|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Vampyre Princess stanovnik Forksa

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 15:55 | |
| Sve 5. Sve smo rješili... Sve se sredilo... Puno missunderstendiga, puno zbrke, ali našli smo rješenje... Svejedno hvala. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 17:00 | |
| Evo mene zanima što su friends and foes? Mislim kužim šta to znači, ali što se time postiže? |
|
 | |
Anahi stanovnik Forksa

Broj postova: 685 Lokacija: In a land where the sun doesn't shine... Knjiga: Digitalna tvrđava, Dan Brown Lik: Rosalie Lillian Hale, Ororo Munroe, Chuck Bass
 | |
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2008, 17:08 | |
| Hvala Anahi i Rhianna.  |
|
 | |

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/12/2008, 23:09 | |
| Smijem otvoriti temu za fan video za New moon? Našla sam jedan odličan fanmade trailer, pa bih ga htijela podijeliti s vama... |
|
 | |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa

Broj postova: 3445
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/12/2008, 23:27 | |
| | Vampyre Princess je napisao/la: | | Smijem otvoriti temu za fan video za New moon? Našla sam jedan odličan fanmade trailer, pa bih ga htijela podijeliti s vama... |
Pa što će ti cijela jedna tema samo za to? Tak što već ima u Kinu - OVDJE |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/12/2008, 23:32 | |
| To sam vidjela. Ali to je za Twilight, a ja bi za Mladi mjesec |
|
 | |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa

Broj postova: 3445
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/12/2008, 23:35 | |
| | Vampyre Princess je napisao/la: | | To sam vidjela. Ali to je za Twilight, a ja bi za Mladi mjesec |
Twilight stoji za Twilight sagu, a ne samo za prvi dio filma. |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/12/2008, 23:36 | |
| Bum vidjela kaj kažu Admini i moderatori. Ako mogu, mogu. Ak ne onda ne. Nije bed... |
|
 | |
Tanchy stanovnik Forksa

Broj postova: 487 Lokacija: dreamwood Knjiga: LotR, HP Lik: Alice, Emmet
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/12/2008, 23:45 | |
| | Vampyre Princess je napisao/la: | | Smijem otvoriti temu za fan video za New moon? Našla sam jedan odličan fanmade trailer, pa bih ga htijela podijeliti s vama... |
Pa ako tema za takve trailere postoji, nema potrebe otvarat novu samo za 1 video, kao što je rekla dzz. Ako ona nije admin ili mod ne znači da nema pojma o forumu ili da ti ne može odgovoriti na pitanje ako nema kojih od ad. ili modova. Uostalom, pitanja o temama se postavljaju ovdje.
|
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/12/2008, 23:51 | |
| Nemoj... Već smo prošli to Postoji li tema...? i Pitanja o forumu. nećem ootvarat opet stare rasprave... |
|
 | |
Tanchy stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/12/2008, 00:00 | |
| | Vampyre Princess je napisao/la: | | Nemoj... Već smo prošli to Postoji li tema...? i Pitanja o forumu. nećem ootvarat opet stare rasprave... |
Pa već si dva puta postavila pitanje o temama u ovom topicu, iako postoji tema samo za takva pitanja.  |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/12/2008, 00:15 | |
| A nisi pročitala što je Adminica napisala nakon onog prvog? Ali nećemo sad o tome. Kao što rekoh, nećemo započinjat nepotrebne rasprave... |
|
 | |
Tanchy stanovnik Forksa

| |
 | |
|