|
| |
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Lady Kira stanovnik Forksa

Broj postova: 185 Lokacija: Zagreb Knjiga: Praskozorje Lik: Edward, Jacob, Seth, Renesmee
 | Naslov: Re: Nadimci 22/12/2008, 15:58 | |
| Hm, ja namjeravam promijeniti nadimak... Samo se moram sjetiti novog... PM kad se sjetim... (prijedlozi su uvijek dobrodošli, ali preko PM-a) |
|  | | Bella loves Edward stanovnik Forksa

Broj postova: 475 Lokacija: Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik: The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 21:50 | |
| Tek sam sad procitala ove prijedloge..joj,joj..sto sam duze na forumu,to mi se manje svida moj nadimak.. Ali ne znam sto da ucinim po tom pitanju,jer me vec toliko ljudi zna pod BeLLa_loves_EdwaRd.. Nije li to pomalo iritantno? Prije mi se cinilo zanimljivo,i jako mi se svidalo,i puno me vezalo za taj nadimak.. ovo je kukanje,ne?dosta spama..  |
|  | | Gost Gost
 | |  | | Bella loves Edward stanovnik Forksa

Broj postova: 475 Lokacija: Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik: The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 21:57 | |
| | Kei Billie Swein je napisao/la: | | BeLLa_loves_EdwaRd je napisao/la: | Tek sam sad procitala ove prijedloge..joj,joj..sto sam duze na forumu,to mi se manje svida moj nadimak.. Ali ne znam sto da ucinim po tom pitanju,jer me vec toliko ljudi zna pod BeLLa_loves_EdwaRd.. Nije li to pomalo iritantno? Prije mi se cinilo zanimljivo,i jako mi se svidalo,i puno me vezalo za taj nadimak.. ovo je kukanje,ne?dosta spama..  |
A da budeš normalna Bella loves Edward, bez malo slova velika, malo mala? |
hmm..vidis,razmisljala sam o tome(ne znam sta sam cekala,valjda tebe. )..Moze!jejeje.  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:03 | |
| | BeLLa_loves_EdwaRd je napisao/la: | | Kei Billie Swein je napisao/la: | | BeLLa_loves_EdwaRd je napisao/la: | Tek sam sad procitala ove prijedloge..joj,joj..sto sam duze na forumu,to mi se manje svida moj nadimak.. Ali ne znam sto da ucinim po tom pitanju,jer me vec toliko ljudi zna pod BeLLa_loves_EdwaRd.. Nije li to pomalo iritantno? Prije mi se cinilo zanimljivo,i jako mi se svidalo,i puno me vezalo za taj nadimak.. ovo je kukanje,ne?dosta spama..  |
hmm..vidis,razmisljala sam o tome(ne znam sta sam cekala,valjda tebe. )..Moze!jejeje.  |
Drago mi je da sam pomogla. Sad ljepo otipkaj Rhinn pm i sretna ti, sretni mi. |

| Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:05 | |
| | Kei Billie Swein je napisao/la: | | BeLLa_loves_EdwaRd je napisao/la: | | Kei Billie Swein je napisao/la: | | BeLLa_loves_EdwaRd je napisao/la: | Tek sam sad procitala ove prijedloge..joj,joj..sto sam duze na forumu,to mi se manje svida moj nadimak.. Ali ne znam sto da ucinim po tom pitanju,jer me vec toliko ljudi zna pod BeLLa_loves_EdwaRd.. Nije li to pomalo iritantno? Prije mi se cinilo zanimljivo,i jako mi se svidalo,i puno me vezalo za taj nadimak.. ovo je kukanje,ne?dosta spama..  |
Drago mi je da sam pomogla. Sad ljepo otipkaj Rhinn pm i sretna ti, sretni mi. |
I vi?oho,onda mi je posebno drago!
I kako vam sad izgledam?  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:06 | |
| |
|  | | Azra The hostess

Broj postova: 2252 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:10 | |
| A meni bi bilo najbolje da stavi svoje ime, koje je kratko ali slatko _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |

| Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:12 | |
| |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:13 | |
| |
|  | | Senna stanovnik Forksa

Broj postova: 211 Lokacija: Lexsania - my imaginary place Knjiga: Na kraju duge, Twilight saga Lik: previše njih ♥
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:15 | |
| ja si razmišljam jel bi si stavila Zafrina ili čak neki svoj origigi nick... ali pojma nemam koji... prijedlozi dobro došli...  |
|  | | Gost Gost
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:17 | |
| Zafrina mi je ljepo. Jel ti se sviđa možda Zuwenna? Sa moje strane Senna je ljepo, ali više volim imena na Z |
|  | | Senna stanovnik Forksa

Broj postova: 211 Lokacija: Lexsania - my imaginary place Knjiga: Na kraju duge, Twilight saga Lik: previše njih ♥
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:19 | |
| |
|  | | Azra The hostess

Broj postova: 2252 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Nadimci 8/1/2009, 22:24 | |
| Opet uskačem sa vampire name generatorom. Neki ljudi imaju odlična imena. Teino vamp ime je "Belle Maundrell", meni se prezime sviđa _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|  | | Gost Gost
 | |  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |