige |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 22/12/2009, 18:56 | |
| | Tella je napisao/la: | | Postoje Gossip girl knjige |
O kojima se kao i o svim ostalima može raspravljati u Knjižari._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 21/2/2010, 10:43 | |
| ima li tema gdje mogu da se obratim adminki ukinut mi je opm ali dbr da kazzem da bih ofc da sudjelujem u uspjehu 4uma obbo twi ))) |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 21/2/2010, 10:53 | |
| Trutj je napisao/la: | | ima li tema gdje mogu da se obratim adminki ukinut mi je opm ali dbr da kazzem da bih ofc da sudjelujem u uspjehu 4uma obbo twi ))) |
Iz onoga što sam shvatila iz posta: adminki se možeš obratiti preko privatne poruke. Nema teme za obraćanje adminima, nego onaj tko ih treba im pošalje poruku. _________________ There are no wrong turnings, only paths we had not known we were meant to walk.
|
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 21/2/2010, 13:18 | |
| ali ne mozhe pa nezz  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Dora deVill stanovnik Forksa

Broj postova: 641 Lokacija: somewhere over the rainbow Knjiga: harry potter Lik: fred i george<3
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 11/8/2010, 21:47 | |
| ja bi da otvorimo temu Zdravlje i ljepota u kojoj mozemo savjetovati, komentirati i upitati ako nas nesto zanima..  |
|
 | |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa

Broj postova: 1630 Lokacija: Tudor England Knjiga: HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik: Sirius, Magnus, Miles
 | |
 | |
demelza cullen Twilight expert

Broj postova: 924 Lokacija: između jave i sna Knjiga: The host Lik: Edward Cullen, Aragorn
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 13/8/2010, 19:45 | |
| Jel ima možda tema, i ako je nema, može li se otvoriti o izmjenjivanju i prodaji školskih udžbenika među forumašima? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |
|