|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2091 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/3/2009, 19:12 | |
| Danas, ali mogu slati poruke onima koji su online, samo ne mogu slati onima koji su offline, je li to normalno? I da, mogu ih primiti. _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 1/3/2009, 19:15 | |
| Nisam sigurna, trebamo malo profunjati u čem je problem. Iako, zapravo, vjerujem da će doć u red samo od sebe. Ako ne prestane, javi. _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
**vAmpiricA** stanovnik Forksa

Broj postova: 426 Lokacija: ..u mramornom zagrljaju... Knjiga: sve iz sage Sumraka... Lik: Edward, Alice, Emmett
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 22:26 | |
| Opet imam pitanje. Ak hoću komentirat neku knjigu, neke određene događaje u knjizi, ne mogu jer bi to bil spoiler. Jel je ikak moguće komentirat i raspravljat bez spoilera? Jednom sam kliknula na to i pojavil se tekst napisan. Ne znam objasnit pitanje. To se tak uglavnom može? |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova: 2257 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 22:35 | |
| Na što određeno misliš? što se tiče knjiga iz Sumrak sage, to nisu spolieri, a ako misliš na ostale knjige za koje većina ne želi znati radnju, onda moraš stavljati spoiler, a mislim da tako možeš ii raspravljati s nekim. Isto imaš tekst, sa ili bez spoilera. A ta osoba će znati da se to odnosi na nju. _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 22:35 | |
| _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |

Broj postova: 426 Lokacija: ..u mramornom zagrljaju... Knjiga: sve iz sage Sumraka... Lik: Edward, Alice, Emmett
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 22:37 | |
| Da, mislila sam na ostale knjige. Fala, cure! |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 22:43 | |
| Imam još, još! Znači, kad kliknem na nečiji profil, pojavi mi se da ga mogu dodat na friend list i foe list. Kaj je to foe list kaj mi znači ak nekog dodam na to? |
|
 | |
wh00p Moderatorica

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 22:51 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 22:53 | |
| Oke. A ak nekog dodam na friend listu? |
|
 | |
wh00p Moderatorica

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 23:02 | |
| To ti u biti služi za skraćivanje muka traženja.
Kad nekog staviš na svoju friend listu, on se pojavljuje na tvom Profilu, kako bi mu mogao brzo pristupiti. Zapravo ti lista odabrane ljude tako da ne moraš njihove profile tražiti na onoj ogromnoj listi članova, već si ovako skratiti posao i relativno brzo im slati privatne poruke. _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 4/3/2009, 23:19 | |
| Oke. Puuno fala. Mislim da je to sve. Zasad. |
|
 | |
pattinson_girl stanovnik Forksa

Broj postova: 203 Lokacija: Zgb Knjiga: Mladi mjesec / Priča o ljubavi Lik: Edward, Alice / Jordan
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 15/3/2009, 22:18 | |
| Već jako dugo mi se ne želi prikazivati potpis. Svaki put kad ga napišem pristisnem pošalji. U čemu je problem? |
|
 | |
Diamonds stanovnik Forksa

Broj postova: 1058 Lokacija: Rijeka Knjiga: Sjena vjetra Lik: Seth
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 15/3/2009, 22:22 | |
| Odi u Profil-Postavke-Uvijek dodaj moj potpis-da. |
|
 | |
pattinson_girl stanovnik Forksa

Broj postova: 203 Lokacija: Zgb Knjiga: Mladi mjesec / Priča o ljubavi Lik: Edward, Alice / Jordan
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 15/3/2009, 22:23 | |
| Aha hvala. Nadam se da radi. |
|
 | |
Zafrina stanovnik Forksa

Broj postova: 1009 Lokacija: Čakovec
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 18/3/2009, 09:35 | |
| jedno malo pitanjce... ukucala sam svoj datum rođenja i godinu, međutim, u profilu mi piše 31.7.1987. a trebalo bi pisati 01.08.1987. ... u čemu sam pogriješila? (mislila sam da sam slučajno krivo, al kad idem mijenjati piše 01.08.87. ali opet je spremljeno kao 31.07.87.)  |
|
 | |
|