|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Vampyre Princess stanovnik Forksa

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/12/2008, 00:30 | |
| Čekaj, imamo i ovu temu... Sve je ok, dok se ne posta pitanje o štrudli od jabuka u temu o bananama... (ok, ne pitaj me otkud mi primjer, gledam neku glupu kulinarsku emisju na satelitu...) |
|
 | |
Tanchy stanovnik Forksa

Broj postova: 487 Lokacija: dreamwood Knjiga: LotR, HP Lik: Alice, Emmet
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/12/2008, 00:46 | |
| Neda mi se ponavljati ono što sam već napisala. I ispričavam se moderatorima ako je ovo bio offtopic, iako mislim da nije, ali svejedno. Ajde da onda i ja postavim pitanje o forumu. Ovo me već od prije zanimalo a sad sam se baš sjetila. Prema kojim se kriterijima brišu stari accountovi, tj., brišu se oni koji su već koliko neaktivni? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/12/2008, 00:53 | |
| | dovoljno za zauvijek je napisao/la: | | Vampyre Princess je napisao/la: | | To sam vidjela. Ali to je za Twilight, a ja bi za Mladi mjesec |
Twilight stoji za Twilight sagu, a ne samo za prvi dio filma. |
Kao što Dzz kaže, ona tema je osmišljena kao tema za fan video uratke za cijelu sagu (bilo je već NM videa tamo ako se ne varam)
| Tanchy je napisao/la: | | Vampyre Princess je napisao/la: | | Nemoj... Već smo prošli to Postoji li tema...? i Pitanja o forumu. nećem ootvarat opet stare rasprave... |
Pa već si dva puta postavila pitanje o temama u ovom topicu, iako postoji tema samo za takva pitanja.  |
Već smo to prošli i rekla sam da se pitanja mogu postaviti i ovdje i tamo - između ostalog zato da olakšam članovima (ako netko naiđe na ovu temu da ga ne seljakam još i tamo) a ta pitanja jesu pitanja o forumu. Dakle - mogu i ovdje biti postavljena.
| Tanchy je napisao/la: | Neda mi se ponavljati ono što sam već napisala. I ispričavam se moderatorima ako je ovo bio offtopic, iako mislim da nije, ali svejedno. Ajde da onda i ja postavim pitanje o forumu. Ovo me već od prije zanimalo a sad sam se baš sjetila. Prema kojim se kriterijima brišu stari accountovi, tj., brišu se oni koji su već koliko neaktivni? |
Do nedavno smo brisali samo one koje se nikada nisu ni logirali na forum (dakle nikad nisu unijeli svoj nadimak i šifru i ušli na forum - da, bilo ih je dosta - ne pitajte, ne kužim ni ja).
Negdje oko mjesec i pol do dva mjeseca nakon promocije knjige - obrisali smo sve članove koje nisu bili na forumu od promocije a imaju manje od 5 postova.
Mislim da je to sve._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Tanchy stanovnik Forksa

Broj postova: 487 Lokacija: dreamwood Knjiga: LotR, HP Lik: Alice, Emmet
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/12/2008, 00:59 | |
| Ok, hvala.  |
|
 | |

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 16/12/2008, 21:54 | |
| Ej di mogu postat stvari za mobitele? Ima l itakva tema ili je mogu otvoriti??? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |

| |
 | |
Lola B. stanovnik Forksa

Broj postova: 282 Lokacija: Zagreb Knjiga: Vampire Academy. / Glass House. Lik: Jacob Black / Eve Rosser (GH)
 | |
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |
Lola B. stanovnik Forksa

Broj postova: 282 Lokacija: Zagreb Knjiga: Vampire Academy. / Glass House. Lik: Jacob Black / Eve Rosser (GH)
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 16/12/2008, 22:36 | |
| Hvala puno, još sam rookie :nuzzle: |
|
 | |
lovebellaandedward stanovnik Forksa

Broj postova: 482 Lokacija: in Edward`s naughty place....;) Knjiga: *sumrak saga* <3 Lik: <3 Edward <3 Alice <3 Bella <3
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 26/12/2008, 17:08 | |
| mene zanima kako urediti potpis? vidjela sam da mnogi imaju onako lijepe potpise al ja to ne znam...može pomoć? |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova: 2257 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 26/12/2008, 17:10 | |
| | lovebellaandedward je napisao/la: | | mene zanima kako urediti potpis? vidjela sam da mnogi imaju onako lijepe potpise al ja to ne znam...može pomoć? |
To nema veze sa forumom, to sebi napraviš posebno uploadaš i staviš na forum. Najčešće se to pravi u photoshopu, pa zamoli nekoga _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|
 | |
**vAmpiricA** stanovnik Forksa

Broj postova: 426 Lokacija: ..u mramornom zagrljaju... Knjiga: sve iz sage Sumraka... Lik: Edward, Alice, Emmett
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/1/2009, 22:40 | |
| oke..np.. nisam znala za ovu temu... kei zaš ti imaš onda tu nazovi titulu člana a činiš mi se više ko moderator? |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/1/2009, 22:42 | |
| Zato što Kei svesrdno pokušava pomoći nama u onome što radimo. Ali ne, nije moderator. Zato ni nema tu "titulu". _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
**vAmpiricA** stanovnik Forksa

Broj postova: 426 Lokacija: ..u mramornom zagrljaju... Knjiga: sve iz sage Sumraka... Lik: Edward, Alice, Emmett
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 2/1/2009, 22:44 | |
| | wh00p je napisao/la: | | Zato što Kei svesrdno pokušava pomoći nama u onome što radimo. Ali ne, nije moderator. Zato ni nema tu "titulu". |
ahaa... oke.. tnx... |
|
 | |
|