|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Preglednik 19/2/2008, 18:41 | |
| Zamolila bi sve članove koji koriste internet explorer da odu na "Help" pa na "About Internet Explorer" ako vam napiše sljedeće: onda ste mirni i možete kući pjevajući  Ukoliko vam pokaže nešto drugo (važan je broj, tj ovaj 8 u naslovu) onda odite ovdje: http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/default.mspx i skinite najnoviju verziju explorera potpuno besplatno.Predivan je, ima puno novih opcija, a i forum će vam se ispravno prikazivati, u starijim verzijama ima problema sa slikama. Internet Explorer 7 također funkcionira dobro._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir]
Zadnja promjena: Rhianna; 9/1/2010, 20:33; ukupno mijenjano 5 put/a. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Preglednik 8/3/2008, 18:39 | |
| Ima li netko među vama tko ove jabučice ispred tema vidi s bijelim kvadratnim obrubom?
Također - ako imate nekakvih tehničkih problema s forumom, možete to ovdje napisati. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Bubblegum stanovnik Forksa

Broj postova: 107 Lokacija: Over The Hills And Far Away Lik: Edward Cullen
 | Naslov: Re: Preglednik 8/3/2008, 22:12 | |
| Ja vidim te nekakve bijele kvadrate. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Preglednik 8/3/2008, 22:21 | |
| Preko čega ideš na net? Firefox? Internet explorer? _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |

| Naslov: Re: Preglednik 8/3/2008, 22:51 | |
| |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |

| |
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Preglednik 9/3/2008, 12:19 | |
| Lol, nema na čemu! _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
twilight_sweety stanovnik Forksa

Broj postova: 24 Lokacija: in my dreams Knjiga: Mladi Mjesec i cijela Sumrak saga..Baletne papučice..Fear sreet...sve od Agathe Christie Lik: hmm...Jacob,Alice,Leah-ma svi!!!!!!
 | Naslov: Re: Preglednik 17/11/2008, 16:52 | |
| imam pitanje znam da nema baš puno veze s ovim ali.... šta znači sve ovo kad otvoriš uredi profil ICQ
|
| AIM
|
| MSNM
|
| YIM
|
| Skype
koje je od toga za sliku a šta ostala znače...???molim nekog za odgovor
tnx *allears*
|
|
|
 | |
Red Vampiress stanovnik Forksa

Broj postova: 561 Lokacija: In a Galxy far, far away Knjiga: Mali princ, Pomrčina, Good Omens Lik: Seth, Crowley, Anakin Skywalker
 | Naslov: Re: Preglednik 17/11/2008, 18:30 | |
| ICQ- vjerojatno upises svoj ICQ broj...AIM- neznam kaj je toMSNM- vjerojatno tvoj MSNYIM- nezSkype- svoj Skype ime valjda... Lose sam objasnila, ali samo zelim pomoci  |
|
 | |
nera stanovnik Forksa

Broj postova: 181 Lokacija: Osijek Knjiga: Sumrak saga/HP/Princezini dnevnici Lik: Alice,Harry, Hermione, Mia:)
 | Naslov: Re: Preglednik 17/11/2008, 19:45 | |
| ja imam operu i internet explorer 7.0....puno bolje mi otvara na operi a na internet exploreru šteka.... |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Preglednik 17/11/2008, 22:52 | |
| | nera je napisao/la: | | ja imam operu i internet explorer 7.0....puno bolje mi otvara na operi a na internet exploreru šteka.... |
Ja sam na Mozzili pa onda i sve eventualne greške ispravljam prema njoj. Explorer do zadnje verzije nije bio sposoban prepoznati prozirni .png file (prozirnost slika) pa su tamo sve sličice vino imale bijele obrube._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | |
 | |
twilight_sweety stanovnik Forksa

Broj postova: 24 Lokacija: in my dreams Knjiga: Mladi Mjesec i cijela Sumrak saga..Baletne papučice..Fear sreet...sve od Agathe Christie Lik: hmm...Jacob,Alice,Leah-ma svi!!!!!!
 | Naslov: Re: Preglednik 21/11/2008, 21:51 | |
| hvala svima!!!!!!!!!!  :  : |
|
 | |
Nicole stanovnik Forksa

Broj postova: 352 Lokacija: U zagrljaju ljubavi. Lik: Edwars,Alice && Emmett.
 | Naslov: Re: Preglednik 1/12/2008, 20:52 | |
| Mozilla je zakon  |
|
 | |
|