|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Ashlynn stanovnik Forksa

Broj postova: 184 Lokacija: u mislima s njim :( Knjiga: New Moon , BD, Intervju s vampirom Lik: Leah, Jacob, Aro
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 7/11/2009, 17:12 | |
| Jel u redu da u temu Mladi Mjesec-film napisem da prodajem ulaznice? Molim vas, hitno je. cinestar je retardiran |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 13/11/2009, 15:37 | |
| Jel mi može ko dat link od one teme gdje su najsmješniji citati iz Sumrak sage? Hvala  |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 14/11/2009, 09:19 | |
| _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 14/11/2009, 16:49 | |
| To, hvala.  |
|
 | |
Afrodita Twilight expert

Broj postova: 493 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik: Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 18/11/2009, 16:55 | |
| Umm.. Jel bi mi neko mogao reč kak da promjenim nick, tj. korisničko ime? Nova sam, pa ništa ne kužim  |
|
 | |
Zaida stanovnik Forksa

Broj postova: 1202 Knjiga: HP
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 18/11/2009, 17:01 | |
| Pošalješ pm Rhianni ili bilo kojoj od adminica |
|
 | |
Afrodita Twilight expert

Broj postova: 493 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik: Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 18/11/2009, 17:06 | |
| Hvala  |
|
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 18/11/2009, 17:08 | |
| | Zaida je napisao/la: | | Pošalješ pm Rhianni ili bilo kojoj od adminica |
Znači Rhianni, jer Lane već duže vrijeme nema na forumu. _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Sophie Twilight expert

Broj postova: 886 Lik: Ichigo!
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2009, 16:10 | |
| Samo privilegirani/e korisnici/e moľe/gu čitati teme/postove.
A kakvi su to korisnici? Neznam više kam sam išla ali ono zanima me.... |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2090 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 30/11/2009, 16:36 | |
| | Sophie je napisao/la: | Samo privilegirani/e korisnici/e moľe/gu čitati teme/postove.
A kakvi su to korisnici? Neznam više kam sam išla ali ono zanima me.... |
To si vjerojatno na portalu ušla u neku od starih novosti. Teme su prebačene u Basket (vjerujem da je to netko već objašnjavao) pa ih zato ne vidiš  _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
Spidermonkey stanovnik Forksa

Broj postova: 308 Lokacija: Hogwarts Knjiga: HP, Desperation, Watchers, Faust, Saga o vampiru kad bude gotova :) Lik: Damon, Snape, Damian, Gandalf, pas Einstein, Fawkes, Aslan, Draco
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 11/12/2009, 15:43 | |
| Koliko je (piksela) širok dio foruma u koji pišemo, stavljamo potpise, itd. ? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 12/12/2009, 14:27 | |
| | Spidermonkey je napisao/la: | | Koliko je (piksela) širok dio foruma u koji pišemo, stavljamo potpise, itd. ? |
Nešto više od 750 piksela._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Amortentia stanovnik Forksa

Broj postova: 882 Lokacija: Zapadni toranj Knjiga: HP saga, Ljupke kosti. Lik: Hermione, Bellatrix.
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/12/2009, 11:15 | |
| Zanima me ima li forum na Fejsu fanpage,i ako ne,imam li dopuštenje napraviti? Bilo bi zgodno za praćenje dnevnih vijesti o Twilightu općenito,i o eventualnim događajima na forumu,po mom mišljenju,a i za skupljanje forumaša  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
|