| | Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 27/2/2008, 20:04 | |
| Slobodno ju sama otvoriš (da! smijete otvarai teme :p ...mislim da je amber jedina do sad otvorila svoju osim admina  ) Samo pripazite da imaju smisla i da su na pravom mjestu  (ovo kako ste našli forum možeš negdje u srednju školu npr... ) _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir]
Zadnja promjena: Rhianna; 4/3/2008, 18:28; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Bella loves Edward stanovnik Forksa

Broj postova: 475 Lokacija: Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik: The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
 | Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 27/2/2008, 20:07 | |
| sto vise razmisljam o tome vise mi se svida.. kako da to napravim?  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 27/2/2008, 20:09 | |
| Odi na srednju školu, i klikni "new topic", lijepo opiši u temi čemu ona služi i to je to  (odlična ideja  ) _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 27/2/2008, 20:20 | |
| joj čestitam....bas je fora...samo moramo nastavit dolaziti ....ne treba nam vise foruma jer bolje je kad je sve na jednom mjestu...bar meni...  |
|
 | |
forestlady stanovnik Forksa

Broj postova: 661 Lokacija: ZG Knjiga: ovisi o raspoloženju ;-) Lik: Edward Anthony Masen Cullen
 | Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 3/3/2008, 13:18 | |
| Već dugo tražim neki hrvatski forum na temu i drago mi je da konačno postoji. Koliko god je twilightlexicon popularan, ipak je malo pretrpan i drago mi je da i kod nas postoje veliki fanovi dotične autorice, njenih knjiga i naravno likova Svaka čast!  |
|
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 4/3/2008, 15:35 | |
| MA TOOOOOOOOO! Pišem s posla (!!)  , malo me kolegica čudno pogledala kad sam vas otkrila na netu, he, he, počela sam ispuštat čudne zvukove...Ja već mjesecima lomim prste na tastaturi na onom www.twilightlexicon.com-u i osim što ste zakon imam jedno pitanje: Što vam je toliko trebalooo???!!Super ste!  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 4/3/2008, 17:55 | |
| Lol, hvala Kaia! Da i ja se pitam što nam je toliko trebalo, važno da smo Lana i ja već mjesecima opsjedale ljude na msnu... a Nyi nisam mira dala dok mi nakon svake knjige nije dojmove ispričala :p _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
forestlady stanovnik Forksa

Broj postova: 661 Lokacija: ZG Knjiga: ovisi o raspoloženju ;-) Lik: Edward Anthony Masen Cullen
 | |
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 9/3/2008, 15:11 | |
| To je više manje koliko sam shvatila, reakcija polovice naših članova, a meni je iznimno ugodno kad pročitam nešto poput toga, jer ispadne da smo u isto vrijeme uljepšale život i sebi i drugima :hi: |
|
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | Naslov: Re: Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! 8/1/2009, 11:24 | |
| |
|
 | |
| | Službeno prvi hrvatski forum Sumrak fanova! | |
|