|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Vampyre Princess stanovnik Forksa

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/11/2008, 22:50 | |
| Hvala... Nego mogu li sad dobiti odgovor na pitanje koje sam ti poslala na PM? Koji su statusi i kako doći do njih? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/11/2008, 23:31 | |
| Aha, a mogu ti ja dati jedan prijedlog (iako nije ovo tema za to)? Da se svakih 100 postova status mjenja, osim ovi specijalnih (moderator i sl.) |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/11/2008, 23:50 | |
| Nemoj me zezat da se tu ekipa natjeće za postove??? Wow, ja sam na svom stavila tako i nema nikakvih problema... Dobro, moj nije ništa ovog tipa, ali opet... Imala bi ti ja par zanimljivih prijedloga pa ako buš bila zainteresirana slobodno mi PM-aš...  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 29/11/2008, 00:02 | |
| jednom sam ja vidjela bildanje postova, doduše fora je bila u tome da je osoba snajviše postova dobila status moderatora... Ali i to mi je jadno... To su bili postovi tipa "potpisujem" i "slažem se"... Ja sam svojim dala da malo mudruju... Rekla sam da otvaram novi podforum i tko mi da najkreativniji prijedlog za naslov bit će moderator...  |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 01:54 | |
| Opet ja s pitanjima. U podforumu galerija postoji li tema za objavljanje literarnih radova na temu Sumrak & co. ili se treba otvoriti? |
|
 | |
banshee Forumsko piskaralo

Broj postova: 684 Lokacija: Manly Knjiga: TMI, TID Lik: Nathan, Will
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 02:00 | |
| | Vampyre Princess je napisao/la: | | Opet ja s pitanjima. U podforumu galerija postoji li tema za objavljanje literarnih radova na temu Sumrak & co. ili se treba otvoriti? |
Ako misliš na Fan Fictione, svako malo se održava natječaj. U vezi ostalih literarnih radova, prošvrljaj ovdje. To se odnosi na literarne radove pisane od članova foruma. I fulala si temu, inače pitaj ovdje. |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 11:20 | |
| | banshee je napisao/la: | | Vampyre Princess je napisao/la: | | Opet ja s pitanjima. U podforumu galerija postoji li tema za objavljanje literarnih radova na temu Sumrak & co. ili se treba otvoriti? |
Ako misliš na Fan Fictione, svako malo se održava natječaj. U vezi ostalih literarnih radova, prošvrljaj ovdje. To se odnosi na literarne radove pisane od članova foruma. I fulala si temu, inače pitaj ovdje. |
Ne zanima mene natjecanja, to mi nije fora... A pitanje je pitanje. Postala ga ja tu ili tamo... |
|
 | |
Rie stanovnik Forksa

Broj postova: 240 Lokacija: Rijeka Knjiga: Da Vincijev kod; Pomrčina Lik: Emmett, Renesmee, Jacob, Rosalie; Sophie
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 11:53 | |
| Da, ali ga moraš postati u pravu temu, inače je OT.  |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 12:15 | |
| Pitanje je o forumu, jel tako? A tema je Pitanja o forumu, jel tako? Dakle, gdje je tu offtopic???  Ali sad ulazimo u off, pa tak, nema rasprave. |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova: 2252 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | |
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 15:52 | |
| Nema nikakvog offtopica, mislim da je banshee nešto krivo shvatila. Sorry na zbrci Vampyre Princess.
Literarni radovi na temu sumraka se mogu objavljivati na način da ih se pošalje na forksforum@gmail.com s jasno istaknutom svrhom (npr, "Vježba" u naslovu)
I onda ih mi objavljujemo s razmakom od otprilike tjedan dana (Da svaki rad dobije svoj prostor i pažnju) Ukoliko (kao sada npr) nema prijavljenih radova, objavit ćemo ga čim stignemo.
Nema nikakvog odabira - objavljujemo sve što dobijemo.
Više o tome ima u temi: Vježbe pisanja
_________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
|