|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Anahi stanovnik Forksa

Broj postova: 685 Lokacija: In a land where the sun doesn't shine... Knjiga: Digitalna tvrđava, Dan Brown Lik: Rosalie Lillian Hale, Ororo Munroe, Chuck Bass
 | Naslov: Re: Nova imena 5/1/2009, 23:58 | |
| | Mina Catherine Swan je napisao/la: | ja se nadam da ce mi ime uskoro postati;;
Mina Chaterine Swan
vec sam molila rhinn,pa ce valjda uskoro:DDD |
nisi napisala koji ti je nick prije bio.... |
|
 | |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa

Broj postova: 3445
 | Naslov: Re: Nova imena 6/1/2009, 00:49 | |
| | Anahi je napisao/la: | | Mina Catherine Swan je napisao/la: | ja se nadam da ce mi ime uskoro postati;;
Mina Chaterine Swan
vec sam molila rhinn,pa ce valjda uskoro:DDD |
nisi napisala koji ti je nick prije bio.... |
bellacullen je bio  |
|
 | |
Bella loves Edward stanovnik Forksa

Broj postova: 475 Lokacija: Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik: The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
 | Naslov: Re: Nova imena 6/1/2009, 01:40 | |
| Meni se moj nadimak bas i ne svida,nerviraju me slova i predugacak je..ali necu ga promijeniti zbog toga jer me vec puno ljudi znaju pod tim nadimkom..a imam tako dobre ideje..  :cursed: |
|
 | |
Miss Pattinson novorođeni

Broj postova: 8 Lokacija: bilo gdje....s Edwardom...il Jasperom..kes Knjiga: Sumrak, Mladi Mjesec, Pomrčina i Praskozorje Lik: Edward Cullen
 | Naslov: Re: Nova imena 6/1/2009, 16:13 | |
|  moj nick je prije bio miss_pattison a zahvaljujući Rhianni sad je Miss Pattinson...kes |
|
 | |
Mina Catherine Swan stanovnik Forksa

Broj postova: 109 Lokacija: zageb.. Knjiga: hp, saga od tinte, charlie i tvornica cokolade =), koralina,,... Lik: alice, tonks, sirius, bella, hermione, ron =)
 | Naslov: Re: Nova imena 7/1/2009, 13:54 | |
| evo,sad sam Mina..tocno prije sam bila bellacullen,tnx dzz;)))
sad pojasnjenje imena(iako sa ga vec negdje stavila) Mina-iz dracule;)) Catherine-cathy,orkanski visovi;) Swan-netrebate pojasnjenje,da i dalje ostanem povezana sa sumrakom;) |
|
 | |
Bloody Deadly Black Angel stanovnik Forksa

Broj postova: 37
 | Naslov: Re: Nova imena 8/1/2009, 17:02 | |
| Moje staro ime je bilo Alice Cullen, a novo Bloody Deadly Black Angel, zahvaljujući Rhin... Tnx Rhin! :hi: |
|
 | |
Bella loves Edward stanovnik Forksa

Broj postova: 475 Lokacija: Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik: The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
 | Naslov: Re: Nova imena 8/1/2009, 22:16 | |
| Hej,hej.. Ja sam bila BeLLa_loves_EdwaRd(ne mogu vjerovat da zadnji put ovo pisem  ) a sad sam Bella loves Edward.. Nema neke razlike,ali eto tek toliko da znate,da ne mislite da sam neka nova.. Pozdrav!  |
|
 | |
Mina Catherine Swan stanovnik Forksa

Broj postova: 109 Lokacija: zageb.. Knjiga: hp, saga od tinte, charlie i tvornica cokolade =), koralina,,... Lik: alice, tonks, sirius, bella, hermione, ron =)
 | Naslov: Re: Nova imena 9/1/2009, 11:26 | |
| znala bi ja po avatarceku;))) |
|
 | |
twilashlice stanovnik Forksa

Broj postova: 47 Lokacija: Edward's heart (yeah right) Knjiga: Sumrak saga,Princezini dnevnici Lik: Alice # Edward
 | Naslov: Re: Nova imena 25/1/2009, 19:50 | |
| bila alicecullen002 , a sada sam twilashlice...tnx,rhianna... |
|
 | |
Princess in Shadows stanovnik Forksa

Broj postova: 363 Lokacija: Moscow^.^ Knjiga: Sumrak saga, Mi djeca s kolodvora Zoo Lik: Edward, Alice, Jake, Emmet, Jasper, Seth.
 | Naslov: Re: Nova imena 28/1/2009, 18:05 | |
| bila sam psych^^, sada ovo sto jesam..  thx Rhianna |
|
 | |
Nika Scodelario Effy stanovnik Forksa

Broj postova: 274 Lokacija: zgb
 | Naslov: Re: Nova imena 31/1/2009, 22:28 | |
| prije nika sada Effy Stonem |
|
 | |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa

Broj postova: 1611 Lokacija: Tudor England Knjiga: HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik: Sirius, Magnus, Miles
 | Naslov: Re: Nova imena 8/2/2009, 18:44 | |
| prije missCullen sad Mia Peyton Scott Mia - wish name Peyton Scott - OTH opssesion |
|
 | |
Enya Arwen stanovnik Forksa

Broj postova: 73 Lokacija: My own world of imagination.... Knjiga: HP saga, Sumrak saga , Plesne cipelice, Krv od tinte saga, Gospodar prstenova Lik: Jasper, Harry, Snape
 | Naslov: Re: Nova imena 10/2/2009, 20:22 | |
| prije sam bila culenica4ever... sada sam EnyaArwen... why? cullenica4ever mi je dosadilo... neznam zake... a EnyaArwen mi je oduvijek bilo super... Enya mi je jedna super pjevačica, a Arwen iz Gospodara prstenova-jedan od naj likova  |
|
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | Naslov: Re: Nova imena 18/2/2009, 01:07 | |
| bijah lena_love_edward...sada Lena Pattinson  |
|
 | |
Dina Cullen Pattinson stanovnik Forksa

Broj postova: 417 Lokacija: daleko. U snovima. tamo je, ipak, najljepe :) Knjiga: Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn Lik: *Edward*, *Noah Calhoun*
 | Naslov: Re: Nova imena 25/2/2009, 08:38 | |
| Prije sam bila vAmPiRuSa, a sada sam Dina Cullen Pattinson Hvala Rhin *a zao? vAmPiRuSa mi je bilo komplicirano stalno pisat, a sviđa mi se Dina Cullen Pattinson. Dina mi je pravo ime, a svi mi znamo to znači Cullen Pattinson...  |
|
 | |
|