| | Dobrodošli na Forks forum! | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
princess Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 10:17 | |
| ja imam veliki problem. prijavljena sam pod princess_serenity ili nesto tako slicno. I nastao je nekakav kvar u kompjuteru, nemam pojma sto i izbrisao cijeli moj korisnicki racun. Na srecu, pronasla sam sve ali isto tako su izbrisane spremljene lozinke na int.
Moze li mi netko poslati kako ide moje tocno ime i ako zna kako vratiti tipkovnicu jer su zamjenjena slova. npr. z sa y i sve kvacice. nisu moguca ni slova sa kvacicom. |
|
 | |
Kaliopi Twilight expert

Broj postova: 1669 Lokacija: Forks Knjiga: Rune Lik: edward cullen, carlise cullen
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 11:21 | |
| | princess je napisao/la: | ja imam veliki problem. prijavljena sam pod princess_serenity ili nesto tako slicno. I nastao je nekakav kvar u kompjuteru, nemam pojma sto i izbrisao cijeli moj korisnicki racun. Na srecu, pronasla sam sve ali isto tako su izbrisane spremljene lozinke na int.
Moze li mi netko poslati kako ide moje tocno ime i ako zna kako vratiti tipkovnicu jer su zamjenjena slova. npr. z sa y i sve kvacice. nisu moguca ni slova sa kvacicom. |
Tvoj nick ovdje ne znam, ali mogu ti pomoći s tipkovnicom. Tipkovnica ti je sad prebačena na engleski jezik, pa ju vrati nazad na hrvatski.
|
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
princess Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 11:34 | |
| uspjela sam sve, ali sada ima problem u vezi aktivacije nove lozinke. Kada kliknem na link kaže: Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u naąoj bazi podataka. |
|
 | |
wh00p Moderatorica

| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 12:00 | |
| | princess je napisao/la: | uspjela sam sve, ali sada ima problem u vezi aktivacije nove lozinke. Kada kliknem na link kaže: Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u naąoj bazi podataka. |
Klikni prvo na Zaboravih lozinku, pa će ti na mejl kojim si registrirana ovdje doći mejl u kojem će ti pisati neki nasumični brojevi i slova koja ćeš onda upisati umjesto lozinke prilikom prijave, a onda si naknadno kad se uspiješ ulogirati u Profilu promijeni lozinku._________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
princess Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 12:37 | |
| pokušala i neće.  |
|
 | |
princess Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 19:01 | |
| sad sam pokušala napraviti novi korisnički račun i opet kaže kad pritisnem link za aktivaciju: Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u naąoj bazi podataka. mislim da nisam draga forumu  |
|
 | |
ness-os stanovnik Forksa

Broj postova: 1919 Lokacija: Velika Britanija Knjiga: Praskozorje; Ponos i predrasude Lik: Edward ,Esme ; mr.Darcy,Elisabeth
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 19:49 | |
| Bila si Princess Serenity! |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
princess Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 20:01 | |
| poslano.  |
|
 | |
Vivienna stanovnik Forksa

Broj postova: 591 Lokacija: Dalmacija Knjiga: Mladi mjesec, Da me barem možeš vidjeti, Eragon Lik: Blair Waldorf i Chuck Bass :D
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 20:03 | |
| Uspjelo!! wh00p, hvala ti puno.  |
|
 | |
wh00p Moderatorica

| |
 | |
NessieNe Gost
 | Naslov: Kako po forumu? 12/4/2010, 15:56 | |
| Registrirala sam se, potvrdila reg., ali ne vidim ništa  |
|
 | |
Moongale stanovnik Forksa

Broj postova: 2212 Lokacija: Zagreb Knjiga: Tigana Lik: Devin
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 12/4/2010, 20:10 | |
| Moguće je da je sustav za provjeru nadimaka po likovima iz knjiga (NINE-Non-Imaginative Nickname Eliminator (Minuta šutnje za sustav koji na žalost ne postoji, a dobro bi došao)) blokirao. Pokušaj opet s nekim drugim nadimkom, nečime što je baš tvoje.  EDIT: Poželjno je napraviti log in. Ako nemaš gore sve gumbe (Korisničke grupe, Profil, Nema novih poruka, Logout...), možda nisi logged in. |
|
 | |
| | Dobrodošli na Forks forum! | |
|