|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/7/2010, 07:08 | |
| | Kaliopi je napisao/la: | Imam jedno pitanje. Zašto mi na mail više ne dolaze obavijesti o odgovorima na teme koju pratim?
|
Gase se nakon nekog vremena, barem meni. U svom profilu možeš odabrati koje teme želiš pratiti.
_________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Kaliopi Twilight expert

Broj postova: 1671 Lokacija: Forks Knjiga: Rune Lik: edward cullen, carlise cullen
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/7/2010, 13:13 | |
| | Rhianna je napisao/la: | | Kaliopi je napisao/la: | Imam jedno pitanje. Zašto mi na mail više ne dolaze obavijesti o odgovorima na teme koju pratim?
|
Gase se nakon nekog vremena, barem meni. U svom profilu možeš odabrati koje teme želiš pratiti.
|
Hvala.  |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2091 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 31/7/2010, 17:45 | |
| Evo što mi se pojavilo kad sam pokušala ući u Knjižaru. | Citat: | Upozorenje: Odlazak na tu web lokaciju može oštetiti moje računalo!
Web-lokacija na adresi www.forksforum.net sadrži elemente s web-lokacije bin.illiweb.com na kojoj se izgleda nalazi zlonamjerni softver - softver koji bi mogao naštetiti vašem računalu ili na drugi način postupati bez vašeg pristanka. Već je i posjeta web-lokaciji koja sadrži zlonamjeran softver dovoljna da se vaše računalo zarazi. Više pojedinosti o problemima s ovim elementima potražite na dijagnostičkoj stranici Dijagnostička stranica Sigurno pregledavanjeza domenu bin.illiweb.com.
Saznajte više o tome kako se zaštiti od štetnog softvera na mreži. |
Kad sam stisla tipku "vrati me u sigurnost" (tako nešto ), vratilo me normalno na forum.
Zna li itko o čemu se radi?
P.S. Koristim Google Chrome._________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
Amortentia stanovnik Forksa

Broj postova: 882 Lokacija: Zapadni toranj Knjiga: HP saga, Ljupke kosti. Lik: Hermione, Bellatrix.
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 31/7/2010, 18:08 | |
|
Ja također koristim Chrome, i to mi se pokazalo kad sam pokušala doći u ovu temu |
|
 | |
Josie stanovnik Forksa

Broj postova: 2193 Lokacija: In a melancholy town where we never smile. Knjiga: A Song of Ice and Fire, HP, LOTR. Lik: Arya.
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 31/7/2010, 18:17 | |
| Pa pokušajte ući sa nekim drugim web preglednikom - ja koristim Mozillu i savršeno mi sve radi.  |
|
 | |
Miss Twilight novorođeni

Broj postova: 2 Lik: Edward, Bella, Jacob, Obitelj Cullen i vukodlaci
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 29/8/2010, 13:06 | |
| Ja sam nova na forumu i još se poprilično teško snalazim na njemu imam par pitanja ako bi mi ko objasnio...dali se ovdje (na forumu) može nekako dopisivat osim privatnim porukama i kakva je razlika kada dodate neku osobu u opciju prijatelji...Hvala |
|
 | |
Aryann stanovnik Forksa

Broj postova: 1200 Lokacija: Oroslavje. Knjiga: Tiho, tiho anđele Lik: Nora, Patch
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 29/8/2010, 13:12 | |
| | Miss Twilight je napisao/la: | | dali se ovdje (na forumu) može nekako dopisivat osim privatnim porukama |
Čavrljanje  |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
Little Miss Alice stanovnik Forksa

Broj postova: 2784 Lokacija: Alone and lost in paradise
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 24/1/2011, 12:18 | |
| Emmm. Pitanje. Zašto ja vidim korisnike dolje na popisu koji su kao skriveni? T___T Rekla mi Tinče da ona isto vidi. Ili se forum smrdao, ili smo mi ninđe. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
ness-os stanovnik Forksa

Broj postova: 1922 Lokacija: Velika Britanija Knjiga: Praskozorje; Ponos i predrasude Lik: Edward ,Esme ; mr.Darcy,Elisabeth
 | |
 | |
Little Miss Alice stanovnik Forksa

Broj postova: 2784 Lokacija: Alone and lost in paradise
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 24/1/2011, 22:40 | |
| | Rhianna je napisao/la: | Čuj, ja uvijek vidim :p
Ne znam, nije do nas... |
Pa da, ti da.  Ahh, mora da sam ja ninđa.  A možda Tinče onda vidi jer ona ima neki rang i nešto.(?) Ajd, nadam se da će se popraviti uskoro. Zbog, ovaj, ljudi koji se, jel, skrivaju. |
|
 | |
Tinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 837 Lokacija: Zg Knjiga: Hp, Mortal instruments trilogija..
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 25/1/2011, 00:15 | |
| | Little Miss Alice je napisao/la: | A možda Tinče onda vidi jer ona ima neki rang i nešto.(?) |
Ne. To je jer sam i ja ninđa. 
/spam |
|
 | |
Lejla stanovnik Forksa

Broj postova: 26
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 9/11/2011, 10:41 | |
| Hoćeteli još prevoditi onaj dodatni sadržaj!Ja bi si to sama prevela ako vi nebudete više prevodili no nemogu otvoriti te teme na službenoj str Stephanie Pa ako bi mi onda neko mogao onda to poslati na mejl pa ću ja prevesti a admini ili ko je već za to zadužen mogu objaviti to što sam prevela!!! |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |
|