| | Dobrodošli na Forks forum! | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Dobrodošli na Forks forum! 11/3/2008, 11:39 | |
| Dobrodošli dragi gosti  Kao što ste već mogli pročitati na stranici Portala, ovo je forum namjenjen fanovima Sumrak serijala Stephenie Meyer. Ovo što vidite pred sobom je tek mali dio foruma, ostatak možete vidjeti ako nam se pridružite tako da se registrirate.Ovaj je dio foruma predviđen za moguće probleme s registracijom ili eventualno informacije o forumu. Dakle, ukoliko imate problema s registracijom, ili niste sigurni je li ovaj forum baš pravo mjesto za Vas, obratite nam se ovdje! Ukoliko želite s nama raspravljati o knjigama i temama povezanim s njima, morati ćete se ipak registrirati Još jedna važna obavijest je da je ovaj forum prepun informacija o sve četiri knjige Sumrak serijala pa stoga ako niste pročitali koju od njih, budite svjesni da ćete ovdje zasigurno naići na priču o događajima koje još niste pročitali. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
drvo Gost
 | Naslov: pomoc!! 1/1/2009, 20:24 | |
| pozzzzz ka prvo svima sretna nova godina... evo ovako triban pomoc oko registracije ja san se ono sve normalno registrirala i rekli su mi da je sve u redu i da ce mi doc poruka na adresu ali proslo je vec dva dana meni nije stigla...i kad se iden login ili ponovo registrirat kazu mi ka da je to ime i adresa zauzeta...tako da trian pomoc jer san preuzivljena u sumrak i u edwarda...plizzzz help...i ovo san ime stavila jer sta kod proban je zauzeto...heh |
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 1/1/2009, 21:28 | |
| Možeš li mi reći nick pod kojim si se registrirala da provjerim je li takav isti zaprimljen? |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2091 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 1/1/2009, 21:35 | |
| Evo mene kao posrednika (koji vjerojatno neće biti od neke velike koristi). Nick je elle. _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji |
|
 | |
Ariana Black stanovnik Forksa

Broj postova: 1132 Lokacija: Planet Emmett Knjiga: Ne plači više dušo moja Lik: Emmett, Renesmee
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 1/1/2009, 22:03 | |
| | Lana Elisabeth Johnson je napisao/la: | | Možeš li mi reći nick pod kojim si se registrirala da provjerim je li takav isti zaprimljen? |
Zaprimljen je ako se ne može registrirat pod tim nickom  Možeš ti aktivirat u administratorpanelu. |
|
 | |
Brooke Knjižničarka

Broj postova: 2091 Lokacija: Kaštela Knjiga: The Picture Of Dorian Gray Lik: Lord Henry
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 1/1/2009, 22:05 | |
| Ako vam treba njen msn (koji je koristila prilikom registracije) - on glasi: --- _________________ Možda... mi paučina cijela usta ispuni. hnji
Zadnja promjena: Brooke; 14/10/2009, 09:17; ukupno mijenjano 1 put. |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 1/1/2009, 22:08 | |
| | Ariana Black je napisao/la: | | Lana Elisabeth Johnson je napisao/la: | | Možeš li mi reći nick pod kojim si se registrirala da provjerim je li takav isti zaprimljen? |
Zaprimljen je ako se ne može registrirat pod tim nickom  Možeš ti aktivirat u administratorpanelu. |
Da, upravo je to caka. Nekad se nick spremi pod inactive users. Lanči ili Rhinn ga moraju tamo aktivirat i cura će moć na forum. :hi: |
|
 | |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica

Broj postova: 2386 Lokacija: Rivendell... Knjiga: Gospodar careva by GGK Lik: Jane & Jake
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 1/1/2009, 22:19 | |
| Brooke, hvala ti, no mislim da ne bi trebalo biti potrebno. Aktivirah joj račun i zamoli ju da ponovo proba pa nam javi rezultat.
Cure, hvala vam, ali ne trebaju savjeti, ni prvi ni zadnji put da se ovo događa. Nemate što raditi u ovoj temi ako nemate problema s vlastitom registracijom ili ste posrednici. Nije potrebna cijela rasprava oko dva klika mišem. Ariana, o svom vlastitom mailu sam govorila što se tiče zaprimanja. |
|
 | |
drvo Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 2/1/2009, 19:40 | |
| pozzzz svima evo opet van se javljan jer opet nemogu login meni bi ka tribala doc poruka na adresu ali meni jos uvik nije dosla mozda zato nemogu... mozda da jednostavno napravin bezveznu e-mail adresu i novo korisnicko ime i da se ponovo registriram...samo vas molin da mi kazete sta da uradim... |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 3/1/2009, 10:45 | |
| | drvo je napisao/la: | pozzzz svima evo opet van se javljan jer opet nemogu login meni bi ka tribala doc poruka na adresu ali meni jos uvik nije dosla mozda zato nemogu... mozda da jednostavno napravin bezveznu e-mail adresu i novo korisnicko ime i da se ponovo registriram...samo vas molin da mi kazete sta da uradim... |
Kaži mi koje je tvoje korisničko ime pa te ja aktiviram (drvo sam već provjerila - ne postoji, tako da ako ti je korisničko ime drvo, onda napravi novi account)_________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
drvo Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 3/1/2009, 12:46 | |
| korisnicko ime mi je elle.... |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 3/1/2009, 13:23 | |
| Ni "elle" ne postoji, što vjerojatno znači da registracija nije bila uspješna, pokušaj ponovno. Ako bude problema, ponovno ovdje opiši problem i napiši svoj nick. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
drvo Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 3/1/2009, 22:05 | |
| ja se mogu ponovo registrirat samo s drugim korisnickim imenom i drugom adresom jer kad idem sa svojom adresom kazu mi da je zauzeta... |
|
 | |
cutie23 stanovnik Forksa

Broj postova: 113 Lokacija: in somebodys dreams... <3 Knjiga: hmmmm Lik: pa.....
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/3/2009, 17:31 | |
| | drvo je napisao/la: | | ja se mogu ponovo registrirat samo s drugim korisnickim imenom i drugom adresom jer kad idem sa svojom adresom kazu mi da je zauzeta... |
znaci da cijelo vrijeme nesto krivo upisujes |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/3/2009, 17:59 | |
| | pomrćina je napisao/la: | | jel mi moze netko recu kako da promjenim nadimak..? |
Ovo je tema za neregistrirane korisnike, za registrirana postoji tema "pitanja o forumu" i još nekoliko sličnih. Sve u svemu pročitaj pravila o nadimcima i javi se nekoj od administratorica da ti promjeni nick._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
| | Dobrodošli na Forks forum! | |
|