|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Lily Evans stanovnik Forksa

Broj postova: 12
 | Naslov: Re: Potpisi 28/11/2008, 22:53 | |
| da banneri su, ali uvijek ih koristim kao potpise na forumima, isto tako i druge osobe kojima pravim... uvijek volim kombinaciju slike i rijeci, ali oke... nda, 100 mi je premalo da ubacim i tekst u banner, osim ako ne budem pisala fontom -10 al oke, razumijem - ima osoba sa sporijom netom (tu dolazi opcija - iskljucite potpise ali to bi bilo nepristojno od mene *blush*  ) |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Potpisi 28/11/2008, 23:29 | |
| |
|
 | |
Nicole stanovnik Forksa

Broj postova: 352 Lokacija: U zagrljaju ljubavi. Lik: Edwars,Alice && Emmett.
 | Naslov: Re: Potpisi 1/12/2008, 20:45 | |
| Mene zanima ima li netko tko radi u photoshopu potpise? I da,jel moj za sad uredu? |
|
 | |
Anahi stanovnik Forksa

Broj postova: 685 Lokacija: In a land where the sun doesn't shine... Knjiga: Digitalna tvrđava, Dan Brown Lik: Rosalie Lillian Hale, Ororo Munroe, Chuck Bass
 | Naslov: Re: Potpisi 1/12/2008, 20:55 | |
| pa imaš par osoba koje rade...mogu ti ja napravit...makar sam nova u tom biznisu...XDXD |
|
 | |
TooLateForRoses stanovnik Forksa

Broj postova: 48 Lokacija: split Knjiga: hahhaha...pa malo je ocito ^^ Lik: Edward Cullen ♥
 | Naslov: Re: Potpisi 4/12/2008, 19:24 | |
| | Anahi je napisao/la: | | pa imaš par osoba koje rade...mogu ti ja napravit...makar sam nova u tom biznisu...XDXD |
Mozes meni objasnit? Znan radit u photoshop-u, manje-vise , ali ne mogu to svatit. PM? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |
TooLateForRoses stanovnik Forksa

Broj postova: 48 Lokacija: split Knjiga: hahhaha...pa malo je ocito ^^ Lik: Edward Cullen ♥
 | Naslov: Re: Potpisi 4/12/2008, 22:20 | |
| | Rhianna je napisao/la: | Ma možemo ti i ovako objasniti, otvori novu sliku recimo 100 piksela visine i nekih 200, 300 širine, obriši pozadinu i napiši unutra tekst, snimi kao .png i to je sve. |
Hvala ♥ |
|
 | |
Nika Scodelario Effy stanovnik Forksa

Broj postova: 274 Lokacija: zgb
 | Naslov: Re: Potpisi 6/12/2008, 17:45 | |
| da budem 100%
jel velik potpis? il je ok? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Potpisi 6/12/2008, 17:50 | |
| Ok je, piše da je 66px visok a smije biti 100. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Bedward Gogsy stanovnik Forksa

Broj postova: 12 Lokacija: Zagreb Knjiga: Midnight sun, The notebook Lik: Edward, Don od Tromeđe
 | |
 | |
Vampyre Princess stanovnik Forksa

Broj postova: 530 Lokacija: Zagreb Knjiga: U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik: Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
 | Naslov: Re: Potpisi 12/12/2008, 19:51 | |
| Pa ok je... Dobro izgleda... |
|
 | |
Bedward Gogsy stanovnik Forksa

Broj postova: 12 Lokacija: Zagreb Knjiga: Midnight sun, The notebook Lik: Edward, Don od Tromeđe
 | Naslov: Re: Potpisi 12/12/2008, 20:07 | |
| | Vampyre Princess je napisao/la: | | Pa ok je... Dobro izgleda... |
Tnx puno... Ma iskopat ću ja i tu prozirnu pozadinu negdje u Photoshopu...  |
|
 | |
Chastity stanovnik Forksa

Broj postova: 379 Lokacija: In between Lik: Emmett, Alice, Victoria
 | |
 | |
Darkness stanovnik Forksa

Broj postova: 215 Lokacija: Forks Knjiga: New Moon
 | Naslov: Re: Potpisi 12/12/2008, 23:50 | |
| Ili još jednostavnije, kad ideš na New -> otvori ti se prozor gdje biraš veličinu slike.Dole u dnu imaš da biraš koje ce boje biti - bijela,pozadinska boja, ili transparentna. Odabereš transparentna i pojavi ti se slika u sivim i bijelim kvadratićima. Onda kad napraviš sve... Save as .png i to je to. |
|
 | |
|