| | Dobrodošli na Forks forum! | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Julia Batrium stanovnik Forksa

Broj postova: 16 Lokacija: Far far away where the sky is gray. Knjiga: Breaking Dawn Lik: Edward, Charlisle, Aro, Renesmee.
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/7/2010, 21:15 | |
| Jel se može promijeniti korisničko ime i ako da kako? thQ  |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/7/2010, 21:27 | |
| | Julia Cullen je napisao/la: | Jel se može promijeniti korisničko ime i ako da kako? thQ  |
*uzdah*
Oke, ni za ovo nije ova tema, al ajd.
Prvo, takva pitanja pitaj ovdje ili u nekoj od ovih tema.
Drugo, imaš ovdje temu o nadimcima gdje u prvom postu piše da se za mijenjanje nadimka javiš ili Rhianni ili meni privatnom porukom, u kojoj ćeš navesti taj novi nick koji želiš, a zatim nakon promjene u ovoj temi napisati kako ti je išao stari nadimak, a kako se sad zoveš, čisto zato da ljudi mogu popratiti tko je tko.
Eto. Nije tako teško, jelda?  _________________ "Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever." ~Mahatma Gandhi~
 |
|
 | |
Julia Batrium stanovnik Forksa

Broj postova: 16 Lokacija: Far far away where the sky is gray. Knjiga: Breaking Dawn Lik: Edward, Charlisle, Aro, Renesmee.
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/7/2010, 21:38 | |
| thx  |
|
 | |
Blub Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 27/8/2010, 20:18 | |
| Help. ja nekih mjesec dana nisam bila na forumu i sad bi ne želi uć. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/8/2010, 08:24 | |
| |
|
 | |
Blub Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/8/2010, 12:26 | |
| |
|
 | |
Rhianna Administratorica

Broj postova: 3773 Lokacija: Field of paper flowers Knjiga: Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik: Jehana
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/8/2010, 16:07 | |
| Julia Batrium, našla. Sve ti je tu. Sjećaš se šifre? (nemoj ju pisati ovdje) _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
Blub Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/8/2010, 11:47 | |
| sjećam se. al još mi neće uć. |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/8/2010, 19:34 | |
| Pošalji username na forksforum@gmail.com a mi ćemo ti poslati privremenu šifru. _________________ [Sjene prošlosti] [Deviant] [Finavir] |
|
 | |
monkey Gost
 | Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 8/12/2010, 15:28 | |
| pozdrav. imam problema sa registracijom, nije mi dosla poruka za aktiviranje a kad pokusam ponovo pise mi da je korisnicko ime ili e mail adresa vec zauzeta. molim pomoc! inace korisnicko ime mi je spider monkey, pa da nije u tome problem ako je vec zauzeto |
|
 | |
wh00p Moderatorica

Broj postova: 1693 Lokacija: *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga: Tajna igraćih karata - J. Gaarder
 | |
 | |
KILAN Gost
 | Naslov: sumljivo 18/1/2011, 22:57 | |
| želim samo obavjestiti forks zajednicu da se pojavila žena sa nickom marija84 koja okolo šalje prijevode fanfikcija sa tuđeg foruma, ukoliko imate bilo kakvo saznanje o tome ili takvi postoje na forumu uklonite ih cure koje su to radile nisu to radile za široku upotrebu , sumrak nam je svima drag i svi smo fanovi ali ovo je stvarno bezobrazno od dotične |
|
 | |
Rhianna Administratorica

| |
 | |
| | Dobrodošli na Forks forum! | |
|