|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
volim_sumrak stanovnik Forksa

Broj postova: 539 Lokacija: Sisak Knjiga: Ponos i predrasude, Sniježnica i tajna lepeza, Kradljivica knjiga... Lik: Jacob
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/8/2009, 14:01 | |
| | moo^^ je napisao/la: | | hm... ja sam zbunjena. bila sam na portalu i gledala one novosti (posao redatelja dobio Slade itd.) i kad kliknem na više, piše mi da to mogu samo privilegirani korisnici. što to točno znači? kolko se sjećam, prije sam bez problema išla na to, pa me zanima što se promijenilo? |
Odgovor imaš tu Ne vjerujem da se išta promijelo  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Pandora Kay´B Sae stanovnik Forksa

Broj postova: 1131 Lokacija: OneManga. Lik: Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 10/8/2009, 17:48 | |
| Ja ne znam jel valja meni sve s internetom  Ili to tak mora biti, jer sve su teme počele opet od prvog posta. To je nekakav godišnji remont? |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2090 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 10/8/2009, 17:49 | |
| | Pandora Kay´B Sae je napisao/la: | Ja ne znam jel valja meni sve s internetom Ili to tak mora biti, jer sve su teme počele opet od prvog posta. To je nekakav godišnji remont? |
Pročitaj najnoviju obavijest na portalu  _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
atlantida stanovnik Forksa
 Broj postova: 65 Lik: Jacob, Emmet, Alice
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 21/8/2009, 12:10 | |
| Zanima me kako umjesto novorođenog mogu biti član. |
|
 | |
MuRder Doll stanovnik Forksa

Broj postova: 18 Knjiga: Praskozorje Lik: Alice
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 21/8/2009, 12:15 | |
| e da mene to isto zanima owo noworodni mi se neswida......XD  |
|
 | |
Ines Twilight expert

Broj postova: 960 Lokacija: Zagreb Knjiga: HP, Naslijeđe, LOTR Lik: Severus Snape
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 21/8/2009, 12:18 | |
| | atlantida je napisao/la: | | Zanima me kako umjesto novorođenog mogu biti član. |
I ja sam u pocetku bila novorodeni, ali kad vise sudjelujes onda postanes clan  |
|
 | |
atlantida stanovnik Forksa
 Broj postova: 65 Lik: Jacob, Emmet, Alice
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 21/8/2009, 12:22 | |
| | LoveTwilight je napisao/la: | | atlantida je napisao/la: | | Zanima me kako umjesto novorođenog mogu biti član. |
I ja sam u pocetku bila novorodeni, ali kad vise sudjelujes onda postanes clan  |
hvala |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
jacob's bride stanovnik Forksa

Broj postova: 63 Knjiga: Pomrčina Lik: Jacob, Seth
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 23/8/2009, 14:04 | |
| Ja imam jedno pitanje,molim vas za se ne smijete jer sam smotana ali...Kako staviti sliku na avatar?  |
|
 | |
TwilightGirl Creative Soul

Broj postova: 43 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak tetralogija Lik: Alice, Edward...
 | |
 | |
jacob's bride stanovnik Forksa

Broj postova: 63 Knjiga: Pomrčina Lik: Jacob, Seth
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 23/8/2009, 14:13 | |
| |
|
 | |
TwilightGirl Creative Soul

Broj postova: 43 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak tetralogija Lik: Alice, Edward...
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 23/8/2009, 14:14 | |
| |
|
 | |
Ines Twilight expert

Broj postova: 960 Lokacija: Zagreb Knjiga: HP, Naslijeđe, LOTR Lik: Severus Snape
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 23/8/2009, 14:16 | |
| Mene zanima kako se postane Twilight Expert umjesto član?To nikako ne kuzim  |
|
 | |
|