| | Naši mali i veliki novinari - stari i novi! | |
|
|
| Autor/ica | Poruka |
|---|
Little Miss Alice stanovnik Forksa

Broj postova: 2784 Lokacija: Alone and lost in paradise
 | |
 | |
Lena Pattinson Twilight expert

Broj postova: 1954 Lokacija: Athens Knjiga: The VA series Lik: Rose, Lena & Edward
 | |
 | |

| Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 4/11/2009, 22:56 | |
| |
|
 | |
Thumbelina stanovnik Forksa
 Broj postova: 81
 | Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 5/11/2009, 12:13 | |
| Hmmmmmmmm... tu mi opet pada na pamet jedna ideja! Kaia, imaš poruku!  |
|
 | |
Kaia Glavna moderatorica

Broj postova: 2115 Lokacija: far away...
 | Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 5/11/2009, 12:26 | |
| | Little Miss Alice je napisao/la: | | Lena Pattinson je napisao/la: | | Little Miss Alice je napisao/la: | Hm, ja bih bila zainteresirana za novinara, ali samo bih da mi se objasni što točno moram raditi, ako može i ako nije problem I zanima me dali ću ja kao novinar moći imati slobodnog vremena (recimo ovo kada ste spomenuli da fotografi neće baš imati i to sve), jer sam ja prehiper za stajati na jednom mjestu  |
Ti češ napisati članak nakon premijere o tome kako je bilo. I naravno da se moraš kretat, moraš ubrat atmosferu =) |
Lenćek, hvaja na informacijama It's a deal kakvih još članaka imamo? zanima me što drugi rade. Jej, posao kao stvoren za mene  |
Ok, vidim da je i ovo riješeno.
Hvala svima, natječaj ovime zatvaram.
Lena Pattinson, Thumbelina, Little Miss Alice, Rose, Tella i Victoria Raven očekujte PM kroz dandva. |
|
 | |
Thumbelina stanovnik Forksa
 Broj postova: 81
 | Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 11/11/2009, 18:34 | |
| | Kaia je napisao/la: | | Little Miss Alice je napisao/la: | | Lena Pattinson je napisao/la: | | Little Miss Alice je napisao/la: | Hm, ja bih bila zainteresirana za novinara, ali samo bih da mi se objasni što točno moram raditi, ako može i ako nije problem I zanima me dali ću ja kao novinar moći imati slobodnog vremena (recimo ovo kada ste spomenuli da fotografi neće baš imati i to sve), jer sam ja prehiper za stajati na jednom mjestu  |
Ti češ napisati članak nakon premijere o tome kako je bilo. I naravno da se moraš kretat, moraš ubrat atmosferu =) |
Lenćek, hvaja na informacijama It's a deal kakvih još članaka imamo? zanima me što drugi rade. Jej, posao kao stvoren za mene  |
Ok, vidim da je i ovo riješeno.
Hvala svima, natječaj ovime zatvaram.
Lena Pattinson, Thumbelina, Little Miss Alice, Rose, Tella i Victoria Raven očekujte PM kroz dandva. |
A kad bu nam stigla poruka? Ja bi da se već počnemo dogovarati!  |
|
 | |
Lady Moonlight Moderatorica

Broj postova: 2318 Lokacija: Faylinn Knjiga: Tigana Lik: Jane
 | Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 28/6/2010, 13:56 | |
| Kao i svake godine, želimo našu premijeru Pomrčine popratiti rječju, slikom, ali kao nešto novo i pokretom.
Želite biti novinar izvjestitelj? Fotograf? Snimatelj? Forks forum pruža vam priliku da nakratko ostvarite svoj san. Na Portalu našeg foruma možete se podsjetiti kako je to bilo prošle godine, a na Vama je da krojite ovu.
Poželjno je da svi kandidati koji se budu prijavili za novinara osim same želje, imaju i smisla za pisanje, iskustvo je dobrodošlo no nije uvjet. Fotkalice i snimalice bi se trebali opskrbiti vlastitim fotoaparatima i kamerama, a piskrala blokićem i olovkom.
Zainteresirani ?  _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 28/6/2010, 14:08 | |
| Fotic i kamera *mase rukom u zraku* Javljam se na duznost  |
|
 | |

| Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 28/6/2010, 14:11 | |
| | Dalia Erreway je napisao/la: | Fotic i kamera *mase rukom u zraku* Javljam se na duznost 
|
Ajde zasad samo jedno (kamera pretpostavljam ?), pa ako baš ne bude zainteresiranih možeš i drugo. _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |
Dalia Erreway Twilight expert

Broj postova: 2035 Lokacija: St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga: HP,VA Lik: Dimitri,Sirius,(ff)James
 | Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 28/6/2010, 14:21 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 28/6/2010, 15:37 | |
| Onda dogovoreno, 1 snimatelj.
Ostali? _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |

| Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 28/6/2010, 15:42 | |
| Ja sam zainteresirana za piskaralo, ako mi dopuštate da napišem opet hiperaktivni članak.  |
|
 | |

| Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 28/6/2010, 15:54 | |
| Ma ti si stara škola, upadaš.  _________________ Svaka žena je bespomoćna dok joj se ne osuši lak na noktima.[Secret Garden] |
|
 | |

| |
 | |
Iva Wolfe stanovnik Forksa

Broj postova: 615 Lokacija: outside the box
 | Naslov: Re: Naši mali i veliki novinari - stari i novi! 28/6/2010, 18:32 | |
| Ja se javljam za fotkanje... ako me želite  |
|
 | |