|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 00:24 | |
|  Dragim našim forumašima,
danas bismo vam željeli čestitati Valentinovo, kao dan svih koji vole i onih koji su voljeni, ali iz više razloga. Prvi je onaj koji nosi nadu da ste se samim svojim bivanjem na ovome forumu uspjeli naći na popisu osoba koje pružaju i primaju ljubav. No u današnjemu danu ima nešto više osim samoga podsjećanja na ono koliko se zapravo, ionako, volimo uvijek. U početku nas je povezala ljubav Belle i Edwarda, a sada nas povezuje puno više od toga. Vlastita, međusobna ljubav. A taj početak, nekakvom neobičnom igrom sudbine (koja kao da je i tada znala kuda će taj početak odvesti) je bio prije točno godinu dana. U toj godini nastala su divna i brojna prijateljstva koja su se sklopila i koja će trajati, nadam se, još nakon što ovoga foruma više ne bude, još dugo nakon što iza sebe po poslijednji put ostavimo sagu o vječnoj ljubavi (jer, nažalost, u našemu svijetu ništa ne traje vječno), i još dugo ... Dugo. Spoznaja da čak i kada posljednji postovi izblijede će ostati prekrasne uspomene na dane kada "Bijaše jednom jedan Forks Forum..." i/ili još ljepše od toga ".. i bijaše jednom jedna moja ekipa na njemu". Ekipa koja me uveseljavala, ona s kojom sam dočekao/la posljednju knjigu meni tada jedne od najdražih sagi, ekipa s kojom sam zajedno prvi u Hrvatskoj pogledao/la ekranizaciju drage nam knjige... Prijatelji. Makar Oni koji su me razvedravali, nasmijavali, tješili, raspravljali... "Virtualni prijatelji" koji su bili tu za mene kada "oni stvarni" nisu.
I zato bih vam kroz simbolično (i nadsve prikladno!) Valentinovo, zapravo htjela čestitati godišnjicu Forks Foruma - svima nama - jer smo od početne ideje jedne web stranice dospjeli tu gdje smo sada i jer smo još uvijek tu...
Za još puno zajedničkih trenutaka, vaši Admin&Mods. |
|
 | |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa

Broj postova: 3445
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 00:36 | |
| |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2090 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 00:38 | |
|  Također. Jako lijepo napisano  _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
nox stanovnik Forksa

Broj postova: 3347 Lokacija: ... floating on the river Styx... Knjiga: Stepski vuk Lik: Sirius Black
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 02:37 | |
| |
|
 | |
× mateica × stanovnik Forksa

Broj postova: 12 Knjiga: zna se :p Lik: Alice
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 02:38 | |
| tek prije nekoliko dana sam odlučila postati dio ovog foruma. žao mi je što nisam malo više sudjelovala i što mi je ovo tek prvi post. prvo se želim zahvalit na čestitkama i naravno zaželjeti svima sretno valetinovo! |
|
 | |
× mateica × stanovnik Forksa

Broj postova: 12 Knjiga: zna se :p Lik: Alice
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 02:42 | |
| i drugo: želim vam čestitati godišnjicu te poželjeti još mnogo uspjeha i još puno, puno godina uspješnog rada!!  naša administratorica je ovo jako lijepo napisala.naježila sam se čitajući.  |
|
 | |
Stomićka stanovnik Forksa

Broj postova: 1332 Lokacija: Zadar/Požega
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 08:53 | |
| Stvarno od :heart: cestitke!!! prekrasno napisano Lana..svaka cast!!! bas si me dirnula..neka se ostvari sve sto si nam napisala..cure stvarno mozete biti ponosne sto ste inicirale sve ovo i do kud je to doslo!!  |
|
 | |
hea19 stanovnik Forksa

Broj postova: 213 Lokacija: ~Međimurje~ Knjiga: Anđeoska ljubav, Sumrak saga Lik: ~Edward, Tanya, Alice~
 | |
 | |
**vAmpiricA** stanovnik Forksa

Broj postova: 426 Lokacija: ..u mramornom zagrljaju... Knjiga: sve iz sage Sumraka... Lik: Edward, Alice, Emmett
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 09:44 | |
| Prekrasno!!! Ja se također pridružujem čestitkama. Ovaj forum mi je tolko drag, da prvo kad uključim komp idem vidjet kaj tu ima novo. Svaka čast adminima i moderatorima i svima ostalima koji ovaj forum čine posebnim! |
|
 | |
Tmia stanovnik Forksa

Broj postova: 753 Lokacija: Sverige Knjiga: Dante-Inferno Lik: Alice Cullen, House, Dexter, Sylar, Erik, Dean Winchester, Damon Salvatore
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 10:19 | |
| tko god to napisao...awwww.... *brzoblinkasuznimokicama* Čestitke na prvoj godišnjici...i neka ih bude još puno puno puno...  |
|
 | |
Enya Arwen stanovnik Forksa

Broj postova: 73 Lokacija: My own world of imagination.... Knjiga: HP saga, Sumrak saga , Plesne cipelice, Krv od tinte saga, Gospodar prstenova Lik: Jasper, Harry, Snape
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 10:28 | |
| well, čestitke za 1. godišnjicu ( nadam se da bu još puno takvih ) i svima sretno Valentinovo... :heart: |
|
 | |
Nika Scodelario Effy stanovnik Forksa

Broj postova: 274 Lokacija: zgb
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 10:34 | |
| :heart::heart::heart: XOXO :heart::heart::heart::heart: |
|
 | |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa

Broj postova: 1611 Lokacija: Tudor England Knjiga: HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik: Sirius, Magnus, Miles
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 10:36 | |
| :heart: Još puno, puno godišnjica vam želim!! Sretno Valentinovo!  :heart: |
|
 | |
Anabella_812 stanovnik Forksa

Broj postova: 75 Lokacija: ...u Jacobovom zagrljaju(I wish)... Knjiga: SuMrAk Lik: Jacob.Alice. <3
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 10:39 | |
| Želim vam sretnu godišnjicu i Valentinovo... :heart: P.S.Prekrasno napisano... :heart: |
|
 | |
Senna stanovnik Forksa

Broj postova: 211 Lokacija: Lexsania - my imaginary place Knjiga: Na kraju duge, Twilight saga Lik: previše njih ♥
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 10:46 | |
| prvo želim reć da je prekrasno napisano i da me skroz dirnulo u srce... čestitam vam/nam svima sretnu 1. godišnjicu... i želim da ih bude još puno, puno... i još na kraju sretno Valentinovo... želim vam sve kaj si i sami želite, a najviše želim da svi ostanemo ovak još dugo vremena... :heart: vas sve |
|
 | |
|