|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Nadimci 5/3/2008, 17:51 | |
| Nadimak će s vremenom postati dio vašeg identiteta, jer će vas ljudi ovdje početi prepoznavati po njemu i oslovljavati Vas njime. Vaš nadimak je jednako bitan kao i avatar ili potpis koji koristite. Svi oni ovdje čine sliku o vama ostatku foruma. Preporuke:Sve ovo su samo prijedlozi i nitko vas neće tjerati da promjenite svoj nadimak osim u slučaju da je krši neka od ostalih pravila foruma. Ukoliko mjenjate nadimak, očekivat će se da novi nadimak bude u skladu s gore napisanim pravilima. Zašto? Zato jer smo mi ovdje jedna zajednica ljudi koji međusobno komuniciraju, a nadimci su zamjena za ime, i svima nam je lakše komunicirati ako te iste nadimke smisleno složimo - tj oblikujemo ih kao imena.
- Glavno i osnovno: ne možete pogriješiti ako vam nadimak ima formu imena
- Koristite nadimak koji se može izgovoriti
Pokušajte izbjegavati znakove koji se ne mogu izgovoriti. Teško je osloviti nekoga takvim imenom. Naravno - čim više znakova - tim teže.
- Nemojte koristiti crtice umjesto razmaka (_ i -)
Osim što time nadimak izgleda nepregledno, u slučaju dužeg nadimka, može se poremetiti izgled foruma, jer takvi nadimci ne mogu prijeći u novi red. Nadimci se bez problema mogu sadržavati obične razmake.
- Pokušajte izbjeći brojeve u nadimku
Moguće da je nadimak koji ste poželjeli koristiti zauzet, no želite li se zaista zvati Ana23? Ako imamo Anu, Anu2, Anu3, Anu1976, Anu33 i slične, bit ćete lako zamjenjivi za sve ove. Koristite li svoje godine kao broj uz nick, već sljedeće godine više nećete imati toliko godina, a nick će vam ostati. Nije li bolje da upotrijebite maštu i iz Ane postanete Izidora?
- Započnite nadimak s velikim slovom
Budući da je nadimak ovdje zamjena za vaše ime - bilo bi lijepo da počinje velikim slovom.
- Ne pišite cijeli nadimak velikim slovima(općenito, velika slova ostavite za početno slovo i eventualne inicijale)
na internetu se pisanje velikim slovima smatra urlanjem i nije pristojno.
- Članovi koji su si uzeli nadimke po likovima iz knjige: Paralelno s rastom foruma biti sve više i više članova čija će imena biti neka verzija imena iz knjige - pa time gubite jedinstvenost i raspoznatljivost! Razmislite koliko vam se to sviđa.
Promjenu imena možete zahtjevati ovdje ili privatnom porukom meni ili wh00p! Naravno da neće biti dopušteno mjenjati nadimak svaki mjesec - ako mjenjate nadimak, dobro promislite o njemu! Ovdje smijete izabrati bilo koje ime koje vam se sviđa - koje ste ikada htjeli imati - iskoristite to!_________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir]
Zadnja promjena: Rhianna; 4/1/2010, 17:55; ukupno mijenjano 7 put/a. |
|
 | |
~ eclipse ~ stanovnik Forksa

Broj postova: 688 Lik: edward ^^
 | Naslov: Re: Nadimci 5/3/2008, 21:26 | |
| ja svoje ne mjenjam  jer me po njemu ljudi prepoznaju i skuže da sam s bloga.. (ako čitaju moj blog) |
|
 | |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa

Broj postova: 3448
 | Naslov: Re: Nadimci 1/4/2008, 12:26 | |
| Kako se nadimak može promijeniti? |
|
 | |
Bubblegum stanovnik Forksa

Broj postova: 107 Lokacija: Over The Hills And Far Away Lik: Edward Cullen
 | Naslov: Re: Nadimci 1/4/2008, 13:55 | |
| Mislim da to samo adminice mogu. :hi: |
|
 | |
Chastity stanovnik Forksa

Broj postova: 379 Lokacija: In between Lik: Emmett, Alice, Victoria
 | Naslov: Re: Nadimci 1/4/2008, 14:38 | |
| Meni je Rhianna promijenila. Samo joj pošalji pp ili tu napiši koji bi htjela da ti bude novi nadimak i ona će to sredit. :hi: |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Nadimci 1/4/2008, 15:49 | |
| Upravo tako, samo mi se javite sa željenim nadimkom. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Nadimci 27/4/2008, 16:06 | |
| Mali dodatak pravilima: Ukoliko mijenjate nadimak, očekivat će se da novi nadimak bude u skladu s gore napisanim pravilima.
Zašto? Zato jer smo mi ovdje jedna zajednica ljudi koji međusobno komuniciraju, a nadimci su zamjena za ime, i svima nam je lakše komunicirati ako te iste nadimke smisleno složimo - tj oblikujemo ih kao imena. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir]
Zadnja promjena: Rhianna; 11/6/2008, 20:09; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Valeri stanovnik Forksa

Broj postova: 99 Lik: Svi
 | Naslov: Re: Nadimci 27/4/2008, 19:23 | |
| pa ne znam ja svoj mozda i promjenim ovdje vec ima par Alice (ja, *Alice* alice<3...) |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Nadimci 27/4/2008, 20:31 | |
| Samo pošalji privatnu poruku kad odlučiš _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Unwritten stanovnik Forksa

Broj postova: 1074 Lokacija: Planet Edward Knjiga: Sumrak, Eragon, HP Lik: Jacob,Emmett
 | Naslov: Re: Nadimci 17/7/2008, 17:15 | |
| ookej..jedna mi je cura rekla da bih trebala promijenit nadimak..al stvar je u tome da ga koristim skoro već godinu dana i jako sam se vezala uz njega...al ako je ili prost ili malo predug ja ga mijenjam..samo kome da se obratim? |
|
 | |
Samantha Moore Dežurna dizajnerica

Broj postova: 264 Lik: Jacob i Alice
 | Naslov: Re: Nadimci 17/7/2008, 17:29 | |
| | Vampiruša_jebe_Toma je napisao/la: | | ookej..jedna mi je cura rekla da bih trebala promijenit nadimak..al stvar je u tome da ga koristim skoro već godinu dana i jako sam se vezala uz njega...al ako je ili prost ili malo predug ja ga mijenjam..samo kome da se obratim? |
Klik! (: |
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Nadimci 17/7/2008, 17:29 | |
| U biti ja ti već par dana trebam poslati PM u vezi toga, a svaki put uredno zaboravim Ne znam tko ti je rekao, ali slažem se s njim, mislim da nije baš.. Prikladan - za jedan kulturan (trudimo se maximalno da bude) forum posvećen knjigama. Pošalji meni privatnu poruku, ja ću ti ga rado promijeniti. |
|
 | |
Unwritten stanovnik Forksa

Broj postova: 1074 Lokacija: Planet Edward Knjiga: Sumrak, Eragon, HP Lik: Jacob,Emmett
 | Naslov: Re: Nadimci 17/7/2008, 17:39 | |
| ok thx,ža mi je ako sam ostavila nekakav nepristojan dojam još moram razmislit šta ću =) |
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Nadimci 17/7/2008, 17:44 | |
| Ma sve pet. Javi kad se odlučiš.  |
|
 | |
speed_girl_vk stanovnik Forksa

Broj postova: 19 Lokacija: Vinkovci Knjiga: Breaking Dawn Lik: Edward Cullen & Alice Cullen
 | Naslov: Re: Nadimci 20/12/2008, 19:51 | |
| pošto mi je nick malo duži, zovite me speedara.............  |
|
 | |
|