|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Red Vampiress stanovnik Forksa

Broj postova: 561 Lokacija: In a Galxy far, far away Knjiga: Mali princ, Pomrčina, Good Omens Lik: Seth, Crowley, Anakin Skywalker
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? sri 18 vel - 14:57 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | Red Vampiress je napisao/la: | Primjetila sam da neki citaju stripove, pa da o tome raspravljamo u cavrljanju ili... Znam da imamo anime i manga temu, ali mislim na stripove opcenito... Mozda nas je vise ali ne pricamo o tome. |
Gdje bi to otvorila? |
Pa ne znam... nadala sam se da ce se netko od vas sjetiti. Mozda u Plaži. Tamo je i Anime&mange. |
|
 | |
Marybeth Alice Black stanovnik Forksa

Broj postova: 44 Lokacija: Trčim s čoporom Knjiga: Sumrak saga, Kutija u obliku srca, Smogovci, Knjiga o groblju, Obilježena, Koralina Lik: Jacob, čopor, Alice, Emmet
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? sub 21 vel - 22:27 | |
| Veliki sam fan djela Anne Rice, pa bi htjela otvoriti temu u Knjižari u kojoj bismo raspravljali samo o djelima Anne Rice. Znam da je ovaj forum vezan isključivo za Twilight serijal, ali mislim da bi njezina djela trebala imat neko mjesto u Knjižari gdje bi raspravljali samo o njoj i njenim djelima, a sigurna sam da nisam jedina koja to mislim. Slobodno me razuvjerite! |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? sub 21 vel - 22:34 | |
| | Seleene je napisao/la: | | Veliki sam fan djela Anne Rice, pa bi htjela otvoriti temu u Knjižari u kojoj bismo raspravljali samo o djelima Anne Rice. Znam da je ovaj forum vezan isključivo za Twilight serijal, ali mislim da bi njezina djela trebala imat neko mjesto u Knjižari gdje bi raspravljali samo o njoj i njenim djelima, a sigurna sam da nisam jedina koja to mislim. Slobodno me razuvjerite! |
Slobodno to otvoriš u Knjižara -> Izlog. Tamo već ima tema o raznim piscima. Samo u prvom postu napiši par stvari o njoj i koje su njezine knjige. Vidi kako je to Rhinn napravila tu. |
|
 | |
~tanja~ stanovnik Forksa

Broj postova: 1055 Lokacija: ~somewhere only we know~ Knjiga: Gabriel's inferno Lik: Gabriel, Margot
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? sub 21 vel - 23:12 | |
| | Red Vampiress je napisao/la: | | Rhianna je napisao/la: | | Red Vampiress je napisao/la: | Primjetila sam da neki citaju stripove, pa da o tome raspravljamo u cavrljanju ili... Znam da imamo anime i manga temu, ali mislim na stripove opcenito... Mozda nas je vise ali ne pricamo o tome. |
Gdje bi to otvorila? |
Pa ne znam... nadala sam se da ce se netko od vas sjetiti. Mozda u Plaži. Tamo je i Anime&mange. |
I jel otvorena ova tema na kraju? |
|
 | |
Red Vampiress stanovnik Forksa

Broj postova: 561 Lokacija: In a Galxy far, far away Knjiga: Mali princ, Pomrčina, Good Omens Lik: Seth, Crowley, Anakin Skywalker
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 13:38 | |
| Hmm. Pa i ne bas... A mogu zar ne?
|
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 16:10 | |
| Otvori u Plaži, ako ne bude neki odaziv na temu lako ju zatvorimo. |
|
 | |
Mary stanovnik Forksa

Broj postova: 724 Lokacija: Zagreb Knjiga: Twilight saga, HP, The Other Boleyn Girl, Kći lotršćaka...
 | |
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 18:05 | |
| | Mary je napisao/la: | Jel bi mogli otvoriti temu o krščanstvu ili tako nešto, prvenstveno zbog onih offtopica u paranormalnom, a i mene stvarno zanima o onom ukidanju čistilišta..  Ja ne znam otvorit temu pa jel može možda netko umjesto mene?  |
Pa ako bi se već otvarala tema takve tematike, zašto bi bila samo o kršćanstvu? Moja mišljenje je da bi trebala biti općenito o religijama jer nisu ni na ovom forumu svi iste vjeroispovijesti._________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Mary stanovnik Forksa

Broj postova: 724 Lokacija: Zagreb Knjiga: Twilight saga, HP, The Other Boleyn Girl, Kći lotršćaka...
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 18:06 | |
| Dobra ideja... Jel sad trebamo čekat da adminice dopuste?  |
|
 | |

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 18:25 | |
| Nismo već imali neku takvu sličnu temu? Onu u kojoj su se svi iživcirali i nakon 50 stranica nitko ništa nije postigao osim postova na granici prepucavanja i zaoštrenih odnosa - zato jer tu nema kompromisa i što god kažemo nečije stajalište nećemo promijeniti dok on sam ne odluči tako .. ? Nismo? Ah, onda otvorite ako baš želite :hi: |
|
 | |
Mary stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 18:42 | |
| Pa, ja ne želim promjeniti ničije stajalište, već samo iznijet svoje mišljenje...  |
|
 | |

| Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 18:43 | |
| Samo izvoli  |
|
 | |
nox stanovnik Forksa

Broj postova: 3347 Lokacija: ... floating on the river Styx... Knjiga: Stepski vuk Lik: Sirius Black
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 20:35 | |
| jel postoji mogućnost da se otvori tema o zgodnim, lijepim, seksipilnim ljudima negdje na forumu? plaža maybe? |
|
 | |
Rose Paparazzi queen

Broj postova: 2436 Lik: Jasper :)
 | |
 | |
~tanja~ stanovnik Forksa

Broj postova: 1055 Lokacija: ~somewhere only we know~ Knjiga: Gabriel's inferno Lik: Gabriel, Margot
 | Naslov: Re: Postoji li tema...? ned 22 vel - 20:52 | |
| | nox je napisao/la: | | jel postoji mogućnost da se otvori tema o zgodnim, lijepim, seksipilnim ljudima negdje na forumu? plaža maybe? |
znaci o cavillu, straitu i ekipici??? wiii  |
|
 | |
|