|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Zafrina stanovnik Forksa

Broj postova: 1009 Lokacija: Čakovec
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 18/3/2009, 10:12 | |
| Tnx  |
|
 | |
Ariana Black stanovnik Forksa

Broj postova: 1132 Lokacija: Planet Emmett Knjiga: Ne plači više dušo moja Lik: Emmett, Renesmee
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 18/3/2009, 22:00 | |
| Vidjela sam da je Rin negdje pričala o aktivaciji "Thanks" buttona, oćete to onda uključit ili ne?I oćete uključit points i reputaciju?  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Ariana Black stanovnik Forksa

Broj postova: 1132 Lokacija: Planet Emmett Knjiga: Ne plači više dušo moja Lik: Emmett, Renesmee
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 19/3/2009, 15:14 | |
| Pa za plažu možeš stavit da se ne broje bodovi za postove i npr. 1 za temu(ili uopće ne na plaži brojit), ostalo pobrišeš, uostalom ako vidiš da netko previše spama, sama mu bodiće možeš oduzet  |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |
Lizzie Bell stanovnik Forksa

Broj postova: 198 Lokacija: So far away... Lik: Alice Cullen
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 27/3/2009, 19:03 | |
| Kako da stavim link? Kliknula sam LINK i pojavilo se [url] i upisala sam adresu al nije radio link  ...baš se ne kužim u to... |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |

| Naslov: Re: Pitanja o forumu 27/3/2009, 21:36 | |
| | wh00p je napisao/la: | | Lizzie Bell je napisao/la: | Kako da stavim link? Kliknula sam LINK i pojavilo se [url] i upisala sam adresu al nije radio link ...baš se ne kužim u to... |
Možeš jednostavno copy-pasteat link u post, a drugi način je da, kad pišeš post, klikneš na ikonicu koja prikazuje sivi lanac ( nalazi se u petoj skupini ikonica, treća po redu ), pa kad ti se pojave dvije trake u gornju zalijepiš link, a u donju napišeš "ime" linku. Jasnije? |
oh, je..thnx! |
|
 | |
Pandora Kay´B Sae stanovnik Forksa

Broj postova: 1131 Lokacija: OneManga. Lik: Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/3/2009, 16:45 | |
| Aha...a kak da stavim link u profil? |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 28/3/2009, 17:20 | |
| Ne shvaćam pitanje. Kako u profil? Gdje u profil? _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |

| |
 | |
Little girl stanovnik Forksa

Broj postova: 134 Lokacija: Enki-e-Shao'saye (Ljetni grad) Knjiga: Praskozorje, Sjećanje Tuga i Trn Lik: Edward, Bella, Alice
 | Naslov: kak promjenit nick? 6/4/2009, 08:00 | |
| Ja bi si htjela promjeniti nick a neam pojma kako I ja isto nevidim svoj potpis a stavila sam sliku.....nekužim? Pls pomozite
Zadnja promjena: &lt3 twilight &am; 6/4/2009, 08:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | |
 | |
moo^^ Twilight expert

Broj postova: 799 Knjiga: Razgovor s vampirom
 | Naslov: Re: Pitanja o forumu 9/4/2009, 10:00 | |
| Vidjela sam da kad su citati u pitanju, većinom su stavljeni u onak neki prozorčić spoiler pa ga možeš pročitat tek kad klikneš. E sad, ja bi stavila jedan citat tamo na temu Kolibe, a ne znam kak? Ili ga mogu samo napisati bez toga? |
|
 | |
|