|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 20:31 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | Zar nije jednostavnije znati u kojem djelu foruma su kakve teme i naći ih po tome? Zato smo i napravili plan foruma... |
Naravno da je, al kad hoćeš naći baš neku određenu temu, a ne znaš gdje se točno u tom planu nalazi, onda je ipak jednostavnije pretražiti. No nema veze. Ja sam se uostalom već navikla na sam forum, njegov plan, teme i sl. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 22/6/2009, 20:36 | |
| | Valentinchy je napisao/la: | | Rhianna je napisao/la: | | Zar nije jednostavnije znati u kojem djelu foruma su kakve teme i naći ih po tome? Zato smo i napravili plan foruma... |
Naravno da je, al kad hoćeš naći baš neku određenu temu, a ne znaš gdje se točno u tom planu nalazi, onda je ipak jednostavnije pretražiti. No nema veze. Ja sam se uostalom već navikla na sam forum, njegov plan, teme i sl. |
Ajde pokušaj radi li ti ako odeš na pretraži pa advanced search i označiš "teme"_________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 23/6/2009, 08:28 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | Valentinchy je napisao/la: | | Rhianna je napisao/la: | | Zar nije jednostavnije znati u kojem djelu foruma su kakve teme i naći ih po tome? Zato smo i napravili plan foruma... |
Ajde pokušaj radi li ti ako odeš na pretraži pa advanced search i označiš "teme" |
Pokušala sam i tako upisujući razne teme iz raznih "mapa", pa sam primjetila da neke pronalazi, a neke ne. Npr. Čavrljanje, Pitaj prijatelja, Vaše slike.. ne pronalazi, dok Prvi hrvatski vampir, Mladi mjesec.. pronalazi. |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
noname passenger stanovnik Forksa

Broj postova: 43 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 11/7/2009, 16:24 | |
| jel se moze promijeniti nick? |
|
 | |
banshee Forumsko piskaralo

Broj postova: 684 Lokacija: Manly Knjiga: TMI, TID Lik: Nathan, Will
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 11/7/2009, 16:25 | |
| | noone500 je napisao/la: | | jel se moze promijeniti nick? |
Može, sam moraš poslat pm Lani ili Rhinn. |
|
 | |
noname passenger stanovnik Forksa

Broj postova: 43 Lokacija: Zagreb
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 11/7/2009, 17:17 | |
| | banshee je napisao/la: | | noone500 je napisao/la: | | jel se moze promijeniti nick? |
Može, sam moraš poslat pm Lani ili Rhinn. |
tnx  |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova: 2252 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 11/7/2009, 17:23 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | pattinson_girl je napisao/la: | | Zašto nikad u Pretraži ne mogu naći teme Čavrljanje, Rođendani, Kako se danas osjećam i što želim i teme slične takvima? |
Meni uredno nalazi, daj još malo objasni u čemu je točno problem. |
Meni je inače Pretražnik blesav, jer nađe neke bezveze stare beskorisne teme sa samo jednom ključnom riječi, dok teme koja odgovara pretrazi neće. _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 11/7/2009, 19:02 | |
| | Azra je napisao/la: | | Rhianna je napisao/la: | | pattinson_girl je napisao/la: | | Zašto nikad u Pretraži ne mogu naći teme Čavrljanje, Rođendani, Kako se danas osjećam i što želim i teme slične takvima? |
Meni uredno nalazi, daj još malo objasni u čemu je točno problem. |
Meni je inače Pretražnik blesav, jer nađe neke bezveze stare beskorisne teme sa samo jednom ključnom riječi, dok teme koja odgovara pretrazi neće. |
Ma neko vrijeme uopće nije radio tako da je ovo napredak XD Ja tu na žalost ne mogu puno..._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/7/2009, 18:07 | |
| Mene zanima tko vodi brigu u Sumrak kvizu, zato jer sam primjetila da je prošlo dugo otkad je netko "pobijedio" pa da pitam  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | |
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/7/2009, 20:25 | |
| U redu. Hvala Rhianna  |
|
 | |
moo^^ Twilight expert

Broj postova: 799 Knjiga: Razgovor s vampirom
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/8/2009, 13:52 | |
| hm... ja sam zbunjena. bila sam na portalu i gledala one novosti (posao redatelja dobio Slade itd.) i kad kliknem na više, piše mi da to mogu samo privilegirani korisnici. što to točno znači? kolko se sjećam, prije sam bez problema išla na to, pa me zanima što se promijenilo? |
|
 | |
|