|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 8/11/2008, 22:08 | |
| Nox, neću ti ništa zabranjivati - to bi bilo prilično blesavo.
S druge strane dodati ću u prvi post te teme službeno upozorenje. To su škakljive teme u kojima se svaša može na kraju izvući. Vidjela sam teške svađe u sličnim temama na n ozbiljnih foruma.
Tako da dok god svi mogu ostati na razini osnova pristojnosti i civiliziranosti, te poštivati tuđe mišljenje i argumentirati - neću dirati temu. U suprotnom - lock i kažnjavam odgovorne. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: o Belli i Edwardu 12/11/2008, 21:26 | |
| zanima me postoji li tema o bellinoj i edwardowoj ljubavi, ali LJUBAVI, ono duboko? Nova sam u forumu pa me zanima kako se radi tema na forumu? BELLA AND EDWARD 4EVER  |
|
 | |
forestlady stanovnik Forksa

Broj postova: 661 Lokacija: ZG Knjiga: ovisi o raspoloženju ;-) Lik: Edward Anthony Masen Cullen
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 12/11/2008, 21:40 | |
| Dio foruma, PROPLANAK, ti je posvećen baš Belli i Edwardu, tamo imaš sličnih tema |
|
 | |
New moon stanovnik Forksa

Broj postova: 592 Lokacija: Rijeka Knjiga: Eragon, narnijske kronike, zaboravljena kraljevstava, Sumrak Lik: Alice & Edward, Rumunji:)
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 27/11/2008, 15:53 | |
| Ostalo je nesto manje od mjesec dana do bozica,i htijela bih otvoriti temu "blagdansko veselje" ili tako nesto. U toj temi mogli bismo pisat o tome kako cemo provesti bozic, novu godinu,koje poklone kupiti,mozemo reci sto mislimo o komercijalizaciji blagdana i slicno. Da li je takva tema potrebna? i |
|
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 27/11/2008, 15:55 | |
| | New moon je napisao/la: | Ostalo je nesto manje od mjesec dana do bozica,i htijela bih otvoriti temu "blagdansko veselje" ili tako nesto. U toj temi mogli bismo pisat o tome kako cemo provesti bozic, novu godinu,koje poklone kupiti,mozemo reci sto mislimo o komercijalizaciji blagdana i slicno. Da li je takva tema potrebna? i |
-->Plaža (pazi na smjernice u uvodnom postu; religija i tako to ) |
|
 | |
Vampyre Princess stanovnik Forksa

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 8/12/2008, 00:20 | |
| Ima li tema gdje bi se postale fotke kućnih ljubimaca ili to moram obavit u Vaše slike? |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 8/12/2008, 00:27 | |
| | Vampyre Princess je napisao/la: | | Ima li tema gdje bi se postale fotke kućnih ljubimaca ili to moram obavit u Vaše slike? |
Postoji ovdje. Slobodno tamo postaš slike, već su neki ljudi tamo i postali slike svojih ljubimaca.
Zadnja promjena: Nymeria; 8/12/2008, 00:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Vampyre Princess stanovnik Forksa

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 8/12/2008, 00:28 | |
| | Nymeria je napisao/la: | | Vampyre Princess je napisao/la: | | Ima li tema gdje bi se postale fotke kućnih ljubimaca ili to moram obavit u Vaše slike? |
Postoji ovdje. |
Vidiš, vidiš nisam ni vidjela tu temu... Tnx... |
|
 | |
Anna stanovnik Forksa

Broj postova: 82 Lokacija: u oblacima Knjiga: Sumrak i nastavci Lik: Emmett, Alice,Jane, Leah
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 12/12/2008, 17:56 | |
| postoji li tema o jacobovom utiskivanju u renesmee? |
|
 | |
Tenchy Cullen stanovnik Forksa

Broj postova: 1505 Lokacija: British Library Knjiga: HP, Bartimejeva trilogija, Kradljivica knjiga, VA Lik: Dean, Sam, Cas, Damon, Eric, Sheldon, Leonard, Sirius, Dimitri, Adrian....
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 12/12/2008, 18:03 | |
| |
|
 | |
Anna stanovnik Forksa

Broj postova: 82 Lokacija: u oblacima Knjiga: Sumrak i nastavci Lik: Emmett, Alice,Jane, Leah
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 12/12/2008, 18:09 | |
| |
|
 | |
Olethea stanovnik Forksa

Broj postova: 411 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, Fallen Lik: Seth, Luce, Daniel
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 14/12/2008, 15:57 | |
| znam da postoji tema o edwardu, nasla sam nesto zanimljivo o njemu ali pise da je locked ta tema  |
|
 | |
babaroga stanovnik Forksa

Broj postova: 53 Lokacija: Zagreb Lik: Jacob
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? 14/12/2008, 16:15 | |
| jel ima negdje gdje mogu pitat jel ima negdje za kupit stvarčice iz filma, znate onak kak ima u Americi..  |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Olethea stanovnik Forksa

Broj postova: 411 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, Fallen Lik: Seth, Luce, Daniel
 | |
 | |
|