|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Ashlynn stanovnik Forksa

Broj postova: 184 Lokacija: u mislima s njim :( Knjiga: New Moon , BD, Intervju s vampirom Lik: Leah, Jacob, Aro
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 13:47 | |
| Hvala. Zato što imamo mjesto gdje možemo otvorno izraziti svoju opsesiju zvanu Sumrak. Hvala najboljim administratoricama i moderatorima što su stvorili ovaj forum gdje smo upoznali puno dragih i posebnih ljudi. Čestitke za uspješnih godinu dana i želim svima nama još puno zajedničkih godina. Volim vas sve Pismo me je skroz razdragalo Forks Forum u :heart: |
|
 | |
× mateica × stanovnik Forksa

Broj postova: 12 Knjiga: zna se :p Lik: Alice
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 14:11 | |
| aaww.ovo je stvarno dirljivo...lijepo je čuti kako ste se svi upoznali i slagli ovih godinu dana i ono što je najvažnije uživali na ovom forumu.nadam se da će i meni biti tako s vama.ja sam ipak tek ''novorođeni''. zaboravila sam svim članovima čestitati godišnjicu svih prijateljstava koja su vas veselila ovih godinu dana.  |
|
 | |
Amy Tarja Angel Lee stanovnik Forksa

Broj postova: 275 Lokacija: Tko to zna...? Knjiga: Sumrak tetraologija, Orkanski visovi, Sjećaš me se?, 100 poteza četkom prije spavanja... Lik: Rosalie, Jane
 | |
 | |
anchica stanovnik Forksa

Broj postova: 142 Lokacija: Zagreb Knjiga: Sumrak saga i trilogija Midnighters Lik: Edward, Emmett i Alice
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 14:58 | |
| Sretna prva godišnjica i sretno Valentinovo! :heart: Hvala vam što ste napravili forum, obožavam ga i uživam na njemu. I nadam se da ćemo još mnogo godina provesti zajedno na njemu ...  |
|
 | |
Bella loves Edward stanovnik Forksa

Broj postova: 475 Lokacija: Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik: The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 15:21 | |
| Prekrasno i predivno! Moje uspomene na ovom forumu ne blijede iako imam osjecaj da nije toliko proslo! Sve najbolje FORKS FORUM! Zelim posebno zahvalit svim clanovima,novima i starima sto cine ovaj forum,jer smo forum zapravo svi mi.Drago mi je sto sam upoznala neke od vas.  Najbolji ste! Najvise hvala adminima i modovima sto se toliko trude oko ovog foruma.Znam da uvijek ima posla.Svaka cast!  |
|
 | |
cutie23 stanovnik Forksa

Broj postova: 113 Lokacija: in somebodys dreams... <3 Knjiga: hmmmm Lik: pa.....
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 15:32 | |
| ajme meni nisam znala da je danas godišnjica... pa eto sretna van svima od srca 1. godišnjica... a uz to naravno i Valentinovo... za one koji ga nemaju s kim podjelit; niste sami... |
|
 | |
Michael Moderator dnevnika

Broj postova: 373 Lokacija: Novi Sad Knjiga: Philip Pullman-Seeverna Svetlost Lik: James
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 15:51 | |
| Srecan svima Dan Zaljubljenih(ili kako biste rekli Valentinovo) i pre svega godisnjica foruma! (Moram reci da mi je jako jakodrago da sam upoznao sve nove i zanimljive likove, ali to cemo malim slovima napisati  _________________
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strangers always got some mess to spread
|
|
 | |
Northia Vanth stanovnik Forksa

Broj postova: 35 Lokacija: Bjelovar Knjiga: ima li smisla ovo pitanje ? :) Lik: Rosalie
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 15:59 | |
| sretna prva godišnjica iiii još puuno njih ubuduće  . novi sam član ovog foruma i zaiiista sam se odmahh zarazila  . svaki dan visim tu ,umjesto da učim    i na kraju.. sretno valentinovo svima (: |
|
 | |
Louis stanovnik Forksa
 Broj postova: 706
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 16:05 | |
| Sretna nam godišnjica i svima nek nam bude sretno Valentinovo! svima na ovom forumu. |
|
 | |
miss vampire 168 stanovnik Forksa

Broj postova: 42 Lokacija: zagrb Knjiga: praskozorje Lik: bella
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 16:10 | |
| nisam ni znala da je danas prva godisnjica. i to na valentinovo....joj kako cute..... |
|
 | |
Creedence stanovnik Forksa

Broj postova: 324 Knjiga: Sumrak, Čuvarica sestre svoje, Žena vremenskog putnika Lik: Edward, Jasper
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 16:21 | |
| Aaa kako lijepo napisano... Već je prošlo godinu dana. I želim svima sretno valentinovo i sretna prva godišnjica! :heart: :heart: |
|
 | |
anjabella stanovnik Forksa

Broj postova: 547 Lik: Edward Cullen
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 16:30 | |
| Awww. Ovo me jako dirnulo.
Da, ništa ne traje vječno. Ne mogu zamisliti da jednog dana će se ugasiti ovaj forum, ovo sve...nee... ne želim to. Ali, budiumo sretni što smo sada tu i što ćemo se još družiti.
Čestitke od :heart: |
|
 | |
miss vampire 168 stanovnik Forksa

Broj postova: 42 Lokacija: zagrb Knjiga: praskozorje Lik: bella
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 16:31 | |
| | anjabella je napisao/la: | Awww. Ovo me jako dirnulo.
Da, ništa ne traje vječno. Ne mogu zamisliti da jednog dana će se ugasiti ovaj forum, ovo sve...nee... ne želim to. Ali, budiumo sretni što smo sada tu i što ćemo se još družiti.
Čestitke od :heart: |
nemojmo to ni spominjat.....prezalosno.....smrc... |
|
 | |
Nicole stanovnik Forksa

Broj postova: 352 Lokacija: U zagrljaju ljubavi. Lik: Edwars,Alice && Emmett.
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 16:43 | |
| Sretno valentinovo svima, i čestitke na godišnjici (: :heart: |
|
 | |
nera stanovnik Forksa

Broj postova: 181 Lokacija: Osijek Knjiga: Sumrak saga/HP/Princezini dnevnici Lik: Alice,Harry, Hermione, Mia:)
 | |
 | |
|