|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
booombar stanovnik Forksa

Broj postova: 467 Lokacija: zagreb
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 10:49 | |
| čestitam!!! hehe..baš išla vidjet kolko sam dugo ovdje...od 26.2.2008....skoro all the way.. i bilo mi je super s vama  |
|
 | |
twilashlice stanovnik Forksa

Broj postova: 47 Lokacija: Edward's heart (yeah right) Knjiga: Sumrak saga,Princezini dnevnici Lik: Alice # Edward
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 10:58 | |
| divno napisano! čestitam prvu godišnjicu foruma i valentinovo (naravno)... od kada sam se učlanila bilo mi je genijalno i nadam se da će i dalje tako biti... hvala što ste uopće napravili ovaj forum! |
|
 | |
Edward's soul stanovnik Forksa

Broj postova: 357 Lokacija: mjesto predaleko od Edwarda Knjiga: sumrak Lik: Edward,Alice
 | |
 | |
Rose Paparazzi queen

Broj postova: 2436 Lik: Jasper :)
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 11:08 | |
| Ovaj forum je nešto najbolje što mi se dogodilo prošle godine jer sam upoznala hrpu novih i dragih ljudi. Želim vam od srca sve najbolje i neka bude još puno godišnjica! :heart:  |
|
 | |
Tenchy Cullen stanovnik Forksa

Broj postova: 1505 Lokacija: British Library Knjiga: HP, Bartimejeva trilogija, Kradljivica knjiga, VA Lik: Dean, Sam, Cas, Damon, Eric, Sheldon, Leonard, Sirius, Dimitri, Adrian....
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 11:16 | |
| Sretno Valentinovo!!! :heart: |
|
 | |
Alicefreak stanovnik Forksa

Broj postova: 441 Lokacija: Zagreb, Croatia Knjiga: Vampire kisses, U anđeoskom liku zvijeri Lik: Alice Cullen, Jane, Damian
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 11:19 | |
| evo i mene nakon mnogo vremena mislim da je danas prikladan dan za povratak čestitam svima volim vas puno puno puno |
|
 | |
Azra The hostess

Broj postova: 2252 Lokacija: over the rainbow :) Lik: Jace :)
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 11:46 | |
| Kako je ovo lijepo. Stvarno jest. Eto već godinu smo dana ovdje, imam jedni druge i super se slažemo. Zar prijateljstvo nije najljepša stvar u životu? Čestitam svima i volim sviju, i jedva čekam priliku kad ću vas sve opet vidjeti  _________________ "Dreamcatchers come in crochet and lace.." |
|
 | |
la.tua.cantante stanovnik Forksa

Broj postova: 437 Lokacija: Vanity Fair
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 11:57 | |
| awww prekrasno napisano zaista. samo ću reći da mi je jako jako drago što sam članica ovog foruma |
|
 | |
Dina Cullen Pattinson stanovnik Forksa

Broj postova: 417 Lokacija: daleko. U snovima. tamo je, ipak, najljepše :) Knjiga: Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn Lik: *Edward*, *Noah Calhoun*
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 12:26 | |
| prekrasno  . sretna godišnjica i sretno valentinovo. za ekipu koja će ostat u :heart: zauvijek |
|
 | |
martina stanovnik Forksa

Broj postova: 1066 Lokacija: Zagreb Knjiga: Ana Karenjina, Cecelia Ahern saga, The Notebook Lik: Edward Cullen
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 12:32 | |
| awwwwwwww, jako lijepo... Sretna vam 1. od još mnogo, mnogo godišnjica i Sretno Valentinovo...  :heart: |
|
 | |
Amber stanovnik Forksa

Broj postova: 405 Lokacija: Somewhere around the clouds... Knjiga: Lavovi Al'rassana
 | |
 | |
Dina Cullen Pattinson stanovnik Forksa

Broj postova: 417 Lokacija: daleko. U snovima. tamo je, ipak, najljepše :) Knjiga: Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn Lik: *Edward*, *Noah Calhoun*
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 12:34 | |
| i ja se zahvaljujem: na najboljoj ekipi, i na najboljim administratoricama i moderatorima ikada! bez njih, ovaj forum ne bi bio ni upola dobar kao što je sada.  |
|
 | |
New moon stanovnik Forksa

Broj postova: 592 Lokacija: Rijeka Knjiga: Eragon, narnijske kronike, zaboravljena kraljevstava, Sumrak Lik: Alice & Edward, Rumunji:)
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 13:12 | |
| | vAmPiRuSa je napisao/la: | i ja se zahvaljujem: na najboljoj ekipi, i na najboljim administratoricama i moderatorima ikada! bez njih, ovaj forum ne bi bio ni upola dobar kao što je sada.  |
*agreed* Da nema vas sigurno nebismo uspjeli pronaći toliko puno ljudi koji su pročitali Sumrak,i ne bismo uspjeli upoznati toliko dragi ljudi. :heart: |
|
 | |
shey stanovnik Forksa

Broj postova: 416 Lokacija: zagreb, zgrada nenormalnih ljudi Knjiga: Sumrak, cijela saga ispovijesti Georgie Nicolson Lik: Edward, Emmett
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 13:44 | |
| tako lijepo ♥ Hvala, i sretno valentinovo svima vama  |
|
 | |
twilightfan_ri stanovnik Forksa

Broj postova: 42 Lokacija: RIJEKA Knjiga: Sumrak,sve od tess gerritsen,zločin i kazna,suton iznad edena... Lik: Edward,Alice
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 13:46 | |
| :heart: Lijepo napisano,drago mi je da sam članica ovog foruma i da sam upoznala neke od forumaša... :heart: sretna godišnjica i sretno vam svima valentinovo...  :heart: |
|
 | |
|