|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Lena Reve stanovnik Forksa

Broj postova: 1062 Lokacija: Palazzo di Crepusculo Knjiga: Sumrak saga,UALZ,VA series,TMI, The host,Fallen.. Lik: Ian,Rose, Edward,Jace, Jem,Magnus, Damian,Luce,Daniel
 | Naslov: Re: Nova imena 18/11/2008, 16:56 | |
| Prije sam bila sable_everdark,a sada sam Lena Reve |
|
 | |
Jane Rose Forumsko piskaralo

Broj postova: 325 Knjiga: The Host, The Picture of Dorian Gray Lik: Emmett, Rosalie
 | Naslov: Re: Nova imena 20/11/2008, 07:21 | |
| Prije sam bila Nicol sada sam Jane Rose... |
|
 | |
Saphira stanovnik Forksa

Broj postova: 112 Lokacija: tamo gdje ne bi htjela bit... Knjiga: Eragon Lik: Safira, Eragon, Alice...
 | Naslov: Re: Nova imena 21/11/2008, 11:15 | |
| prije sam bila Te@, a sad sam Saphira. imam istu sliku, pa cete vjerojatno znat. =) |
|
 | |
Lily Evans stanovnik Forksa

Broj postova: 12
 | Naslov: Re: Nova imena 29/11/2008, 00:28 | |
| evo, Alice Cullen promjenjeno u Lily Evans posto vec postoji hrpetina Alice |
|
 | |
Zany stanovnik Forksa

Broj postova: 14 Lokacija: U oblacima-Zagreb Knjiga: Sumrak Lik: Edward
 | Naslov: Re: Nova imena 7/12/2008, 21:21 | |
| Iz <3Edward<3 u Zany Zasto?Jer mi nadimak Zany stoji vec 2 godine.A u pravilima stoji da ime mora biti citljivo  |
|
 | |
Alina Wyatt stanovnik Forksa

Broj postova: 220 Lokacija: Fangtasia Knjiga: Sookie Stackhouse serias,Zanoni,Ponos i Predrasude Lik: Edward Cullen,Eric Northman,Demon Salvatore
 | Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 10:52 | |
| Ja isto odlucila promjeniti nick i iz sims2renesmee sam postala Alina Wyatt... Zasto?Zato jer mi je ovo ime originalnije,a i ime je moje,dok je prezime sastavila moja najdraza Kei  |
|
 | |
Vampyre Princess stanovnik Forksa

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 10:53 | |
| | Alina Wyatt je napisao/la: | Ja isto odlucila promjeniti nick i iz sims2renesmee sam postala Alina Wyatt... Zasto?Zato jer mi je ovo ime originalnije,a i ime je moje,dok je prezime sastavila moja najdraza Kei  |
Ajoj Nessie... Slatko ti je ime... |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Alina Wyatt stanovnik Forksa

Broj postova: 220 Lokacija: Fangtasia Knjiga: Sookie Stackhouse serias,Zanoni,Ponos i Predrasude Lik: Edward Cullen,Eric Northman,Demon Salvatore
 | Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 11:54 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 11:58 | |
| |
|
 | |
Marisol Moderatorica

Broj postova: 1797 Knjiga: Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik: alice cullen & jacob black
 | Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 12:40 | |
| |
|
 | |
Ashlynn stanovnik Forksa

Broj postova: 184 Lokacija: u mislima s njim :( Knjiga: New Moon , BD, Intervju s vampirom Lik: Leah, Jacob, Aro
 | Naslov: Re: Nova imena 28/12/2008, 22:21 | |
| prije goldeneyes333 sad Ashlynn tnx to Rhin  |
|
 | |
Bloody Deadly Black Angel stanovnik Forksa

Broj postova: 37
 | Naslov: Re: Nova imena 4/1/2009, 21:54 | |
| Moje staro ime je bilo:1. galaxija astrid2. ×Fallen Angel×A sada je Alice Cullen. |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |
Mina Catherine Swan stanovnik Forksa

Broj postova: 109 Lokacija: zageb.. Knjiga: hp, saga od tinte, charlie i tvornica cokolade =), koralina,,... Lik: alice, tonks, sirius, bella, hermione, ron =)
 | Naslov: Re: Nova imena 5/1/2009, 23:32 | |
| ja se nadam da ce mi ime uskoro postati;;
Mina Chaterine Swan
vec sam molila rhinn,pa ce valjda uskoro:DDD |
|
 | |
|