|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Lizzie Bell stanovnik Forksa

Broj postova: 198 Lokacija: So far away... Lik: Alice Cullen
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 13/5/2009, 13:01 | |
| Mene zanima zašto je potpis ograničen na 500 znakova  . Fali mi mjesto za jedno malo jaje, i baš mi ono ne stane.  Zakaj to ne možete, znate, malo produuužiti. Jel se to uopće može? @Zafrina- Na Tinypicu nemreš. Oni mogu uploadati samo slike i video filmove. Probat ću naći neku drugu stranicu gdje se mogu power point presentation upoladati. EDIT: Evo upravo provjerih, evo stranice s koje možeš uploadati, javi ak ne radi. http://upload.authorstream.com/upload-presentation
Zadnja promjena: Lizzie Bell; 13/5/2009, 13:05; ukupno mijenjano 2 put/a. (Reason for editing : Evo upravo provjerih, evo stranice s koje možeš uploadati, javi ak ne radi. [url=http://upload.authorstream.com/upload-presentation]http://upload.authorstream.com/upload-presentation[/url]) |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 13/5/2009, 17:42 | |
| |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 13/5/2009, 17:45 | |
| | Little girl je napisao/la: | | Ne razumjem zašto na portalu članke (mislim na onaj link više...) mogu čitati samo privilegirani članovi? |
Na koje točno članke vidiš? Mislim da bi an portalu svi svemu mogli imati pristupa. (btw, ne postoje privilegirani članovi, osim samih članova postoje samo admini i moderatori, i jedino što oni vide a vi ne s u teme o organizaciji foruma._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
banshee Forumsko piskaralo

Broj postova: 684 Lokacija: Manly Knjiga: TMI, TID Lik: Nathan, Will
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 13/5/2009, 21:39 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | Little girl je napisao/la: | | Ne razumjem zašto na portalu članke (mislim na onaj link više...) mogu čitati samo privilegirani članovi? |
Na koje točno članke vidiš? Mislim da bi an portalu svi svemu mogli imati pristupa. (btw, ne postoje privilegirani članovi, osim samih članova postoje samo admini i moderatori, i jedino što oni vide a vi ne s u teme o organizaciji foruma. |
Novi video od Reelzchannela o Mladom Mjesecu[više...] Summit Entertainment je objavio kratki sinopsis Mladog Mjeseca kao svog predstojećeg projekta[više...] Taylor Lautner ostaje u ulozi Jacoba Blacka[više...] Novi intervjui vezani uz Mladi Mjesec[više...] Dakota Fanning kao Jane u Mladom Mjesecu?[više...] Solomonu Trimbleu otkazana suradnja za Mladi mjesec ! [više...]
To su oni pod zadnjih 11 novosti, jel. Ostali osim ovih navedenih se normalno otvaraju. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 13/5/2009, 22:07 | |
| | banshee je napisao/la: | | Rhianna je napisao/la: | | Little girl je napisao/la: | | Ne razumjem zašto na portalu članke (mislim na onaj link više...) mogu čitati samo privilegirani članovi? |
Na koje točno članke vidiš? Mislim da bi an portalu svi svemu mogli imati pristupa. (btw, ne postoje privilegirani članovi, osim samih članova postoje samo admini i moderatori, i jedino što oni vide a vi ne s u teme o organizaciji foruma. |
Novi video od Reelzchannela o Mladom Mjesecu[više...] Summit Entertainment je objavio kratki sinopsis Mladog Mjeseca kao svog predstojećeg projekta[više...] Taylor Lautner ostaje u ulozi Jacoba Blacka[više...] Novi intervjui vezani uz Mladi Mjesec[više...] Dakota Fanning kao Jane u Mladom Mjesecu?[više...] Solomonu Trimbleu otkazana suradnja za Mladi mjesec ! [više...]
To su oni pod zadnjih 11 novosti, jel. Ostali osim ovih navedenih se normalno otvaraju. |
Aha! U basketu su završili, (forumska arhiva - tamo idu stare teme) ništa - pobrišemo ih sa portala osim ako netko ima izričitu želju čitati ih?_________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Little girl stanovnik Forksa

Broj postova: 134 Lokacija: Enki-e-Shao'saye (Ljetni grad) Knjiga: Praskozorje, Sjećanje Tuga i Trn Lik: Edward, Bella, Alice
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 14/5/2009, 18:52 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | banshee je napisao/la: | | Rhianna je napisao/la: | | Little girl je napisao/la: | | Ne razumjem zašto na portalu članke (mislim na onaj link više...) mogu čitati samo privilegirani članovi? |
Aha! U basketu su završili, (forumska arhiva - tamo idu stare teme) ništa - pobrišemo ih sa portala osim ako netko ima izričitu želju čitati ih? |
Ma uredu je, samo pitam.
Imam još jedno pitanje, što znači kada mi je kod odlaznih privatnih poruka ona jabuka :apple: crvena(to inače znači da ima novih postova u nekoj temi), jel to možda osoba kojoj sam to poslala nije još pročitala? |
|
 | |
banshee Forumsko piskaralo

Broj postova: 684 Lokacija: Manly Knjiga: TMI, TID Lik: Nathan, Will
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 14/5/2009, 18:59 | |
| | Little girl je napisao/la: | | Imam još jedno pitanje, što znači kada mi je kod odlaznih privatnih poruka ona jabuka :apple: crvena(to inače znači da ima novih postova u nekoj temi), jel to možda osoba kojoj sam to poslala nije još pročitala? |
Da, to to znači. Kad je osoba pročitala poruku koju si joj poslala poruka se u tvojim mapama premješta u Poslano. |
|
 | |
twilight_forever novorođeni

Broj postova: 10 Knjiga: Prvi dio knjige Lik: Edward
 | Naslov: može mala pomoć 14/5/2009, 20:02 | |
| gdje su pjesme iz filma na forumu ,tražila sam maloprije pa ne mogu nać |
|
 | |
Megica stanovnik Forksa

Broj postova: 324 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga,Trinaesta priča,Srce od tinte Lik: Edward, Alice, Lakoprsti
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 14/5/2009, 20:15 | |
| | twilight_forever je napisao/la: | | gdje su pjesme iz filma na forumu ,tražila sam maloprije pa ne mogu nać | Tema Soundtrack for Twilight. |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2091 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 15/5/2009, 16:17 | |
| _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
Enna stanovnik Forksa

Broj postova: 20 Lokacija: forks Knjiga: Ne znam više previše sam ih pročitala ..lol... Lik: Hm,,,, Alice & Jasper
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 31/5/2009, 16:42 | |
| Molim vas nova sam na forumu , a pretraživajući teme naišla sam na jedan podatak o članskoj iskaznici .Može li mi netko malo to više razjasniti ??? Hvala |
|
 | |
Moongale stanovnik Forksa

Broj postova: 2212 Lokacija: Zagreb Knjiga: Tigana Lik: Devin
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 31/5/2009, 16:47 | |
| Članska iskaznica služila je za identifikaciju na promociji praskozorja i na premjeri filma za članove. Osim toga, njome se može dobiti popust za CD s glazbom iz filma. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/6/2009, 15:07 | |
| Stavila sam sliku u potpis i kada udjem u ''Profil'' vidim da sam uspjela.....a kada ostavljam poruke nema je..  |
|
 | |
Princess in Shadows stanovnik Forksa

Broj postova: 363 Lokacija: Moscow^.^ Knjiga: Sumrak saga, Mi djeca s kolodvora Zoo Lik: Edward, Alice, Jake, Emmet, Jasper, Seth.
 | |
 | |
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1074 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 10/6/2009, 14:30 | |
| Imam problem s potpisom  Neće da mi se pokaže.Nemam pojma zašto  |
|
 | |
|