|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 13/2/2010, 18:15 | |
| | Ella Pixie je napisao/la: | Ja imam jedno pitanje u vezi sa temom Sumrak kviz. Primjetila sam da članovi znaju postaviti novo pitanje, jer na staro već dugo nitko nije odgovorio. Zanima me smije li se to, i ako smije, koliko vremena treba proći da možeš postaviti novo pitanje a da ne odgovoriš na staro? uf jesam li ga zakomplicirala.. |
24 sata._________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Afrodita Twilight expert

Broj postova: 493 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik: Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 13/2/2010, 22:43 | |
| | Lady Moonlight je napisao/la: | | Ella Pixie je napisao/la: | Ja imam jedno pitanje u vezi sa temom Sumrak kviz. Primjetila sam da članovi znaju postaviti novo pitanje, jer na staro već dugo nitko nije odgovorio. Zanima me smije li se to, i ako smije, koliko vremena treba proći da možeš postaviti novo pitanje a da ne odgovoriš na staro? uf jesam li ga zakomplicirala.. |
24 sata. |
Aaa. Ok, hvala puno. |
|
 | |
Afrodita Twilight expert

Broj postova: 493 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik: Edward
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 21/2/2010, 14:34 | |
| Opet ja s pitanjem. Jesu li dozvoljeni animirani avatari? Ako da, do koje "težine" smiju biti?EDIT: Pronašla odgovor na pitanje  |
|
 | |
Twilight Girl 4Ever novorođeni

Broj postova: 4
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 3/3/2010, 13:18 | |
| Zbog čega ja ne mogu komentirati neke teme ?
I još jedno pitanje.. Što je draft ? |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Twilight Girl 4Ever novorođeni

Broj postova: 4
 | |
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2010, 09:00 | |
| Funkcija nije neophodna za postanje, koristi ju ako nekome na nešto izričito odgovaraš. Nepotrebno kvotanje opterećuje forum. Za običan odgovor postoji |
|
 | |
Sophie Twilight expert

Broj postova: 886 Lik: Ichigo!
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2010, 17:54 | |
| Mena zanima zašto kad sam pisala post, stisnula send, pogledaj post i odjednom se našla u nekoj trećoj temi sa mojim postom ondje, Post sam onda izbrisala jer ne spada tamo. |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Sophie Twilight expert

Broj postova: 886 Lik: Ichigo!
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2010, 19:48 | |
| | wh00p je napisao/la: | | Sophie je napisao/la: | Mena zanima zašto kad sam pisala post, stisnula send, pogledaj post i odjednom se našla u nekoj trećoj temi sa mojim postom ondje, Post sam onda izbrisala jer ne spada tamo. |
Jesi sigurna da si ti u pravoj temi pisala? Ne pada mi na pamet nijedno drugo objašnjenje. | Ma sigurna 100%.Quotala sam jedan drugi post. |
|
 | |
Fossil stanovnik Forksa

Broj postova: 189 Lokacija: Schönbrunn, Austrija Knjiga: Lovac u žitu Lik: Holden Kolfild
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 9/3/2010, 21:06 | |
| Ja bih pitala kada će ponovo biti neko takmičenje za najbolju fanfikciju ili neki likovni ili literarni konkurs? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 9/3/2010, 21:44 | |
| | Fossil je napisao/la: | | Ja bih pitala kada će ponovo biti neko takmičenje za najbolju fanfikciju ili neki likovni ili literarni konkurs? | Pa na likovni ste nas vi pozvali, zar ne?
A inače, najkasnije povodom dolaska Pomrčina, a ne vidim zašto ne i ranije._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Fossil stanovnik Forksa

Broj postova: 189 Lokacija: Schönbrunn, Austrija Knjiga: Lovac u žitu Lik: Holden Kolfild
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 9/3/2010, 21:54 | |
| Pa jesmo vas pozvali,ali mi nisi ništa odgovorila pa sam razumela da nisi zainteresovana za to |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 9/3/2010, 22:01 | |
| |
|
 | |
Fossil stanovnik Forksa

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 9/3/2010, 22:02 | |
| Poslaću ti PM da ne spamujem ovde. |
|
 | |
|