|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Hexa stanovnik Forksa

Broj postova: 87 Lokacija: .in his hands. Knjiga: Kuća Noći Lik: Alice <3
 | Naslov: Re: Nova imena 22/8/2008, 22:57 | |
| Well... mene bi i dalje trebali prepoznavati(oni koji me u opče i poznaju) jer sam iz hexa15 prešla u Hexa...tak da... Hvala cure!! mwa...  |
|
 | |
Vampire Cauntess stanovnik Forksa

Broj postova: 36 Lik: Emmet i Jacob
 | Naslov: Re: Nova imena 23/8/2008, 12:02 | |
| moje ime je bilo ludagljiva93@net.hr to sam slucajno slozila dok sam se regala sad je vampire cauntess |
|
 | |
Gwenhwyfar stanovnik Forksa
 Broj postova: 28
 | Naslov: Re: Nova imena 7/9/2008, 11:33 | |
| Evo, ja sam prije bila RainKiss... Promijenila sam u Gwenhwyfar (jer me tako znaju oni s bloga-ako naiđu- i u privatnom životu me već znaju pod tim nadimkom). hvala Rhianna  |
|
 | |
nelapsi [theBat] stanovnik Forksa

Broj postova: 46 Lokacija: Where you end, and I begin. Lik: Alice, Aro.
 | |
 | |
roxy stanovnik Forksa

Broj postova: 80 Lokacija: u oblacima... zg-a Lik: Alice
 | Naslov: Re: Nova imena 15/9/2008, 10:22 | |
| Sad sam roxy. Prije sam bila roxy cake. pozz =) |
|
 | |
Hasha novorođeni

Broj postova: 9 Lik: jasper
 | Naslov: Re: Nova imena 7/10/2008, 22:19 | |
| bioh eclipse* sad sam hasha =)) |
|
 | |
Amyca stanovnik Forksa

Broj postova: 2236 Lokacija: Between heaven and hell.. Knjiga: Kradljivica knjiga, Vodoriga, The other Boleyn girl Lik: Annamaria Boleyn
 | Naslov: Re: Nova imena 8/10/2008, 10:04 | |
| evo prije sam bila amy a sad sam Amyca..mislim nije tolika razlika ali svejedno |
|
 | |
Ashanti stanovnik Forksa

Broj postova: 92 Lokacija: La Push Knjiga: Pomrcina, Mi djeca s kolodvora Zoo Lik: Jake n Alice
 | Naslov: Re: Nova imena 8/10/2008, 15:14 | |
| Ja sam prije bila Bellica*, sad sam kako vidite Ashanti  Rhianna hvala puno |
|
 | |
Valentinchy Voditeljica kviza

Broj postova: 1370 Lokacija: Beetwen sleep and awake Knjiga: U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
 | Naslov: Re: Nova imena 8/10/2008, 16:04 | |
| ...ja sam prije bila valentina15 a sad sam Valentinchy...  |
|
 | |
Green Decoy stanovnik Forksa

Broj postova: 313 Lokacija: mjestašce pokraj Rijeke Knjiga: Mladi mjesec Lik: Jacob Black, Seth Clearwater
 | Naslov: Re: Nova imena 13/10/2008, 15:28 | |
| Ja sam se iz Braomice preimenovala u Green Decoy. Zašto? Kada sam došla na ovaj forum to mi je bio nick za sve živo a odonda sam se i okušala u pisanju gdje se moj glavni lik tako zove. Sada sam na svemu živome Green Decoy osim ovdje pa bi bio red da se malo sredim, ne? Hvala Rhianni. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nova imena 13/10/2008, 21:34 | |
| Pa mislim da nije velika promjena... Samo sam se produžila u Kei Billie Swein, al to ne znači da još uvijek nisam vaša Kei  Tnx Rhianna. |
|
 | |
Živa Miloš Admin Slovenskog Twilight foruma

Broj postova: 15 Lokacija: Ljubljana, Slovenija Knjiga: Twilight, The Golden Compass, Eragon, Harry Potter, Anne Shirley, Jane Eyre, Pride & Prejudice Lik: Edward Cullen, Gilbert Blythe, Edward Rochester, Fitzwilliam Darcy
 | Naslov: Re: Nova imena 21/10/2008, 17:46 | |
| Prije sam bila Doktor Živago, a sad Živa Miloš (i admin Twilight SLO)
. |
|
 | |
Spes stanovnik Forksa

Broj postova: 62 Lokacija: ...daleko od stvarnosti... Knjiga: knjige twilight sage... Lik: edward...svaki lik iz twilight sage je poseban na svoj način...
 | Naslov: Re: Nova imena 22/10/2008, 20:58 | |
| prije sam bila ANTONIJA.MATICA sad sam Spes.....eto samo da znate....pusa |
|
 | |
Evenstar stanovnik Forksa

Broj postova: 298 Lokacija: a možda su u šumi... Knjiga: je od papira. Lik: ja :D
 | Naslov: Re: Nova imena 14/11/2008, 17:38 | |
| prije sam bila vampire_girl_b a sad sam evenstar... kao sto vidite kad pogledate ulijevo... =)
|
|
 | |
Senna stanovnik Forksa

Broj postova: 211 Lokacija: Lexsania - my imaginary place Knjiga: Na kraju duge, Twilight saga Lik: previše njih ♥
 | Naslov: Re: Nova imena 17/11/2008, 19:43 | |
| prije sam bila mala luce a sad sam Senna (ko je čito praskozorje zna)  |
|
 | |
|