|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Marina Twilight expert

Broj postova: 1831 Lik: Castiel, Jane, Amy Pond
 | |
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/11/2009, 19:48 | |
| Kada hoće napisat post, onda mi se poajvi font u crnoj boji i neće pisat smjaliće. O.o I još su ikonice smanjene, jel to do mog kompa ili...? I da, taj crni post postane bijeli tj. normalni kad objavim post. |
|
 | |
Escapist stanovnik Forksa

Broj postova: 1542
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/11/2009, 19:50 | |
| | Lena Pattinson je napisao/la: | | Kada hoće napisat post, onda mi se poajvi font u crnoj boji i neće pisat smjaliće. O.o I još su ikonice smanjene, jel to do mog kompa ili...? I da, taj crni post postane bijeli tj. normalni kad objavim post. |
Kod mene je normalno. |
|
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/11/2009, 19:53 | |
| Aha. I meni je nešto bilo pritisnuto al je sad sve oke. |
|
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 3/11/2009, 20:22 | |
| Kada pokusam uci u temu Robert Pattinson-Edward Cullen mi se pokaze kao ono kad ne mozemo uci zbog sustava/servera kako god... svaka druga tema je normalna... jel to samo do mog kompa ili  |
|
 | |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa

Broj postova: 1630 Lokacija: Tudor England Knjiga: HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik: Sirius, Magnus, Miles
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 3/11/2009, 20:29 | |
| | Dalia Erreway je napisao/la: | Kada pokusam uci u temu Robert Pattinson-Edward Cullen mi se pokaze kao ono kad ne mozemo uci zbog sustava/servera kako god... svaka druga tema je normalna... jel to samo do mog kompa ili  |
Meni je sve oke. *shrug* btw. što ovo znači: Please note, the admin has limited the number of quotes level. You will only see the last 10 quotes. To i se pojavljuje uvijek kad pišem post. |
|
 | |
Escapist stanovnik Forksa

Broj postova: 1542
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 3/11/2009, 20:31 | |
| Vjerojatno da je administracija ograničila broj quote-ova u jednom postu. Ili griješim  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 3/11/2009, 20:49 | |
| Pojavljuje li vam se to uvijek ili samo kad pokušavate quotati više od 10 potova? _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa

Broj postova: 1630 Lokacija: Tudor England Knjiga: HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik: Sirius, Magnus, Miles
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 3/11/2009, 20:50 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | Pojavljuje li vam se to uvijek ili samo kad pokušavate quotati više od 10 potova? |
Uvijek kad quotam. @Esc - Ma kužim to, al ne kužim zašto se pojavljuje.
Zadnja promjena: Mia Peyton Scott; 3/11/2009, 21:05; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Nisam se dobro izrazila, ispalo je ko da mi uvijek to piše kad pišem post.) |
|
 | |
Tella stanovnik Forksa

Broj postova: 1515 Lokacija: Novosibirsk Lik: Jake, Jasper, Alice
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 3/11/2009, 20:55 | |
| Meni se to pojavljuje samo ako quotam nekoga, ali kada ovako pišem mi se ne pojavljuje |
|
 | |
Zaida stanovnik Forksa

Broj postova: 1202 Knjiga: HP
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 3/11/2009, 20:55 | |
| | Lena Pattinson je napisao/la: | | Kada hoće napisat post, onda mi se poajvi font u crnoj boji i neće pisat smjaliće. O.o I još su ikonice smanjene, jel to do mog kompa ili...? I da, taj crni post postane bijeli tj. normalni kad objavim post. |
Koji preglednik imaš?Znam da se takve stvari događaju u Operi |
|
 | |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa

Broj postova: 3448
 | |
 | |
Ines Twilight expert

Broj postova: 960 Lokacija: Zagreb Knjiga: HP, Naslijeđe, LOTR Lik: Severus Snape
 | |
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | |
 | |
|