|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Sara Bella stanovnik Forksa

Broj postova: 1070 Lokacija: Svijet snova Knjiga: Harry Potter (sve), Otok
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 10/6/2009, 14:31 | |
| evo sad je sve u redu  |
|
 | |
Pandora Kay´B Sae stanovnik Forksa

Broj postova: 1131 Lokacija: OneManga. Lik: Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 11/6/2009, 20:54 | |
| Mogu ja pitat koja je razlika između Moderatora i Moderatorskog tima? |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Tenchy Cullen stanovnik Forksa

Broj postova: 1505 Lokacija: British Library Knjiga: HP, Bartimejeva trilogija, Kradljivica knjiga, VA Lik: Dean, Sam, Cas, Damon, Eric, Sheldon, Leonard, Sirius, Dimitri, Adrian....
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 16/6/2009, 14:42 | |
| ja imam jedno pitanje. kako mogu jedan post koji je objavljen u npr. temi Moda prebaciti u temu Čavrljanje? |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 16/6/2009, 14:51 | |
| | Tenchy Cullen je napisao/la: | ja imam jedno pitanje. kako mogu jedan post koji je objavljen u npr. temi Moda prebaciti u temu Čavrljanje? |
Koliko ja znam članovi nemaju takvu mogućnost. Ono što možeš napraviti je: stisnuti Edit na taj post u Modi, selektirati sav sadržaj i kopirati ga. Vratiti se na temu Moda, stisnuti na x za brisanje posta, otići u čavrljanje na New post i tamo kopirati sadržaj. |
|
 | |
Tenchy Cullen stanovnik Forksa

Broj postova: 1505 Lokacija: British Library Knjiga: HP, Bartimejeva trilogija, Kradljivica knjiga, VA Lik: Dean, Sam, Cas, Damon, Eric, Sheldon, Leonard, Sirius, Dimitri, Adrian....
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 16/6/2009, 14:53 | |
| | Nymeria je napisao/la: | | Tenchy Cullen je napisao/la: | ja imam jedno pitanje. kako mogu jedan post koji je objavljen u npr. temi Moda prebaciti u temu Čavrljanje? |
Koliko ja znam članovi nemaju takvu mogućnost. Ono što možeš napraviti je: stisnuti Edit na taj post u Modi, selektirati sav sadržaj i kopirati ga. Vratiti se na temu Moda, stisnuti na x za brisanje posta, otići u čavrljanje na New post i tamo kopirati sadržaj. |
ok. hvala. |
|
 | |
Megica stanovnik Forksa

Broj postova: 324 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga,Trinaesta priča,Srce od tinte Lik: Edward, Alice, Lakoprsti
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 17:54 | |
| Imam pitanje: kako mogu staviti samo audio zapis, znac ne filmic nego samo zvuk? (ako je to uopce moguce) |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 19:41 | |
| Baš gledam, ako postoji način ne znam ga... U kranjem slučaju možeš staviti samo link na uploadani audio file. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
pattinson_girl stanovnik Forksa

Broj postova: 203 Lokacija: Zgb Knjiga: Mladi mjesec / Priča o ljubavi Lik: Edward, Alice / Jordan
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 19:55 | |
| Zašto nikad u Pretraži ne mogu naći teme Čavrljanje, Rođendani, Kako se danas osjećam i što želim i teme slične takvima? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 19:58 | |
| | pattinson_girl je napisao/la: | | Zašto nikad u Pretraži ne mogu naći teme Čavrljanje, Rođendani, Kako se danas osjećam i što želim i teme slične takvima? |
Meni uredno nalazi, daj još malo objasni u čemu je točno problem._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 20:01 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | pattinson_girl je napisao/la: | | Zašto nikad u Pretraži ne mogu naći teme Čavrljanje, Rođendani, Kako se danas osjećam i što želim i teme slične takvima? |
Meni uredno nalazi, daj još malo objasni u čemu je točno problem. |
I meni inače to dolazi. Piše mi: "Ništa nije pronađeno". Zato ja idem pod korisničke grupe i tamo nađem što želim. |
|
 | |

Broj postova: 203 Lokacija: Zgb Knjiga: Mladi mjesec / Priča o ljubavi Lik: Edward, Alice / Jordan
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 20:03 | |
| | Valentinchy je napisao/la: | | Rhianna je napisao/la: | | pattinson_girl je napisao/la: | | Zašto nikad u Pretraži ne mogu naći teme Čavrljanje, Rođendani, Kako se danas osjećam i što želim i teme slične takvima? |
I meni inače to dolazi. Piše mi: "Ništa nije pronađeno". Zato ja idem pod korisničke grupe i tamo nađem što želim. |
Da, piše da ništa nije pronađeno. Gdje te teme onda mogu pronaći? |
|
 | |
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 20:06 | |
| | pattinson_girl je napisao/la: | | Valentinchy je napisao/la: | | Rhianna je napisao/la: | | pattinson_girl je napisao/la: | | Zašto nikad u Pretraži ne mogu naći teme Čavrljanje, Rođendani, Kako se danas osjećam i što želim i teme slične takvima? |
Da, piše da ništa nije pronađeno. Gdje te teme onda mogu pronaći? |
Ideš pod Korisničke grupe i tamo imaš sve teme koje postoje. Jedini problem je taj što će ti u početku vjerojatno biti teže pronaći željenu temu. One koje si prije navela, nalaze se u Plaži. |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 20:10 | |
| |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 20:24 | |
| Zar nije jednostavnije znati u kojem djelu foruma su kakve teme i naći ih po tome? Zato smo i napravili plan foruma... _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
|