|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Marisol Moderatorica

Broj postova: 1797 Knjiga: Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik: alice cullen & jacob black
 | Naslov: Re: Nova imena 21/7/2008, 17:22 | |
| Isuse,tko će vas popamtit sve...a taman sam se naviknula na sve nadimke  |
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Nova imena 21/7/2008, 17:40 | |
| | Marisol je napisao/la: | Isuse,tko će vas popamtit sve...a taman sam se naviknula na sve nadimke  |
Da, bilo bi bolje da odmah mjenjaju nick, jer ispadne da svi koje ja počnem prepoznavati po nicku - promjene nick *grh*. Eowyn samo ti nemoj mjenjati avatar i super (odmah znam tko je u pitanju po njemu) |
|
 | |
Eowyn stanovnik Forksa

Broj postova: 843 Lokacija: ..::željeznički kolodvor ::..
 | Naslov: Re: Nova imena 22/7/2008, 15:17 | |
| bez brige, ne mijenjam avatar i predlažem drugima da ga ne mijenjaju (ne usporedno sa nickom) jer ćemo se pogubit  |
|
 | |
Darkness stanovnik Forksa

Broj postova: 215 Lokacija: Forks Knjiga: New Moon
 | |
 | |
Atlantis stanovnik Forksa

Broj postova: 167 Lokacija: zagreb Lik: alice
 | Naslov: Re: Nova imena 3/8/2008, 15:01 | |
| ja sam bila Ivy13, a sada sam atlantis |
|
 | |
Saprofit stanovnik Forksa

Broj postova: 189 Lokacija: Zagreb-grad. Knjiga: The Picture of Dorian Gray
 | Naslov: Re: Nova imena 4/8/2008, 22:28 | |
| Bila Haima, sada Saprofit. Bolje da promijenim dok nije prekasno 
|
|
 | |
Veronica Franco stanovnik Forksa

Broj postova: 25 Lokacija: Šibenik Lik: Edward
 | Naslov: Re: Nova imena 4/8/2008, 23:13 | |
| ja sam bila twilight_girl a sada sam veronica franco !!!  |
|
 | |
Dama.Na.Špicama stanovnik Forksa

Broj postova: 608 Lokacija: u svijetu mašte pleše po ledu Knjiga: Sumrak saga.Vrag nosi Pradu.HP.Povjesničarka.Sestre po trapericama.Sjećanja jedne gejše. Lik: Rosalie i Carlisle
 | Naslov: Re: Nova imena 6/8/2008, 13:32 | |
| kako se mogu mjenjati nadimci?  |
|
 | |
Marisol Moderatorica

Broj postova: 1797 Knjiga: Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik: alice cullen & jacob black
 | |
 | |
Dama.Na.Špicama stanovnik Forksa

Broj postova: 608 Lokacija: u svijetu mašte pleše po ledu Knjiga: Sumrak saga.Vrag nosi Pradu.HP.Povjesničarka.Sestre po trapericama.Sjećanja jedne gejše. Lik: Rosalie i Carlisle
 | Naslov: Re: Nova imena 6/8/2008, 14:22 | |
| Hvala Marisol. sad sam Dama.Na.Špicama a prije sam bila princess_of_pancakes |
|
 | |
Creedence stanovnik Forksa

Broj postova: 324 Knjiga: Sumrak, Čuvarica sestre svoje, Žena vremenskog putnika Lik: Edward, Jasper
 | Naslov: Re: Nova imena 17/8/2008, 20:32 | |
| Bila sam Pepa2408, a sada sam Angel in Black |
|
 | |
Anahi stanovnik Forksa

Broj postova: 685 Lokacija: In a land where the sun doesn't shine... Knjiga: Digitalna tvrđava, Dan Brown Lik: Rosalie Lillian Hale, Ororo Munroe, Chuck Bass
 | Naslov: Re: Nova imena 19/8/2008, 14:14 | |
| Bila sam Bella, sada sam Anahi  Hvala Lana!  |
|
 | |
Dementia stanovnik Forksa

Broj postova: 107 Knjiga: Sumrak, Ptice umiru pjevajući, Sjećanja jedne gejše Lik: Edward
 | Naslov: Re: Nova imena 19/8/2008, 18:02 | |
| Ja sam bila alicee, no zahvaljujući Rhinn sada sam Dementia. Hvala Rhinn! i još sam htjela dodati zašto taj nadimak. Ustvari, ja sam oduvijek Alice, puno prije nego je Sumrak uopće izašao  . To inače potječe od naziva benda Alice in chains, koji su meni i najdraži. Tako se nisam vidjela u nikakvom drugom nadimku osim u tome, no svi imaju nešto s Alice pa sam tražila i tražila i tražila novi nadimak. I evo ga sad!  |
|
 | |
Soleil stanovnik Forksa

Broj postova: 75 Lokacija: Rijeka Knjiga: Harry Potter
 | Naslov: Re: Nova imena 20/8/2008, 09:12 | |
| evo, bila sam saraxxx, sad sam Soleil.. |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2090 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Nova imena 22/8/2008, 19:09 | |
| Postala sam Brooke.. (bila sam chotica) |
|
 | |
|