|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Marisol Moderatorica

Broj postova: 1797 Knjiga: Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik: alice cullen & jacob black
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 17:10 | |
| Ajme, ne mogu vjerovati da je prošlo već godinu dana otkad sam ovdje i otkad znamneke ljude (zapravo se čini da ste dio mene već više od godine dana ). Želim vam sretno Valentinovo svima.Provedite ga s nekom dragom vam osobom. |
|
 | |
Anna stanovnik Forksa

Broj postova: 82 Lokacija: u oblacima Knjiga: Sumrak i nastavci Lik: Emmett, Alice,Jane, Leah
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 18:15 | |
| sretna prva godišnjica i sretno valentinovo svima!!! :heart: :heart: :heart: |
|
 | |
Eowyn stanovnik Forksa

Broj postova: 843 Lokacija: ..::željeznički kolodvor ::..
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 14/2/2009, 23:52 | |
|  malo kasnima, ali preostalo mi još 10 minuta do kraja dana tako da, sretna godišnjica i sretno valnetinovo svim dragim prijateljima sa najdražeg forks foruma :heart: |
|
 | |
Tanchy stanovnik Forksa

Broj postova: 487 Lokacija: dreamwood Knjiga: LotR, HP Lik: Alice, Emmet
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 15/2/2009, 02:11 | |
| |
|
 | |
Thumbelina stanovnik Forksa
 Broj postova: 81
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 15/2/2009, 15:12 | |
| |
|
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 15/2/2009, 16:18 | |
| Dragi moji - kako je Lana lijepo rekla ja sam vam genijalka -> postala članom 29.02. prošle godine i eto mi sad ko' mi je kriv ne mogu proslaviti vlastitih (točno) godinu dana na forumu - > ALI mogu godinu dana s vama i baš me briga što je bila prijestupna godina 
Voli vas sve vaša Kaia :heart: |
|
 | |
Bella loves Edward stanovnik Forksa

Broj postova: 475 Lokacija: Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik: The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 15/2/2009, 16:28 | |
| |
|
 | |
Michael Moderator dnevnika

Broj postova: 373 Lokacija: Novi Sad Knjiga: Philip Pullman-Seeverna Svetlost Lik: James
 | |
 | |
Atlantis stanovnik Forksa

Broj postova: 167 Lokacija: zagreb Lik: alice
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 16/2/2009, 14:20 | |
| Evo i ja malo kasnim, ali i ja svima zelim Sretnu godisnjicu, i nadam se da ste proveli liejpo i ugodno Valentinovo  |
|
 | |
twilight_sweety stanovnik Forksa

Broj postova: 24 Lokacija: in my dreams Knjiga: Mladi Mjesec i cijela Sumrak saga..Baletne papučice..Fear sreet...sve od Agathe Christie Lik: hmm...Jacob,Alice,Leah-ma svi!!!!!!
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 16/2/2009, 18:07 | |
| stvarno lijepo napisano,potpuno se slažem s tim,mislim tako mi je drago da mogu negdje komentirati i pričati o knjizi bez da mi kažu da sam više dosadna s svojim sumrakom =) |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2090 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 16/2/2009, 21:36 | |
| | twilight_sweety je napisao/la: | | stvarno lijepo napisano,potpuno se slažem s tim,mislim tako mi je drago da mogu negdje komentirati i pričati o knjizi bez da mi kažu da sam više dosadna s svojim sumrakom =) |
Mala zamolba. Bi li mogla rabiti neku drugu boju. Ne znam kome će se dati označivati ono što ti napišeš samo da vidi što to piše.  _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
breaking dawn stanovnik Forksa

Broj postova: 23 Lokacija: Split Lik: edward
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 17/2/2009, 10:46 | |
| sa zakašnjenjem se pridružujem čestitkama ali bolje ikad nego ikad čestitka je zbilja dirljiva ali nadam se da su još godine druženja pred nama |
|
 | |
mags stanovnik Forksa

Broj postova: 551 Lokacija: tri koraka iza Edwarda Lik: Edward naravno
 | |
 | |
Davina May Cullen stanovnik Forksa

Broj postova: 20 Lokacija: tamo gdje je sve po mom :) Knjiga: praskozorje Lik: edward <3
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 9/4/2009, 10:52 | |
| |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Prva godišnjica foruma 9/7/2009, 16:52 | |
| |
|
 | |
|