|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Amortentia stanovnik Forksa

Broj postova: 882 Lokacija: Zapadni toranj Knjiga: HP saga, Ljupke kosti. Lik: Hermione, Bellatrix.
 | |
 | |
Marina Twilight expert

Broj postova: 1826 Lik: Castiel, Jane, Amy Pond
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 29/12/2009, 13:59 | |
| Jeste li ikada nekome morali dati ban? |
|
 | |
Nymeria Moderatorica

Broj postova: 1133 Knjiga: Pjesma leda i vatre - Martin
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 29/12/2009, 15:20 | |
| | Marina je napisao/la: | | Jeste li ikada nekome morali dati ban? |
U više navrata Uglavnom to budu ljudi koji su došli sa namjerom da uvode nered. |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Marina Twilight expert

Broj postova: 1826 Lik: Castiel, Jane, Amy Pond
 | |
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |

Broj postova: 882 Lokacija: Zapadni toranj Knjiga: HP saga, Ljupke kosti. Lik: Hermione, Bellatrix.
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/1/2010, 20:50 | |
| Nikako da nađem temu s izvještajima sa premijere,link bi pomogao  |
|
 | |
Ithara stanovnik Forksa

Broj postova: 1305 Lokacija: Fairyland B Knjiga: Slika Doriana Greya - O.Wilde Lik: Damon & Eric
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/1/2010, 20:55 | |
| |
|
 | |

| |
 | |
ness-os stanovnik Forksa

Broj postova: 1919 Lokacija: Velika Britanija Knjiga: Praskozorje; Ponos i predrasude Lik: Edward ,Esme ; mr.Darcy,Elisabeth
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 10/1/2010, 14:53 | |
| mene nešto zanima... mal sam šrvrljala po forumu i temama i vidjela sam da jednom korisniku ispod korisničkog imena piše ''forumsko piskaralo''...tamo gdje nama piše ''stanovnik forksa'' ili ''twilight ekspert''... zanima me šta to znači (forumsko piskaralo)? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
ness-os stanovnik Forksa

Broj postova: 1919 Lokacija: Velika Britanija Knjiga: Praskozorje; Ponos i predrasude Lik: Edward ,Esme ; mr.Darcy,Elisabeth
 | |
 | |
Afrodita Twilight expert

Broj postova: 493 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik: Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 10/1/2010, 23:22 | |
| Zanima me, što znači ono gore "Goto page", pokraj onog di možeš birat na koju stranicu u temi želiš ići? |
|
 | |
Ithara stanovnik Forksa

Broj postova: 1305 Lokacija: Fairyland B Knjiga: Slika Doriana Greya - O.Wilde Lik: Damon & Eric
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 10/1/2010, 23:35 | |
| | Ella Pixie je napisao/la: | | Zanima me, što znači ono gore "Goto page", pokraj onog di možeš birat na koju stranicu u temi želiš ići? |
Mislim da Go to page,ali je skupa napisano |
|
 | |
Tea Moderatorica

Broj postova: 803 Lokacija: Bihać, BiH Knjiga: Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana Lik: Mersault, Cécile
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 10/1/2010, 23:41 | |
| | Ithara je napisao/la: | | Ella Pixie je napisao/la: | | Zanima me, što znači ono gore "Goto page", pokraj onog di možeš birat na koju stranicu u temi želiš ići? |
Mislim da Go to page,ali je skupa napisano |
Da. Probaš kliknut na to i vidjet ćeš novi prozor u kojeg možeš upisati broj stranice na koji želiš ići, obično skrati muke ako tražiš nešto određeno. _________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. (:
|
|
 | |
|