| | Dobrodošli na Forks forum! | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
one_girl Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 17/4/2010, 21:29 | |
| Zaboravila sam lozinku... |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 18/4/2010, 10:58 | |
| | one_girl je napisao/la: | | Zaboravila sam lozinku... |
I onda odeš na Login gdje nećeš moći ući, ali ispod dijela u koji se inače upisuje lozinka bi trebalo pisati Zaboravih lozinku - klikni na to, upiši e-mail, pa će ti na njega doći privremena lozinka pa nju iskoristi da uđeš na forum, a kasnije naknadno promijeni u Profilu svom._________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
Mee Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 18/5/2010, 13:41 | |
| zkj sam izbrisana s foruma?? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | |
 | |
Mee Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 19/5/2010, 14:38 | |
| okeic... idem se reggat!! |
|
 | |
Lost in Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 25/5/2010, 10:08 | |
| bezveze što brišete članove ja sam tu isto bila registrirana i imala više od 200 postova i nisam mogla dolaziti radi zabrane i napokon dođem i zbrisana sam -.- |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 25/5/2010, 11:47 | |
| Prilično sam sigurna da nije izbrisan nitko s 200 postova. Mogu dobiti tvoj nadimak? _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
u gostim Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/6/2010, 16:01 | |
| idete li organizirano na premijeru pomrčine? i ako se smije znati, kako ste to organizirali sa cinestarom? trebam pomoć jer i mi pokušavamo doći do karata za premijeru. unaprijed hvala na odgovoru |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/6/2010, 19:23 | |
| | u gostim je napisao/la: | idete li organizirano na premijeru pomrčine? i ako se smije znati, kako ste to organizirali sa cinestarom? trebam pomoć jer i mi pokušavamo doći do karata za premijeru. unaprijed hvala na odgovoru |
Za sada planiramo forumsku premijeru. Još uvijek nije sigurno s kojim ćemo kinom surađivati po tom pitanju. A svi naši članovi moći će kupiti karte za tu premijeru._________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
vixennik Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 12/6/2010, 20:30 | |
| Pozdrav.. registrirana sam na forumu, no vise neznam koji sam nick stavila, naime, standardni koji koristim ocito nije s obzirom na to da mi ga ne prihvaca u kombinaciji s e-mailom kada kliknem na 'zaboravih zaporku'.. sto da radim?? |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 12/6/2010, 20:35 | |
| Ako te nije bilo duže od dva mjeseca moguće da ti je obrisan. Možeš mi dati nick koji misliš da je bio pa ga potražim i riješim problem s passwordom ako još postoji. Ako ne postoji, morat ćeš se registrirati opet. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Julia Batrium stanovnik Forksa

Broj postova: 16 Lokacija: Far far away where the sky is gray. Knjiga: Breaking Dawn Lik: Edward, Charlisle, Aro, Renesmee.
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 23/7/2010, 20:34 | |
| Gdje mogu naći Breaking Dawn na internetu..za čitanje na engleskom? ThQ. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |
Lucija Van Tesch novorođeni

Broj postova: 1 Lokacija: Forks Knjiga: The Nanny Lik: Edward Cullen <3
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/7/2010, 19:25 | |
| [font=Courier New]Jel možda netko zna gdje mogu nabavit Midnght Sun na internetu? Nije bitno dal je na engleskom il hrvatskom. (: [/font] |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1690 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
| | Dobrodošli na Forks forum! | |
|